dreadknight Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Bez jaj, to nie fejk?. Mam szczególny sentyment do tego gatunku. Nie chciałbym takiego przyłowu, nie wiedziałbym co z nią zrobić ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Popularna ryba akwariowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Pewnie z Czajki wypłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Tam też została złowiona ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Pewnie z Czajki wypłynęła Tam wszystko pływa, widziałem zdjęcie pstrąga tęczowego a i o troci nawet słyszałem i to nie o jednej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) https://www.facebook.com/groups/1032664020405982/permalink/1300274683644913/?app=fblCzy ktoś potwierdzi? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Września 2020 przez jacekp29 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) (…) nie wiedziałbym co z nią zrobićWypuścić nie wolno, jako obcego gatunku, za to można skonsumować, bardzo smaczna, tylko jeśli to z "Czajki" - fetor może być niemiły. Edytowane 8 Września 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Niestety kolega był w tym samym czasie na Pieńkowie i potwierdza. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 O co chodzi bo nie mam fejsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Chodzi o to, że ryba zaczęła masowo padać poniżej czajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Chodzi o to, że ryba zaczęła masowo padać poniżej czajki.Czyli to Czajka puściła jakiś syf, a nie kolektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 To są foty z Pieńkowa. Czyli truje coś wyżej, ciężko powiedzieć czy to efekt samego zrzutu ścieków, czy coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Wcale bym się nie zdziwił, gdyby ktoś wykorzystał okazję, np. do jakiegoś "kontrolowanego zrzutu" świństwa z beczki - teraz i tak wszystko jest winą awarii kolektora i nikt nie będzie szukał... Ścieki komunalne są takie same jak były, więc dla ryb raczej w niewielkim stopniu śmiertelne w krótszym okresie czasu Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Możliwe, ze tak jest.W sobotę w południe, z kolektora na wysokości EC Żerań, na opasce pod Grota, leciała jakaś żółta maź. Edytowane 8 Września 2020 przez kaczynumer1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShadowStalker Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Hehe pamiętam jak w Bydgoszczy nie było oczyszczalni i całe szambo leciało kilkoma rurami prosto do rzeki. Na drzewach po powodzi wisiały zawieszki do kibla, podpaski, patyczki do uszu i wszystko inne co ląduje w klopie. Ryb było ze 100 razy więcej niż dzisiaj, więc również mam wrażenie że z tym śnięciem ryb to jakaś ściema i po prostu jakiś truciciel się podpina pod awarie i leje chemikalia do rzeki. Po prostu nie chce mi się wierzyć że ścieki puszczane latami nie powodowały jakichś gigantycznych katastrof, a tu nagle tydzień leci szambo i ryby zaczynają padać masowo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Możliwe, ze tak jest.W sobotę w południe, z kolektora na wysokości EC Żerań, na opasce pod Grota, leciała jakaś żółta maź. Czy dysponujesz może zdjęciem/filmem jak "toto" wypływa z kolektora? Udostępnione przez Ciebie zdjęcie wygląda jakby było robione z mostu Grota, więc wydaje mi się, że jeśli coś leciało to powyżej Żerania. Jeśli chodzi o to co idzie teraz z bergla burakowskiego, to może to być inna skala i skład niż przed 2012 r... Słyszałem też o martwych wydrach na Pieńkowie... Przy pierwszej awarii relatywizowałem sprawę trucia Wisły. Teraz zdecydowanie jestem od tego daleki. Edytowane 8 Września 2020 przez minkof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Branie na cykadę z bystrej wody, ryba 77 cm. Jak ktoś ma ochotę zerknąć na branie i hol to tutaj Edytowane 8 Września 2020 przez wojciech1919 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczynumer1 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Film z tego zrzutu nagrany przez mojego brata. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Hehe pamiętam jak w Bydgoszczy nie było oczyszczalni i całe szambo leciało kilkoma rurami prosto do rzeki. Na drzewach po powodzi wisiały zawieszki do kibla, podpaski, patyczki do uszu i wszystko inne co ląduje w klopie. Ryb było ze 100 razy więcej niż dzisiaj, więc również mam wrażenie że z tym śnięciem ryb to jakaś ściema i po prostu jakiś truciciel się podpina pod awarie i leje chemikalia do rzeki. Po prostu nie chce mi się wierzyć że ścieki puszczane latami nie powodowały jakichś gigantycznych katastrof, a tu nagle tydzień leci szambo i ryby zaczynają padać masowo. i to jakie leszcze i jazie stały przy samym wypływie tego gówna. A co do podpasek w brdzie to dalej się trafiają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Ponoć to ściema z tym śnięciem ryb. Mi tez sie to wydawało dziwne. Edytowane 8 Września 2020 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Ponoć to ściema z tym śnięciem ryb. Mi tez sie to wydawało dziwne.Byłem dzisiaj poniżej mostu północnego, żadnej śniętej ryby nie widziałem, jedynie sporo piany płynęło i maź w wiadomo jakim kolorze. A ryby dopisały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Skąd w takim razie telewizornie biorą obraz na żywo i widać na nim śnięte ryby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Z nagrań archiwalnych?? Był już redaktor rozrzucający śmieci, były zdjęcia sprzed kilku lat pokazywane jako aktualne. Nic mnie już nie zdziwi u łowców sensacji i manipulacji... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Skąd w takim razie telewizornie biorą obraz na żywo i widać na nim śnięte ryby ?Manipulacje niektórych telewizorni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Byłem dzisiaj poniżej mostu północnego, żadnej śniętej ryby nie widziałem, jedynie sporo piany płynęło i maź w wiadomo jakim kolorze. A ryby dopisały Jazie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi