ezehiel Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) :clappinghands:Też To nie było śmieszne. Piotrek padło na ciebie...Zakładaj białą czapkę, torba z ikei pod pache i pod CW na dyżur Tate, tate - to te pan od beretowania bolenia i zdjęć ze średnią sumą. Szczerze, nie wyobrażam sobie ciebie w takiej akcji.Ale jak coś, będę z tobą solidarny i też wpadnę dyżurować. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Października 2019 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Piotrek padło na ciebie...Zakładaj białą czapkę, torba z ikei pod pache i pod CW na dyżur Tate, tate - to te pan od beretowania bolenia i zdjęć ze średnią sumą. Szczerze, nie wyobrażam sobie ciebie w takiej akcji.Ale jak coś będę z tobą solidarny i też wpadnę dyżurować. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Tak się złożyło ,że Paweł zadzwonił do mnie i przez telefon relacjonował mi całe to dziwne wydarzenie z torbą IKEA.Teraz zastanawiam się , czy w ten sposób nie chciał sprawdzić , czy to nie byłem ja. Edytowane 8 Października 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Strach tu teraz jakąkolwiek fotę wrzucić...Szczupak z dzisiaj, żaden olbrzym, ale radochy całkiem sporo.Nastawiałem się tylko na szczupaki i jednego udało się oszukać, drugi po kilku chwilach holu pozować nie chciał.Był tez niewielki bolek. Edytowane 8 Października 2019 przez pieczywko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Kurde też jak jadę do siebie na plażę to mam graty w torbie ikei Jeśli to ja robiłem foto z tym sumem to tylko po to żeby być sławnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolerfer Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Witam, chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sytuacja w ok.piaskarni na Tarchominie oraz przy wypływie czajki, konkretnie czy mocno śmierdzi tym co wypływa z bergla i czy dużo śmieci się wyciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Ja często noszę torbę z Decathlonu, ale też jest niebieska.Na szczęście nie mam białej czapki, a mój największy sumek miał może z 45 cm. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Pierwszy nocnik sezonu Wobek forumowego kolegi NightWalker. Edytowane 8 Października 2019 przez wojciech1919 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) No cóż. Czas wrócić do ryb. 7.jpgFachowiec..???? Szczere gratulacje.. P.s. tylko nie pisz do tego szajsu 360.. zero merytoryki, dużo fotek.. a 13zł młodzi adepci wydają... lepiej by odłożyli na dobre buty na zimę???? Nie bardzo wiadomo po co takie artykuły..????????☺ Edytowane 8 Października 2019 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Pierwszy nocnik sezonu Wobek forumowego kolegi NightWalker.Gratuluję. O której godzinie udało się go złowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Bolesław,akurat napisanie czegoś o rybach, a nie tylko z dziedziny finansów/inwestycji sprawia mi frajdę. No i lekko przychodzi, więc dlaczego nie miałbym pisać for fun. Wygodniejsze to, niż częste odpisywanie na priv.Co do merytoryki, niemal każdy art. o brzanach ma fragment o zdjęciu kotwicy brzusznej. Rozważania co do żyłki/plecionki też są nudne. Ileż już tego było. Łowienie późną jesienią to już nowość. PSŁowienie w Tajlandii opisałem chyba jako pierwszy Edytowane 9 Października 2019 przez korol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Około 21:30. Pierwszy nocnik sezonu Wobek forumowego kolegi NightWalker.Gratuluję. O której godzinie udało się go złowić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Bolesław,akurat napisanie czegoś o rybach, a nie tylko z dziedziny finansów/inwestycji sprawia mi frajdę. No i lekko przychodzi, więc dlaczego nie miałbym pisać for fun. Wygodniejsze to, niż częste odpisywanie na priv.Co do merytoryki, niemal każdy art. o brzanach ma fragment o zdjęciu kotwicy brzusznej. Rozważania co do żyłki/plecionki też są nudne. Ileż już tego było. Łowienie późną jesienią to już nowość. PSŁowienie w Tajlandii opisałem chyba jako pierwszy Ok... ale przyznasz że czytelnik ma prawo czuć niedosyt.. kupujesz duży magazyn, gruuuby, po szumnych zapowiedziach że taka formuła wreszcie pozwoli rozwinąć skrzydła, a w środku znajdujesz artykuły na cztery akapity.. za to 70 proc dwóch kart a4 to zdjęcia.. Bywało dawniej że np. Szymański pisał na trzy, cztery strony... nawed w dawnych WW artykuły były obszerniejsze... ja wiem.. nie Twoja wina.. ???? Ale podzielić się odczuciami mogę jako "klient"???? Przyznasz że nie napisałeś "prawie" nic.. Ja też w swojej zawodowo-hobbistycznej branży miałem pisarski epizod.. podziękowałem.za taką formułę..???? Pozdro. Edytowane 9 Października 2019 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ok... ale przyznasz że czytelnik ma prawo czuć niedosyt.. kupujesz duży magazyn, gruuuby, po szumnych zapowiedziach że taka formuła wreszcie pozwoli rozwinąć skrzydła, a w środku znajdujesz artykuły na cztery akapity.. za to 70 proc dwóch kart a4 to zdjęcia.. Bywało dawniej że np. Szymański pisał na trzy, cztery strony... nawed w dawnych WW artykuły były obszerniejsze... ja wiem.. nie Twoja wina.. [emoji6] Ale podzielić się odczuciami mogę jako "klient"[emoji6] Przyznasz że nie napisałeś "prawie" nic.. Ja też w swojej zawodowo-hobbistycznej branży miałem pisarski epizod.. podziękowałem.za taką formułę..[emoji6] Pozdro.Sprzedaż... liczy się sprzedaż Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Sprzedaż... liczy się sprzedaż Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Sprzedaży to z tego na dłuższą metę nie będzie przy takim podejściu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Bolesław, ale w tej pisarskiej przygodzie wiedziałeś, że nie pisze się "nawed"? Czy nie...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Brrr ... Tydzień bez wedkowania to definitywnie dla mnie za dużo ???? Naszczescie dziś przerwałem detox i udało się wyrwać na moją Wisłę. Ryby współpracowały, zlowilem sześć boleni. Bardzo dobre popołudnie Testowałem dziś nowy wobler pod typowe jesienne ryby, ale o tym jeszcze napisze jak naprawdę nim dobrze połowie, narazie zapowiada się obiecująco 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Bolesław, ale w tej pisarskiej przygodzie wiedziałeś, że nie pisze się "nawed"? Czy nie...? Nie wiedziałem, dlatego odpuściłem...???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ok... ale przyznasz że czytelnik ma prawo czuć niedosyt.. kupujesz duży magazyn, gruuuby, po szumnych zapowiedziach że taka formuła wreszcie pozwoli rozwinąć skrzydła, a w środku znajdujesz artykuły na cztery akapity.. za to 70 proc dwóch kart a4 to zdjęcia.. Bywało dawniej że np. Szymański pisał na trzy, cztery strony... nawed w dawnych WW artykuły były obszerniejsze... ja wiem.. nie Twoja wina.. ???? Ale podzielić się odczuciami mogę jako "klient"???? Przyznasz że nie napisałeś "prawie" nic.. Ja też w swojej zawodowo-hobbistycznej branży miałem pisarski epizod.. podziękowałem.za taką formułę..???? Pozdro.Panowie takie są realia. Kilka lat temu pisałem do jednego z czasopism. Najlepiej płacili gdy były zdjęcia. Przestałem pisać gdy redaktor na moje pytanie- "o czym mam pisać?" odpowiedział mi, że mogę o tym samym co rok wcześniej bo i tak nikt o tym nie pamięta co napisałem ????. By nie było całkiem bez ryb- dzisiaj spóźniłem się nad Narew. Byłem o 18.15. Zobaczyłem 2 ataki bolenia. Usiadł mi, ale spiał się po kilku sekundach. Drugi się nie zapiał. O 18.30 było po ptokach ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Pisze do innego pisma, przyjął się jakiś standard, jest to minimum 5 tysięcy znaków . Co do wynagrodzenia nie ma znaczenia ile dodam tam zdjęć. Jeśli chodzi o moje zdanie, wolę czytać fajny tekst w którym jest dużo zdjęć niż długi z jedna fotką, podobnie mam z postami na jerku. W ostatnim numerze popełniłem dość inny tekst niż zwykle bo opisałem awarie rurociagu, fajne doświadczenie, taki bardziej reportaż niz instruktazowy tekst wedkarski;) Edytowane 10 Października 2019 przez DAWIDspinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Mam pytanko do mieszkańców stolicy.Będę na wyjeździe służbowym przez 14 dni zameldowany w hotelu Ibis-Reduta. Czy w okolicach tego miejsca oprócz Wisły coś fajnego się trafia jeśli chodzi o wędkarskie miejscówki ? Jak w tych okolicach na samej Wiśle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Zrobiłem wczoraj szybki wypad w poszukiwaniu sandacza. Posiedziałem do 23 i wygonił mnie deszcz. Sandaczy nie widziałem, ale też było ciekawie . Na dzień dobry najechalem brzane i była jazda . Potem fajny, gruby kleń zaatakował HMS Panica 10 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Parę kroków od hotelu znajduje się Jeziorko Szczęśliwickie. Edytowane 10 Października 2019 przez Ryboman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 (edytowane) Mam pytanko do mieszkańców stolicy.Będę na wyjeździe służbowym przez 14 dni zameldowany w hotelu Ibis-Reduta. Czy w okolicach tego miejsca oprócz Wisły coś fajnego się trafia jeśli chodzi o wędkarskie miejscówki ? Jak w tych okolicach na samej Wiśle ? Blisko masz Park Szczęśliwicki, ale nie wiem jak tam jest teraz z rybami.Jedź nad Wisłę. Zaraz poniżej Mostu Gdańskiego po swojej stronie Wisły masz Centrum Wędkarstwa. Tam zostawiasz samochód, schodzisz nad wodę i idziesz w dół obławiając kolejne zróżnicowane miejsca. Szansa na wszystko. Co do pisania, to w poprzedniej gazecie miałem i takie na 4 strony. Za każdym razem są skracane ze względu na miejsce.Polityka jest taka, jak całego wydawnictwa. W sumie, to nawet mnie za bardzo nie interesuje. Piszę akurat tu, bo lubię Szymańskich. Wczoraj o 21.00 mocno się biłem myślami jechać/nie jechać. Pomyślałem, dobra, jadę o 3.00. A o 3.00 ulewa :/ Co za pech. Ostatnie tygodnie jak nie spotkania strategiczne w pracy, to delegacje żony. A jak już przychodzi okazja to leje i wieje. Cieknące spodniobuty oddałem, nie mam kiedy połowić :/ Edytowane 10 Października 2019 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 @scOOtt Glinianka Cietrzewia00-001 Warszawahttps://maps.app.goo.gl/YgW77DMvnFQRDvZ66 Tu masz stronę - https://stawycietrzewia.pl/ Zezwolenia kupisz tu: E.LeclercJutrzenki 156, 02-231 Warszawa https://maps.app.goo.gl/qATadVasaTDJcJdS7 Do sklepu wchodzisz tutaj Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Bardzo dziękuję koledzy za informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi