Ryboman Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Na co łapali? Widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Dzisiaj rano 1,5h jeden piekielne strzał i rybą się odbija. Zapomniałem wczoraj po holu odbetonować hamulca i chyba to przyczyną... Widok na łodzi smutny Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Proszę o tłumaczenie na język polski ...Żeby im ość stanęła w okolicy odbytu. Pokażcie mariano wtedy będzie ciekawie Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Z tymi boleniami to taka nowa świecka tradycja. W takiem baseniku się trzyma po złowieniu, żeby stada nie odprowadziły. Widziałem takie praktyki z ich pasiastymi kuzynami. A ten jeden to się na plecach położył, że niby bardzo chory, a jakby go uwolnili, to zara by stado odprowadził i po zabawie. Po prostu dobrzy wędkarze, a zazdrośnicy doszukujo się że mordercy czy jakoś tak. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 (edytowane) A już tak poważnie. Nie zauważyłem , żeby wypuszczone okonie wyprowadzaly stado, a za młodego zlowilem ich multum, na prawdę duzo. Podobnie z leszczami... Te bolenie po złości, by nie ploszyly uklei. Edytowane 10 Września 2019 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Piotr nie tylko ty masz takie odczucia...Mnie uczono, że ta ryba to chwast, ale nikt nie umiał powiedzieć czemu tak jest. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Czy te bolenie z lódki, to nie te same, którymi chwali się "wedkarski stos" na swoim fanpage'u na FB - dodatkowo ze zdjęciami sugerującymi, ze ryba jest wypuszczona?Przykro patrzeć Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu_92 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Czy te bolenie z lódki, to nie te same, którymi chwali się "wedkarski stos" na swoim fanpage'u na FB - dodatkowo ze zdjęciami sugerującymi, ze ryba jest wypuszczona?Przykro patrzeć Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Tak, to oni xD Usuwają fotki z komentarzy pod postem z prędkością światła a może by tak im zrobić małą reklamę? Link to rzeczonego posta:https://www.facebook.com/wedkarskisztos/photos/pcb.640053383186950/640047813187507/?type=3&theater Edytowane 11 Września 2019 przez kaziu_92 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Wow, posuwać się do takich zagrywek (czyli po prostu oszukiwać) a jak ktoś zwraca uwagę to usuwać komentarz??? Brak słów, jakie to smutne i takie... słabe. A myślałem ze to takie równe chłopaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Tak, to oni xD Usuwają fotki z komentarzy pod postem z prędkością światła a może by tak im zrobić małą reklamę? Link to rzeczonego posta:https://www.facebook.com/wedkarskisztos/photos/pcb.640053383186950/640047813187507/?type=3&theaterDzięki za linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Wow, posuwać się do takich zagrywek (czyli po prostu oszukiwać) a jak ktoś zwraca uwagę to usuwać komentarz??? Brak słów, jakie to smutne i takie... słabe. A myślałem ze to takie równe chłopaki.Prawie wszyscy równi póki syf nie wypłynie.Coś jak z wyrzucaniem śmieci do lasu i z samochodu. Sami święci a lasy pełne. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Czy te bolenie z lódki, to nie te same, którymi chwali się "wedkarski stos" na swoim fanpage'u na FB - dodatkowo ze zdjęciami sugerującymi, ze ryba jest wypuszczona?Przykro patrzeć Na pierwszy rzut oka widać, że wypuszczana ryba jest o wiele mniejsza... W każdym razie niezła żenada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Hahha jaki przypał. Trzymać bolenie w łódce, żeby potem zrobić zdjęcie z woblerem w pysku i jeszcze udawać, że się wypuszcza Wstyd.... Ilu tam ich jest w tym sztosie? Od zeszłej jesieni kojarzę takich brodzących i wrzucających filmiki, średnio zaawansowanych (ze wskazaniem na średnio), ale wypuszczających. Denerwują tylko pokazywaniem miejscówek (jeszcze nie swoich).Ci z łódki są niestety zaawanasowani i zjadający. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Przecież na zarybienie wzięli, będą kawior pozyskiwać. Nie znacie się.... Piękny wedkarski sztos, może zmienią nazwę na "wedkarski klops" Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Masakra!!! Nie przypuszczałem, że są zdolni do takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Już pokasowane wszystko. A miał być sztos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Hahha jaki przypał. Trzymać bolenie w łódce, żeby potem zrobić zdjęcie z woblerem w pysku i jeszcze udawać, że się wypuszcza Wstyd.... Ilu tam ich jest w tym sztosie? Od zeszłej jesieni kojarzę takich brodzących i wrzucających filmiki, średnio zaawansowanych (ze wskazaniem na średnio), ale wypuszczających. Denerwują tylko pokazywaniem miejscówek (jeszcze nie swoich).Ci z łódki są niestety zaawanasowani i zjadający. Z miejscówkami to frelik i gugała.Amatorzy białka to na pewno Marcin i inny gość. Trzeba profile sprawdzić. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Września 2019 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu_92 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Post z fb już niestety usunięty, ale jak ktoś jest na jakichś grupkach facebookowych, to może warto udostępnić dla szerszego grona Jak coś, to służę zrzutami ekranu oraz pełną dokumentacją zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ale siara i kicha Też myślałem że normalne chłopaki, ciężko w tym internecie odróżnić dobrych chłopaków od "takich wedkarskich elementów" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 No to mamy kolejny przykład internetowych celebrytów stosujących polską odmianę C&R, czyli "capnij i rąbnij". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 No i sprawa się wyjaśniła. Ryby pływają dalej, były na łodzi przewożone tylko na sesję(reklamę) woblerów. Sztos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora. Napisał Paweł jak sytuacja wyglądała. Proponuję trochę chłodniej podejść do tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 No i sprawa się wyjaśniła. Ryby pływają dalej, były na łodzi przewożone tylko na sesję(reklamę) woblerów. SztosJeden aż tak bardzo nie mógł doczekać sie sesji że az z wrażenia zaczął pływać do góry brzuchem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Patryk ty tak na serio ???????????? ? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) Fajnie, ale nie wierzę żeby ten boleń do góry brzuchem przeżył. Wykonałem zdjęcia i byłem świadkiem całego zdarzenia. Po złowieniu pierwszej ryby, panowie łowili jeszcze około 30min. Poczym podpłynęli do następnej przykosy gdzie kontynuowali łowienie. Wszystko działo się pod mostem Śląski Dąbrowskim. Skoro ryby zostały wypuszczone pod Poniatowskim to ile czasu były w tej Łodzi? Godzinę, dwie godziny...potem jeszcze sesja z przynętami...niestety, ale nie miały szans przeżyć. Można było inaczej zrobić, sesja na łodzi i rybki do wody ale... Edytowane 11 Września 2019 przez Ciastek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi