PePe. Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Dokładnie tak jak piszesz jeden odcinek rzeki nie jest równy drugiemu i nie wszystkie ryby są na tarle w jednym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Ja na razie nie mam czasu na łowienie, ale coś mi mówi, że już biorą.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 (edytowane) Ja na razie nie mam czasu na łowienie, ale coś mi mówi, że już biorą.. Jednym biorą, innym mniej...a jeszcze inni nie mają czasu żeby sprawdzić, ja np. byłem dwa razy, łącznie z jakieś 3,5h z roku na rok co raz gorzej, a obiecywali co innego... Piotrek a pudełka chociaż odbudowałeś? pozdrawiam,malcz Edytowane 25 Maja 2021 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 Dzisiaj 2h nad Królową , zanim zaczął padać deszcz po 17 to bolki bardzo aktywne . Kolejny wypad na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 25 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 U mnie dzisiaj taki pan sie zameldował.. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Jednym biorą, innym mniej...a jeszcze inni nie mają czasu żeby sprawdzić, ja np. byłem dwa razy, łącznie z jakieś 3,5h z roku na rok co raz gorzej, a obiecywali co innego... Piotrek a pudełka chociaż odbudowałeś? pozdrawiam,malczW ogóle się tym nie zajmowałem. Tak na prawdę przynęt może mi wystarczyć na wiele lat.Jeśli chodzę na ciężko i łowię płytko niemal nic nie urywam. Sporo urywam łowiąc lekko na rafach, ale zapasy też znaczne.Trochę wygrzebie się z innych spraw, to połowie. Woda fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 U mnie dzisiaj taki pan sie zameldował..Wreszcie ryba w wątku Wojtek właziłeś czy woda za wałem w trawach że w woderach trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 (edytowane) Ryba złowiona za przelana główka, bez woderow bym nie wszedł Edytowane 26 Maja 2021 przez pieczywko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Widać jakieś bolenie w centrum wawy? Weakend zapowiada mi się pracujący wiec pewnie pozostanie mi tylko kilka godzin na wypad gdzieś w okolice poniatoszczaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Jeżdżę ostatnio dość regularnie na rowerze na bulwarach. I co jakiś czas stanę i popatrzę na wodę. I żadnych ataków powierzchniowych nie widziałem. Natomiast na Praskiej stronie woda fajnie weszła w klatki między główkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Dziś zarybiali Wisłę szczupakiem i boleniem . Niby jest zakaz zabierania ryb ale co jakiś czas widzę jak boleń idzie do plecaka . Trzeba mieć naprawdę wymagające podniebienie by taką rybę zabierać do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Może nie wiedzą że jest zakaz, często odnoszę ważenie że ludzie płacą składkę i nawet nie czytają co jest napisane w regulaminie. W takich przypadkach zawsze staram się grzecznie upominać delikwętów, i przeważnie to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Trolling za sumem na stołecznym odcinku trwa w najlepsze. Pychówki z Burakowa mają w dupie przepisy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 (edytowane) co jakiś czas widzę jak boleń idzie do plecaka . Trzeba mieć naprawdę wymagające podniebienie by taką rybę zabierać do domuPodobno mielony z boczkiem to delikates. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Maja 2021 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Szybki wypad nad wodę na 2 godzinki w okolicach 19 nastawiony za kleniem, trochę rzutów wykonanych 1 kontakt z ryba był nie wiem czy to kleń czy inna rybka I ostatnie 20min ostatnia zmiana woblera pierwszy rzut i pyk siedzi początkowo myślałem że ładny klenik, a tu kolega się okazał boleniem,dzień uważam za udany jak to się mówi ryba ręką śmierdzi???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 jak to się mówi ryba ręką śmierdziDamian Znamy się już ho, ho,ho .....a może i dłużej , dlatego odważę się sprostować Albo się pomyliłeś , bo po złowieniu ryby , to zwykle ręka śmierdzi rybą , albo zdecydowanie częściej musisz myć ręce 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Damian Znamy się już ho, ho,ho .....a może i dłużej , dlatego odważę się sprostować Albo się pomyliłeś , bo po złowieniu ryby , to zwykle ręka śmierdzi rybą , albo zdecydowanie częściej musisz myć ręce Oj tak wkradł mi się błąd, ale niech tak zostanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Dziś z zalanych kamieni nieduży kleń i fajny okoń 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Byłem wczoraj 2h. Ale po ostatniej wodzie i tym ile piachu mi nasypało to nie mam wątpliwości że wrócę na swoje stare miejsca dopiero w letnie wieczory. Czas coś zmienić.2h bez dotyku czy jakiejkolwiek obecności drapieżnika mimo że sporo drobnicy.PozdrawiamDaniel Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Tomasz79 taki okoń z Wisły coś pięknego! Chciałbym je kiedyś namierzyć i trafić niestety, narazie tylko jako przyłów się trafiają. Ostatnio dwa wieczory na wodzie. Aktywność ryb bardzo mała, albo dopiero po zmroku chociaż tak jak piszecie - drobnice widać. Jeden kontakt i jedna ryba - ładny boleń, który szybko się uwolnił z podbieraka. Fajnie, że w końcu coś się zadziało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Po wieszaniu budek dla ptaków i sprzątaniu śmieci przyszła kolej na sadzenie drzew.Kupiłem dwa ładne iglaki i w sobotę razem z Maluchami pojechałem w plener.Dzieci zadowolone. Każde posadziło swoje drzewo. Potem dyskutowały, które ładniejsze, opowiadały, że będzie więcej tlenu Nie minęły nawet dwa dni, drzewa wykopane. Niedobrze mi się robi, ukraść dla 50 PLN zysku dwie sadzonki, jeszcze pewnie w niedzielę. Co za Bos taurus taurus!Dopowiem, że posadzone w miejscu nieoczywistym, więc największe prawdopodobieństwo, że ktoś podejrzał dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Włos się jeży na głowie. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Teraz strapiony tata musi zapychać do ogrodniczego, kupić dwie podobne choinki i po kryjomu zasadzić je w miejscu dokonania kradzieży. Można też zaryzykować i puścić dzieciaki na głęboką wodę przysposobienia do życia w społeczeństwie. Korzystając z okazji, można wygłosić pogawędkę o potrzebie reformy sądów, przywróceniu kary śmierci, dostępie do broni, poszanowaniu własności. Chyba tlenu byłoby więcej, gdyby w otoczeniu było mniej jego złodziei. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Włos się jeży na głowie. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Teraz strapiony tata musi zapychać do ogrodniczego, kupić dwie podobne choinki i po kryjomu zasadzić je w miejscu dokonania kradzieży. Można też zaryzykować i puścić dzieciaki na głęboką wodę przysposobienia do życia w społeczeństwie. Korzystając z okazji, można wygłosić pogawędkę o potrzebie reformy sądów, przywróceniu kary śmierci, dostępie do broni, poszanowaniu własności. Chyba tlenu byłoby więcej, gdyby w otoczeniu było mniej jego złodziei.Powiedziałem prawdę. Następnym razem wybierzemy drzewa mniej rzucające się w oczy i posadzimy je dalej od miasta i bez dojazdu samochodem osobowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Smutne. Jedyny pozytyw, że jednak te drzewa znów ktoś posadzi i będą rosły. Tylko dzieciaki nie będą mogły ich odwiedzać i obserwować. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Smutne. Jedyny pozytyw, że jednak te drzewa znów ktoś posadzi i będą rosły. Tylko dzieciaki nie będą mogły ich odwiedzać i obserwować. :-(No jasne, pozytyw ze skradzionej fury to taki że ktoś inny pojeździ lub części wykorzysta. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi