krolik1994 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Mam taka ciiiichą nadzieję . Dzisiaj byłem na odcinku Karczew-Otwock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczupakos Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Dzisiaj szybki wypadzik z wieczora na godzinkę. Hermes uratował honor 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Na południu trochę popadało, szykuje się kolejny przybór raczej większy niż ten ostatni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 https://www.dropbox.com/s/cfxzkgkw7qbcar3/klusowniki.mp4?dl=0 W biały dzień na berglu...niedowiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Niedawno wróciłem z wieczornej sesji, udało się skusić jednego bolka 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 https://www.dropbox.com/s/cfxzkgkw7qbcar3/klusowniki.mp4?dl=0 W biały dzień na berglu...niedowiaryEhhhh jak tu ma być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Jest nagranie,gościa pewnie można namierzyć,ale i tak nic z tego nie będzie ... pojawia się bezradność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Będzie sądami straszył , jak to ostatnimi czasy bywa..bardzo modne.I niestety skuteczne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) To pewnie towarzystwo z Burakowa. Żywemu nie przepuszcza a ten z zielonej pychówki to dużo sumów ubił w Wisle, niestety jest skuteczny. Maj i trolling za sumem, nóż sie w kieszeni otwiera. Sum zaraz w tarło pójdzie to żre, mam nadzieje ze juz poszedł. Edytowane 16 Maja 2020 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 U mnie zamiast bolenia szczupak, taki z 60+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 To pewnie towarzystwo z Burakowa. Żywemu nie przepuszcza a ten z zielonej pychówki to dużo sumów ubił w Wisle, niestety jest skuteczny. Maj i trolling za sumem, nóż sie w kieszeni otwiera. Sum zaraz w tarło pójdzie to żre, mam nadzieje ze juz poszedł.To chyba tak zwany „ościsty”, co łowiąc jednego suma przypina go agrafka na jakieś rafie i płynie trolowac dalej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Z takimi delikwentami to tylko jedno zostaje - na brzegu pare bombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Tyle dobrego ze bergiel nieczynny bo by gdzie indziej nie pływal ale widac stare przyzwyczajenia zostały. Widać ze zgodnie z przepisami też nie potrafi złowić. Tacy to wedkarze, najlepiej by było łowić w strudze z kolektora. Edytowane 16 Maja 2020 przez wujek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Tyle dobrego ze bergiel nieczynny bo by gdzie indziej nie pływal ale widac stare przyzwyczajenia zostały. Widać ze zgodnie z przepisami też nie potrafi złowić. Tacy to wedkarze, najlepiej by było łowić w strudze z kolektora. A niech łowi, zjada ryby ze strugi gówna i odczepia z plecionki wszelkie miejskie nieczystości. Smacznego. Do dziś nie ogarniam, jak tam można było łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Trollujacy to nic w porównaniu do tego drugiego k.... szarpakowca.Nie widzicie wielkiej kotwicy na jego zestawie przed przynęta? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Codzienność przy BERGLU !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ok, a co na to Policja Rzeczna?? Tu i ówdzie się chwalili jak to kontrolują i pilnują porządku i wędkujących... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Policja stoi łòdką w krzakach , niedawno ich mijałem ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) Codzienność przy BERGLU !! kłusol.png EDIT:kotwica :/ Edytowane 16 Maja 2020 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Ach, moździerz (kuchenny) by się przydał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 (edytowane) 3h na podwarszawskich rubieżach. 5 różnych miejscówek: przelew, mikro główka z ciekawym warkoczem, rynna z szybką wodą, dzika burta, przykosa - wszędzie martwo.Również żadnej zaobserwowanej aktywności przy powierzchni, zszedłem bez dotyku.Za to ruch motorowodny - konkretny. Pozdrawiam,malcz Edytowane 16 Maja 2020 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Brak słów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek25 Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Dodatkowo ciul koza z nosa nęci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 U mnie klen 45+ na nike10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinTarchomin Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Byłem dzisiaj na 2 h i złapałem drugiego w życiu bolenia. Była super pogoda na ryby - nikogo na brzegu bo wiało. Pokazuję zdjęcie, żeby nie było że ściemniam (forumowy stykacz, brakuje mu tylko 10 cm). Oczywiście trafił do wody. Gratuluję ryby, jednak tzw. 'forumowy stykacz' ma 65cm, a nie 55cm. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi