Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Mazowiecki Okręg PZW od kilku lat nie zawiera porozumień, takie mają chłopaki dziwne zasady

Hehe a to dobre... nie podpisują bo nie mają nic do zaoferowania... poprostu nie są w żaden sposób atrakcyjni dla innych okręgów... raz, że wody mało a dwa nie za wiele w nich pływa.

Hehe a to dobre... nie podpisują bo nie mają nic do zaoferowania... poprostu nie są w żaden sposób atrakcyjni dla innych okręgów... raz, że wody mało a dwa nie za wiele w nich pływa.

To zapytaj się geniuszu strategi ludzi z innych okręgów, z którym najchętniej ich własny okręg powinien był podpisać porozumienie. W 9/10 okręgów ościennych będzie to Mazowiecki.

• Like 2

To zapytaj się geniuszu strategi ludzi z innych okręgów, z którym najchętniej ich własny okręg powinien był podpisać porozumienie. W 9/10 okręgów ościennych będzie to Mazowiecki.

Nie bądź śmieszny. Co te Mazowsze ma do zaproponowania? Zegrze? Wisłę która płynie co drugi miesiąc syf? Do tego zakaz trolla i łowienie 5 cm przynęta do maja bo tak ktoś mądry wymyślił. Ja łowie w mazowieckim 2 rok, wcześniej toruńskie. I wiesz co? W toruńskim na które ostatnio jest sporo hejtu z rybą jest 100 razy lepiej... co do tego że Mazowsze jest okrążone innymi okręgami Ameryki nie odkryłeś. Tyle tylko że zobacz np. sąsiadów z ciechanowskiego i porównaj to z Mazowszem. Podejście władz do wędkarzy i zarządzanie okręgiem niebo a ziemia. To że trochę ludzi chciałoby pojeździć na Wisłę bo ma blisko ponieważ ich okręg sąsiaduje z Mazowszem nie zmienia faktu że to dziady... nie bez powodu wiele osób ucieka z Mazowsza i opłaca składki gdzie indziej pomimo że mieszka np. w Warszawie

Edytowane przez Bootleg
  • Like 5

Musze przyznać, że to duża radość móc wesprzeć ten wątek ... zdjęciem (w końcu)! Ten sezon nie jest dla mnie łaskawy, ciągle dużo się uczę, a często chcę rzucić sprzęt w kąt. Moja córka już się nauczyła, że jak wracam z ryb to nie pyta czy coś złowiłem tylko czy było fajnie ;) Mam nadzieję, że to nie ostatnie moje słowo tej jesieni, a to że Wisła potrafi uczyć pokory to nie trzeba w tym wątku na pewno nikomu przypominać  :) Sandacz miał równe 70cm i bardzo wartko odpłynął. 

Wędka SG Black Drop Shot, kołowrotek Shimano Aero 4000 z lat 90', plecionka Power Pro 0,13, przynęta klasyczna - Mann's Predator 3"  

post-71505-0-49384600-1604773801_thumb.jpg

• Like 39