MGOR Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Pierwszy z pierwszej warszawskiej nocy, daj Boże nie ostatni! Dziękuję za kilka rad, które tu przeczytałem w róznych komentarzach. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Fajny zed !Wobler czy guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Moja ryba z soboty....i zdjęcie z serii "nie rób tego samemu" Wciąż nie ogarniam Wojtek jak Ty robisz te fotki.... Pozdrawiam,malcz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IPeIPe Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Moja ryba z soboty....i zdjęcie z serii "nie rób tego samemu" Wciąż nie ogarniam Wojtek jak Ty robisz te fotki.... Pro tip: Przednia kamera + wyzwalacz czasowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Ryby z wekendu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmario73 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 hejMałe pytanko czy jak mam opłacany okręg mazowiecki to w okolicach Wilgi mogę wędkować na Wiśle gdzie jest granica mazowieckiej Wisły ktoś szybko mi odpowie ? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Granica jest na wysokosci ujścia Pilicy, wiec przy Wildze to juz Wisła radomska. Edytowane 3 Listopada 2020 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmario73 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Dzięki a porozumienia nie ma z Radomiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitus Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Mazowiecki Okręg PZW od kilku lat nie zawiera porozumień, takie mają chłopaki dziwne zasady 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Bardzo dobre zasady. Zaraz by się na te rybne, mazowieckie wody zaczęły zjeżdżać dzikie hordy barbarzyńców znad jakiejś Odry i wyrybiać Wisłę, lub jacyś inni mięsiarze znad Rożnowa i na potęgę trzebić Zalew Zegrzyński... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Mazowiecki Okręg PZW od kilku lat nie zawiera porozumień, takie mają chłopaki dziwne zasadyHehe a to dobre... nie podpisują bo nie mają nic do zaoferowania... poprostu nie są w żaden sposób atrakcyjni dla innych okręgów... raz, że wody mało a dwa nie za wiele w nich pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Mało atrakcyjni i jeszcze chyba w przypadku porozumień każą sobie dopłacać (tak przynajmniej kiedyś słyszałem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Hehe a to dobre... nie podpisują bo nie mają nic do zaoferowania... poprostu nie są w żaden sposób atrakcyjni dla innych okręgów... raz, że wody mało a dwa nie za wiele w nich pływa.To zapytaj się geniuszu strategi ludzi z innych okręgów, z którym najchętniej ich własny okręg powinien był podpisać porozumienie. W 9/10 okręgów ościennych będzie to Mazowiecki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Dyskusja nieuchronnie zmierza w kierunku lockdownu wątku... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) To zapytaj się geniuszu strategi ludzi z innych okręgów, z którym najchętniej ich własny okręg powinien był podpisać porozumienie. W 9/10 okręgów ościennych będzie to Mazowiecki.Nie bądź śmieszny. Co te Mazowsze ma do zaproponowania? Zegrze? Wisłę która płynie co drugi miesiąc syf? Do tego zakaz trolla i łowienie 5 cm przynęta do maja bo tak ktoś mądry wymyślił. Ja łowie w mazowieckim 2 rok, wcześniej toruńskie. I wiesz co? W toruńskim na które ostatnio jest sporo hejtu z rybą jest 100 razy lepiej... co do tego że Mazowsze jest okrążone innymi okręgami Ameryki nie odkryłeś. Tyle tylko że zobacz np. sąsiadów z ciechanowskiego i porównaj to z Mazowszem. Podejście władz do wędkarzy i zarządzanie okręgiem niebo a ziemia. To że trochę ludzi chciałoby pojeździć na Wisłę bo ma blisko ponieważ ich okręg sąsiaduje z Mazowszem nie zmienia faktu że to dziady... nie bez powodu wiele osób ucieka z Mazowsza i opłaca składki gdzie indziej pomimo że mieszka np. w Warszawie Edytowane 3 Listopada 2020 przez Bootleg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Panowie, nie o tym jest wątek. Może jakaś ryba? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 bardzo proszę - ryba <...> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Musze przyznać, że to duża radość móc wesprzeć ten wątek ... zdjęciem (w końcu)! Ten sezon nie jest dla mnie łaskawy, ciągle dużo się uczę, a często chcę rzucić sprzęt w kąt. Moja córka już się nauczyła, że jak wracam z ryb to nie pyta czy coś złowiłem tylko czy było fajnie Mam nadzieję, że to nie ostatnie moje słowo tej jesieni, a to że Wisła potrafi uczyć pokory to nie trzeba w tym wątku na pewno nikomu przypominać Sandacz miał równe 70cm i bardzo wartko odpłynął. Wędka SG Black Drop Shot, kołowrotek Shimano Aero 4000 z lat 90', plecionka Power Pro 0,13, przynęta klasyczna - Mann's Predator 3" 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Gratulacje, piękny Warszawski sandacz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) Pierwsze wiślane sandacze w wersji wideo: A ostanie dwa krótkie wyjścia na zero. pozdrm. Edytowane 9 Listopada 2020 przez Wędkarska Żyłka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 (edytowane) Ruszyły sie ostatnio Edytowane 9 Listopada 2020 przez Żyła 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 W piątek wyskoczyłem pierwszy raz w tym sezonie za sandaczem, łowiłem tak od ok.18 do 21. Sandacza nie złowiłem, ale za to trafił się krótki sumek i złamałem wędkę na zaczepie, tak więc ten... mogło być lepiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Do osób łowiących w nocy, Panowie czy zaobserwowaliście jakąś "powtarzalność" co o aktywności sandaczy po zmroku tej jesieni? Czy totalna loteria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Umnie na miejscówkach 17 do 19 potem 22-24 pewno po przyborze sie to zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi