Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Czajka czasy świetności ma za sobą. Ludzi pełno, bolenie małe i średnie. Może czasami coś tam podejdzie większego, ale rzadko tam łowię, kiedyś owszem i trochę boleni tam wyjąłem w tym jednego 80 taka. Osobiście nie polecam, choć jazie jeszcze mogą zaskoczyć :)

• Like 1

Wczoraj byłem nad Wisełką pierwszy raz od dwóch miesięcy, 2.5h w godzinach 13-15:30, niestety: "nieobecni nie mają racji...", tak długi rozbrat z Królową spowodował że nie miałem pojęcia co i jak obecnie...miejscówki które wytypowałem niestety puste..klimat jednak genialny.

Pozdrawiam,

malcz

• Like 1

Panowie (i Panie też) mam nietypową prośbę. Czy ktoś z was dysponuje może zdjęciami warszawskiego syfu na brzegach rzeki, typu podpaski, patyczki do uszu i tym podobne? Potrzebuję tego typu materiałów do broszurki informacyjnej. Jak ktoś ma to proszę info na priv.

Witam,

wnioskując po braku aktywności w wątku i spadku na drugą stronę tematu,nie tylko ja trafiłem na okres braku współpracy ze strony ryb(około kilkanaście godzin spędzonych nad wodą na różnym odcinku bez kontaktu) na warszawskiej i podwarszawskiej Wiśle albo po prostu Ci co łowią zwyczajnie się nie chwalą.

• Like 1

W niedzielę ci powiem, czy był miód  ;)  :D

I tak na Wiśle przez cały dzień jest jedno branie albo wcale więc w sumie mała róznica czy woda jest stabilna czy skacze, szansa jest taka sama na to branie :D, ale zawsze z chęcia się dowiem co się działo  ;) 

• Like 3

wujek dla mnie że skacze to duży plus, każdy ma inne teorie ;)

Ja tam wolę łowić na rozpracowanych miejscach a nie skakać po rzece w zależności od zmieniającego się poziomu i tego jak się wraz z nim ryba przemieszcza, ale może to wynik wygodnictwa :) .

Ryba złowiona przed skokiem. Może to nie byk jakie ostatnio pozowały na forum, ale już fajna ryba z ósemką z przodu.

post-45715-0-19339100-1573835803_thumb.jpg

• Like 30

Co zrobisz, u mnie to zajawka caloroczna i na całe życie ;)

Masz wyrozumiałą kobietę i pewnie jeszcze bez dzieci... [emoji6][emoji6][emoji6]

Niektórzy tutaj każde wyjście muszą negocjować i rozważać.

To zresztą nic negatywnego. Trzeba wszystko pogodzić.

• Like 2