zator Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Ja chodzę, wieczorowo udało się wydłubać 3 sandacze i jednego szczupaka. Wszytkie brania około północy. Ryby w przedziale 45-65 cm. Edytowane 16 Grudnia 2019 przez zator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Ja skończyłem Wislany sezon na początku października. Jedynie przerwa na lowienie za zagranicą. Skończyłem przymusowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Ja skończyłem Wislany sezon na początku października. Jedynie przerwa na lowienie za zagranicą. Skończyłem przymusowo.Miłość Ci kazała? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 https://ompzw.pl/news/przedluzenie-umow-na-obwody-rybackie-wisla-nr-3-swider-nr-1-jeziorka-nr-1-utrata-nr-1-narew-nr-7-narew-nr-8-orzyc-nr-1-rzadza-nr-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Świder nr 1.Wraca pod PZW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 15lat racjonalnej gospodarki....Woda pusta kieszeń pełna Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Woda nie jest jeszcze pusta wszak kontrolne odłowy w nadchodzącym roku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Świder nr 1.Wraca pod PZW?Obwód rybacki obejmuje wody:a) rzeki Świder od jej źródeł do mostu w m. Dłużew, rzeki Świder od mostu w m. Świdry Wielkie do jej ujścia do rzeki Wisły,c)rzeki Mienia od źródeł do m. Wiązowna oraz staw Łazienki na rz. Srebrna w m. Mińsk Mazowiecki.Uwaga:Rezerwat przyrody „Świder” – zakaz połowu ryb na rzece Świder od m. Dłużew do mostu w Świdrach Wielkich oraz rzeki Mienia od m.Wiązowna do jej ujścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Nihil novi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Przegapiłem. Odkryłem dopiero wczoraj otwierając odłożoną do szafki gazetę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Hej,Panowie nie wiem czy to odpowiednie miejsce ale postanowiłem zapytać. Czy zna ktoś z was jakiś serwis dremela gdzie mógłbym zostawić urządzenie do naprawy ? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomocDaniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 https://youtu.be/WGYUlCKATeE 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Przecież to pierdoleni szarpakowcy, sumow czy miejscówka to nie jest czasem przy gwiazdzistej, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Raczej tacy z przypadku, bo profesjonalnie do sprawy nie podeszli (czytaj - kotwica z ciężarkiem). Ale kara powinna być, chociażby za kopanie ryby po brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 I stosowanie przynęt powyżej 5 cm.Bardzo mnie ciekawi jakimi mandatami zakończyła się interwencja PSR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Miejsce wydaje się mało przypadkowe. Czas też. Piotrek na posterunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as11s Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Wcale bym się nie zdziwił gdyby byli to panowie zza wschodniej granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Film skasowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Na weekend Piotruś szykuje jakąś petardę https://www.youtube.com/watch?v=zf9UoOyU4ig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Czy starorzecza Wisły to wody PZW? Potrzebuję potestować kilka dużych przynęt z kotwicami 5/0 więc złamał bym normalnie kilka przepisów, a nie chce ryzykować tym bardziej że jeszcze karty nie wykupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Czy starorzecza Wisły to wody PZW? Potrzebuję potestować kilka dużych przynęt z kotwicami 5/0 więc złamał bym normalnie kilka przepisów, a nie chce ryzykować tym bardziej że jeszcze karty nie wykupiłem.Te w tzw. międzywalu raczej PZW. Za wałem mogą być na prywatnych gruntach. Ale macie przechlapane w tej stolicy. Jedni muszą już siaty wozić pod Zamość (https://www.dziennikwschodni.pl/zamosc/pogrom-leszczy-w-nieliszu-to-wina-klusownikow,n,1000257936.html ), drudzy ubotów z 5/0 nie mogą sobie legalnie potestować. Można tylko współczuć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Glinianka Sznajdra Jezioro powsinkowskiehttps://ompzw.pl/okregi-wedkarskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Nie ma znaczenia czy to wody PZW. Na wszystkich wodach śródlądowych w Polsce nie można używać kotwic, które nie zmieszczą się w kole o średnicy 3 cm. W praktyce jest to Owner 1\0 bo 2/0 już jest za duży. Testuj przynęty bez uzbrojenia, bo wtedy zgodnie z przepisami nie wędkujesz i nie musisz mieć zezwolenia. Sam jeszcze nie opłaciłem, ale zamierzam poćwiczyć rzuty dwuręczną muchówką zakończoną samym przyponem- bez muchy, czyli bez haka. Nie ma haka - nie ma łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dzięk , na Powsinkowskie mam kawałek, więc potestuję pewnie już nie u nas. Tyle że chciałem sprawdzić czy w ogóle jest sens je brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Nie ma znaczenia czy to wody PZW. Na wszystkich wodach śródlądowych w Polsce nie można używać kotwic, które nie zmieszczą się w kole o średnicy 3 cm. W praktyce jest to Owner 1\0 bo 2/0 już jest za duży.Testuj przynęty bez uzbrojenia, bo wtedy zgodnie z przepisami nie wędkujesz i nie musisz mieć zezwolenia. Sam jeszcze nie opłaciłem, ale zamierzam poćwiczyć rzuty dwuręczną muchówką zakończoną samym przyponem- bez muchy, czyli bez haka. Nie ma haka - nie ma łowienia.To już dużo, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi