Night_Walker Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Ano mało, większe ryby odsunęły się dalej od brzegu Z drugiej strony wyrównałem kilka dni temu życiówkę w kleniu, więc coś tam wymęczyć idzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 U mnie na razie jeszcze bez wędek, ale sezon survivalowy rozpoczęty. Co do wody, to bardzo słabo, w Wiśle nie ma, w Bugu też nie ma. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr25 Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Plaża, Bałtyk? Łeba? Nie - Wisła, okolice Ciszyca, Gassy. Spacer bez wędki. Wody mniej niż w sierpniu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Plaża, Bałtyk? Łeba? Nie - Wisła, okolice Ciszyca, Gassy. Spacer bez wędki. Wody mniej niż w sierpniu Zgadzam się, że wody jest dramatycznie mało, jak na tę porę roku, ale miarka pokazuje 107, a w letnich miesiącach bywało już 45... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) Duża ciekawostka z moich okolic. Kawał barbary musiał być Edytowane 22 Marca 2022 przez Hesher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Duża ciekawostka z moich okolic. Kawał barbary musiał być Może "kondycja" była nie taka :/ fakt mało wody wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr25 Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Prawda. Z liczbami się nie dyskutuje. Ale to oznacza, że jeszcze więcej piachu naniosło na odcinku południowym Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Może "kondycja" była nie taka :/ fakt mało wody wszędzie.Ja bym zaryzykował tezę, że doczekała swoich dni. Zdjęcie ze słabą perspektywą ale czaszka naprawdę imponująca. Trochę żałuję, że nie wziąłem bo wpadł mi do głowy orygialny pomysł na pomalowanie. Nie jestem fanem trofeów ale mogłaby wyjść fajna biomechanika z tego. I bez grzechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) Zgadzam się, że wody jest dramatycznie mało, jak na tę porę roku, ale miarka pokazuje 107, a w letnich miesiącach bywało już 45...Dokładnie, to jeszcze nie jest niżówka ale fakt jest już dość nisko w 2020 było sporo poniżej metra. Mamy jeszcze ponad miesiąc do rozpoczęcia i wystarczy że popada kilka dni i będzie znowu podniesiona. Edytowane 22 Marca 2022 przez wujek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Wczorajszy, mocno pokiereszowany, średni kleń (kormorany?). O tej porze roku dość często trafiają mi się "poskrobane" ryby. Było jeszcze jedno branie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Dokładnie, to jeszcze nie jest niżówka ale fakt jest już dość nisko w 2020 było sporo poniżej metra. Mamy jeszcze ponad miesiąc do rozpoczęcia i wystarczy że popada kilka dni i będzie znowu podniesiona.W górach też leży jeszcze sporo śniegu i to nie tylko w tych najwyższych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 W weekend udało się otworzyć obecny sezon.W sobote i niedziele udało się złowić kilka kleni 30-38 cm .Pomiędzy nimi na malutkiego horneta od salmo zameldował się 44 cm jaż.Trafił się też ciekawy przyłów w postaci 37 cm świnki,która również skusiła sie na hornecika. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Wczorajszy, mocno pokiereszowany, średni kleń (kormorany?). O tej porze roku dość często trafiają mi się "poskrobane" ryby. Było jeszcze jedno branie.To raczej sprawka suma. Uaktywniły się przez słoneczko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) Klenie na warszawskim skubią. Nie są jeszcze rozkręcone, ale zawsze coś wpadnie. Edytowane 28 Marca 2022 przez minkof 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Klenie na mazowieckim skubią. Nie są jeszcze rozkręcone, ale zawsze coś wpadnie. na sztuczne przynęty? Czy na naturalne? Jaka metoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Oczywiście, że na sztuczne - toż dynamit nie jest naturalny.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Ryby złowiłem na spinning, przynętą był wobler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 28 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 (edytowane) Oczywiście, że na sztuczne - toż dynamit nie jest naturalny.... Będąc najwyraźniej fanem Statlera, powinieneś wymyślić coś bardziej lotnego A może właśnie nie...? Edytowane 28 Marca 2022 przez minkof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) https://www.facebook.com/203954382951534/posts/5607474945932757/?sfnsn=moProszę udostępnić,z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 29 Marca 2022 przez MarcinMal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) EDIT! ZNALEZIONY! ŻYJE! CZEKA NA TRANSPORT DO SZPITALA! cytat z posta na fb. Edytowane 29 Marca 2022 przez Tomek St. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Wczorajszy średniak. Skubał kilka razy, w końcu usiadł. To był jedyny kontakt. Liczyłem, że ryby się rozkręcą, a tu szykuje się powrót zimy... Edytowane 30 Marca 2022 przez minkof 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Wczorajszy średniak. Skubał kilka razy, w końcu usiadł. To był jedyny kontakt. Liczyłem, że ryby się rozkręcą, a tu szykuje się powrót zimy...Po ciemku łowisz (nocą?), bo zdjęcia z lampą i bardzo ciemne? Edytowane 30 Marca 2022 przez MaleX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Tak, ostatnio po ciemku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Wyjątkowo waleczny, gruby kleń z wczoraj. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczel Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 To jakiś wobler płytko schodzący? Bo słabo widać,ale tak wygląda. Wyjątkowo waleczny, gruby kleń z wczoraj. 0304.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi