fonix Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ja kończę sezon 31 grudnia o 23.59 i zaczynam pierwszego stycznia o 7 rano nad rzeką pstragowa ????Porównywanie mnie z Tobą byłoby jak porównywanie drezyny z pendolino. Gdybym miał ułamek tych wyników, zapewne bym się nie zniechęcał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Dawid, dałbyś do lutego czas kropkom na wypalenie papieroska po seksie. Po wysokokalorycznej przyjemności należy się trochę relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 Ja kończę sezon 31 grudnia o 23.59 i zaczynam pierwszego stycznia o 7 rano nad rzeką pstragowa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Ja kończę sezon 31 grudnia o 23.59 i zaczynam pierwszego stycznia o 7 rano nad rzeką pstragowa ????Jak można tak męczyć ryby cały rok ? Za pysk dzieciom ojca i matkę z domu wyciągasz dla zabawy i okaleczoną wysyłasz spowrotem do chaty - nic się nie stało, to moje hobby???? Wyliżesz się a ja mam fun..???????? Jestem szlachetny... nie zjadłem. Zjadłem parówki i schaboszczaka???? Edytowane 15 Listopada 2019 przez Bolesław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Dawid, dałbyś do lutego czas kropkom na wypalenie papieroska po seksie. Po wysokokalorycznej przyjemności należy się trochę relaksu.Ogólnie najbardziej lubię łowić od marca, ale z tradycji pojawiam się w styczniu nad wodą. Wychowałem się nad wodą pstragowa, sypalem większość tarlisk własnymi rękami, przezucalem tony żwiru, zarybialem te wody. Pstrągi to moje magiczne ryby, znam ich biologię wiem jak to jest z nimi w styczniu, pisałem nawet o nich pracę dyplomową. No trudno jestem ten zły, zdarza mi się i lowie je w styczniu, ale za to starałem się zawsze coś dla nich robić a nie tylko przyjeżdżać miesiąc później nad rzekę Bolesław, coz trzeba zmienić hobby na szachy i przejść na wegetarianizm, ja nie zamarzam ani jednego ani drugiego Edytowane 16 Listopada 2019 przez DAWIDspinn 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Nie moralizowałem. Znajomość ichtiologii to podstawa i myślę, że jest ważniejsza od niektórych nieżyciowych przepisów. To obyczaj, a nie prawo sprawia, że moczymy rękę przy podbieraniu ryby, dbamy żeby odpłynęła w jak najlepszej kondycji czy używamy gumowanych podbieraków. Dotyczy to też łowienia po okresie ochronnym gatunków osłabionych opóźnionym tarłem. Nie wszyscy pojmują takie rzeczy idąc z wędką nad wodę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 (edytowane) Bolesław, coz trzeba zmienić hobby na szachy i przejść na wegetarianizm, ja nie zamarzam ani jednego ani drugiego :)Dawid Dawid , szachy są jeszcze gorsze od wędkarstwa . Grając w szachy musisz bić konie. Edytowane 16 Listopada 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 To zdecydowanie zostanę przy wedkowaniu ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Bardzo się ciesze że nikt nie wyłapał sensu mojego przesłania..???? Ja nie jestem obszczekany i zbanowany.. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) Pstrągi już po tarle w większości, od paru dni tarliska u nas puste. Edytowane 17 Listopada 2019 przez Adrian Tałocha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Bardzo się ciesze że nikt nie wyłapał sensu mojego przesłania..[emoji6] Ja nie jestem obszczekany i zbanowany.. [emoji6]Raczej nikt nie chciał komentować. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinTarchomin Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Łapie ktoś coś? Wczoraj znowu na zero, tak jak kilku napotkanych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Panie wszyscy nad wodą i za jakieś pół godziny nawet ja będę, może coś się uczepi ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Z podwarszawskiej. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Ładne foto i zacna ryba ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Piękne te wasze wiślane sandały . Dobre geny plus nurt rzeki chyba kształtują te cudeńka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Piękne te wasze wiślane sandały . Dobre geny plus nurt rzeki chyba kształtują te cudeńka . Piękne, piękne . Prawdziwe, dzikie ryby, nie żadne tam zaporówkowe wpuszczaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Piękne te wasze wiślane sandały . Dobre geny plus nurt rzeki chyba kształtują te cudeńka .Fakt, są zajebiste. Chyba żadne inne nie mają takich propoecji i ubarwienia, a im większe tym ładniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Z podwarszawskiej.Adam, coś nowego czy ten o którym mówiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Ja dziś z Leszkiem ( Czechofl), miałem dwa krótkie, na lekkiej główce 10 gr i wodzie 3,5 metrowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Adam, coś nowego czy ten o którym mówiłeś? Świerzy. Tamten w zbyt charakterystycznym miejscu zfocony; sam wiesz kto zagląda do tego wątku... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolerfer Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Okolice wypływu czajki.... https://warszawa.naszemiasto.pl/na-bialolece-powstaje-druga-plaza-zostanie-otwarta-w/ar/c1-7427742?utm_source=facebook.com&utm_medium=moje_miasto_warszawa&utm_content=wiadomosci&utm_campaign=na-bialolece-powstaje-druga-plaza-zostanie-otwarta-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Dobrze że przerzucam się na łódź, nawet na nowodworach już będzie tłok plazowiczow i amatorów napojów wyskokowych Ciężko już o chwilę spokoju nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Tam już jest niezłe kongo, omijam szerokim łukiem.Teraz to już w ogóle będzie rzeźnia, a pamiętam czasy jak spokojnie można było z główki połowić i ludzi zero. Żal mniejszy bo po powodzi 2010 główka już nie jest tak atrakcyjna jak była, boleni dużo mniej a dół za główką zasypany. Jeszcze w warkoczu może zostało trochę głębszej wody. Przyjdzie wysoka woda i zaleje mułem ten placyk zabaw. Ciekawe kto to będzie sprzatał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Na wysokości Gocławia w budżecie obywatelskim ktoś zgłosił „Plaża Gocław - Strefa Lokalna aktywności i sąsiedzkich spotkań". Projekt będzie realizowany bo uzyskał odpowiednią ilość głosów. Boisko do siatkówki, hamaki, miejsca grillowe, stoły, ławki, eko latarnie etc. Koszt: 365 000 tysięcy złotych. Dodam, że to teren zalewowy, co prawda ostatnio rzadko mamy wysoką wodę ale ładowanie na siłę takich pieniędzy uważam za bezmyślność. Jak ja lubiłem tam chodzić na nocki z feederem a w ciągu dnia ze spinem. Blisko, cicho. Tak jak piszecie. Nie długo jedynie łódź zostanie by w spokoju połowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi