Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DAWIDspinn

Ja dziś poranna sesja po kilku dniach przerwy, w sumie bardzo słabo bolenie nie aktywne, jedno branie które okazało sie ponad wymiarowym sandaczem, kolega na zero. Śmieszny akcent na wyprawie to telefon on kolegi z forum z zapytaniem czy wchodziłem o 1 w nocy na rafe wręcz nazwany zostałem samobójcą ????????

Oczywiście to nie ja wchodziłem, ciekawe który to taki odważny ????????

• Like 1

Ja dziś poranna sesja po kilku dniach przerwy, w sumie bardzo słabo bolenie nie aktywne, jedno branie które okazało sie ponad wymiarowym sandaczem, kolega na zero. Śmieszny akcent na wyprawie to telefon on kolegi z forum z zapytaniem czy wchodziłem o 1 w nocy na rafe wręcz nazwany zostałem samobójcą [emoji32][emoji16]

Oczywiście to nie ja wchodziłem, ciekawe który to taki odważny [emoji1][emoji3]

Sorki to ja pomyliłem imiona ,.[emoji848]. Przepraszam za pomyłkę. [emoji6]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez jacekp29

Dzisiaj zamiast o świcie schodzić z wody, dopiero ok 10 pojawilem się nad Wisłą. Miały być bolki, ale ze były nieaktywne, sprawdziłem czy kleniom słońce nie przeszkadza :) co prawda bran mniej i ryby mniejsze niż nocą, ale 7 szt udało się złowić. Wszystko jeden rocznik.

post-56871-0-59935200-1566737384_thumb.jpg

• Like 4

Takie mnie dziś widoki zastały nad wodą... Spływała z nurtem (dobrze mówią, że tylko martwe ryby z nim płyną).

Chyba ktoś przeciągał formalności przy procedurze "Release".

Wczoraj popołudniu pływała przy Dewajtis a9f360cf954e64142fccd96b46307631.jpg

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

Wczoraj wieczorkiem wyskoczyłem na jakieś 3 godzinki, efekt to okoń i okołowymiarowy kleń, do tego jakieś pobicia, odprowadzenia itp. Generalnie na wodzie mało się działo, drapieżnik uaktywnił się około 19.30 ale dosłownie na 15-20 minut, potem znów cisza.

• Like 1