wujek Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Czajka czasy świetności ma za sobą. Ludzi pełno, bolenie małe i średnie. Może czasami coś tam podejdzie większego, ale rzadko tam łowię, kiedyś owszem i trochę boleni tam wyjąłem w tym jednego 80 taka. Osobiście nie polecam, choć jazie jeszcze mogą zaskoczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Wczoraj byłem nad Wisełką pierwszy raz od dwóch miesięcy, 2.5h w godzinach 13-15:30, niestety: "nieobecni nie mają racji...", tak długi rozbrat z Królową spowodował że nie miałem pojęcia co i jak obecnie...miejscówki które wytypowałem niestety puste..klimat jednak genialny. Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ja wczoraj od 13 do wieczora, trafił się szczupak, dwa spalone brania pewnie sandaczowe i dobry listopadowy boleń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Proszę uważajcie nad Wisłą. Szczególnie teraz po awarii Czajki. https://youtu.be/6x5flqZhE0s38m50sek bóbr vs bóbr [emoji1787] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Panowie (i Panie też) mam nietypową prośbę. Czy ktoś z was dysponuje może zdjęciami warszawskiego syfu na brzegach rzeki, typu podpaski, patyczki do uszu i tym podobne? Potrzebuję tego typu materiałów do broszurki informacyjnej. Jak ktoś ma to proszę info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Dzisiaj ładnie ryby współpracowały ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Miał być sandacz z zamiarem ewentualnym, a wyszedł okoń 30-tak:) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Witam, wnioskując po braku aktywności w wątku i spadku na drugą stronę tematu,nie tylko ja trafiłem na okres braku współpracy ze strony ryb(około kilkanaście godzin spędzonych nad wodą na różnym odcinku bez kontaktu) na warszawskiej i podwarszawskiej Wiśle albo po prostu Ci co łowią zwyczajnie się nie chwalą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Łowi się ryby i całkiem dobrze biorą Wręcz powiedziałbym, że ta jesień jest bardzo dobra Wrzesień i październik był genialny, a listopad już dał sporo fajnych rybek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Ja dziś bolka 60+ trafiłem ale oczywiście myślałem że mam włączoną kamerkę, nawet zdjęcia nie pyknąłem ????Wobek dreszcz #6 od WoblerskiPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Wygląda na to,że rybki robią sobie wolne w godzinach w które łowię albo odcinki które wybieram są jałowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinTarchomin Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Mam tak samo. Przez cały rok :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Dzisiaj bardzo ładny sandacz z opadu na gumę, wreszcie branie jak trzeba bez pitu pitu, Kozak uderzenie, Dobra walka, zdjęcie i do wody ???? miłego weekendu wszystkim 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Łowi się ryby i całkiem dobrze biorą Wręcz powiedziałbym, że ta jesień jest bardzo dobra Wrzesień i październik był genialny, a listopad już dał sporo fajnych rybek Woda skacze to już takiego miodu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Woda skacze to już takiego miodu nie będzie.W niedzielę ci powiem, czy był miód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 W niedzielę ci powiem, czy był miód . I tak na Wiśle przez cały dzień jest jedno branie albo wcale więc w sumie mała róznica czy woda jest stabilna czy skacze, szansa jest taka sama na to branie , ale zawsze z chęcia się dowiem co się działo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 wujek dla mnie że skacze to duży plus, każdy ma inne teorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 wujek dla mnie że skacze to duży plus, każdy ma inne teorie Ja tam wolę łowić na rozpracowanych miejscach a nie skakać po rzece w zależności od zmieniającego się poziomu i tego jak się wraz z nim ryba przemieszcza, ale może to wynik wygodnictwa .Ryba złowiona przed skokiem. Może to nie byk jakie ostatnio pozowały na forum, ale już fajna ryba z ósemką z przodu. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Piękna ryba Gratuluję )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ja dziś zamknąłem sezon. Oczywiście nic nie złapałem. Załapałem się za to na filetowanie sandacza złapanego przez dziada 20 m dalej. Załamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ja kończę sezon 31 grudnia o 23.59 i zaczynam pierwszego stycznia o 7 rano nad rzeką pstragowa ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ja kończę sezon 31 grudnia o 23.59 i zaczynam pierwszego stycznia o 7 rano nad rzeką pstragowa [emoji1]Ty weź Dawid nas nie denerwuj. ;-) ;-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Co zrobisz, u mnie to zajawka caloroczna i na całe życie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Sezon zdecydowanie kończymy 31.12[emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Co zrobisz, u mnie to zajawka caloroczna i na całe życie Masz wyrozumiałą kobietę i pewnie jeszcze bez dzieci... [emoji6][emoji6][emoji6]Niektórzy tutaj każde wyjście muszą negocjować i rozważać. To zresztą nic negatywnego. Trzeba wszystko pogodzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi