minkof Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 (edytowane) Tak, płytko schodzący. Edytowane 6 Kwietnia 2022 przez minkof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłaszał ktoś może projekt obywatelski dotyczący budowy slipu na odcinku poniżej Warszawy? Zastanawiam się czy czegoś takiego nie zgłosić, można by to dodatkowo umotywować ze służby mogłyby szybciej reagować w nagłych przypadkach. W tym roku już za późno ale w przyszłym można się nad tym pochylić. Ktoś ma jakieś doświadczenie w zglaszaniu tego typu inicjatyw? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy100 Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 W Krakowie własnie buduja taki slip i robi to Zarzad Infrastruktury Sportowej. Wyszukaj sobie to w sieci , może tam znajdziesz jakies interesujące informacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 W Krakowie własnie buduja taki slip i robi to Zarzad Infrastruktury Sportowej. Wyszukaj sobie to w sieci , może tam znajdziesz jakies interesujące informacje.Dzięki, zdziwiło mnie że w 2mln mieście nikt do tej pory tym się nie zainteresował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 W Krakowie własnie buduja taki slip i robi to Zarzad Infrastruktury Sportowej. Wyszukaj sobie to w sieci , może tam znajdziesz jakies interesujące informacje.Budują bo od prawie 100lat działa tam kajakowy klub, nie robią tego dla mieszkańców tylko dla klubu i na 100% jak będą chcieli wodować wędkarze tam swoje pompony czy łodzie to będzie zgrzyt z klubem tak jak jest zgrzyt na Kolnej że zabronili wędkowania na odcinku 500m bo uważają że to jest ich brzeg i ..uj a wędkarz to wróg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Jest Marina Modlin. To ok 20 km rzeką od Wwa. Szybka łódka ogarnie odleglosci Mozna chyba oplacac za slipowanie kazdorazowo, ewentualnie chyba mozna wykupic miesiecznie /rocznie (slip / miejsce) to wychodzi taniejParking, monitorig, czynne 24/7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczel Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) Dzisiejszy wypad Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez miczel 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 SM sobie zamówiła po co im sobar?https://tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/warszawa-nowa-motorowka-strazy-miejskiej-za-pol-banki-aktywisci-maja-zastrzezenia-do-przetargu-5681503 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Ja w weekend w końcu przywitam się z Wisłą. Dzisiaj opłaciłem daninę i cena za Mazowiecki to jakieś nieporozumienie ???? No nic liczę że zresetuję twardy dysk a przy okazji może coś sądzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarson Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Przy większych ilościach wód nie lepiej opłacić najpierw Ciechanowski i dobierać resztę ??? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Nie ma znaczenia w którym z okręgów ściany wschodniej będziesz członkiem, koszt jest ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Przy większych ilościach wód nie lepiej opłacić najpierw Ciechanowski i dobierać resztę ??? Wyjdzie to samo. Bo za Mazowiecki beton i tak zapłacisz tyle samo... Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nie ma znaczenia w którym z okręgów ściany wschodniej będziesz członkiem, koszt jest ten samInnymi słowy. Jakby Cię nie nazywali za plecami, członikem, łajdakiem, moczymordą, kasa musi się zgadzać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 A jest jakaś szansa zrobić dopłatę na inne okręgi gdzieś w Warszawie lub niedalekiej okolicy? Jako główny mam radomski, dokupiłem mazowieckie ale chciałbym dopłacić do Ciechanowa, Siedlec, Skierniewic... Jadąc rano na ryby trudno to zrobić w docelowym okręgu. [emoji20] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jedyna możliwość u skarbników kół w tych okręgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 A jest jakaś szansa zrobić dopłatę na inne okręgi gdzieś w Warszawie lub niedalekiej okolicy? Jako główny mam radomski, dokupiłem mazowieckie ale chciałbym dopłacić do Ciechanowa, Siedlec, Skierniewic... Jadąc rano na ryby trudno to zrobić w docelowym okręgu. [emoji20]Sprawdź na Fishster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mejdżor Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 jak tam wyniki nad stołeczną Wisełką? u mnie dwa ostatnie wypady na 0, nawet bez skubnięcia okonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 U mnie tyle ryb co wypadów czyli niestety zero jak na razie. [emoji20] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Przywitanie z Wisłą... Na początek pół godziny testowania nowych przynęt... Fajnie że coś już udało się dopiąć Później 2h łowienia. Na dość ciężkie woblerki 28mm/5g trafiają się 3 niechciane wizyty małych boleni... Kolejne 2 już fajne odprowadzają pod nogi. Zmiana miejsca i cisza. Szkoda że nie udało się złowić klenia lub jazia ale jak to mówią ręka rybą śmierdzi. Oczywiście wszystkie ryby odhaczone w wodzie. Głowa zresetowana już czekam na kolejną randkę z Królową PozdrawiamDaniel Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez Qcyk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 A jest jakaś szansa zrobić dopłatę na inne okręgi gdzieś w Warszawie lub niedalekiej okolicy? Jako główny mam radomski, dokupiłem mazowieckie ale chciałbym dopłacić do Ciechanowa, Siedlec, Skierniewic... Jadąc rano na ryby trudno to zrobić w docelowym okręgu. [emoji20] W przyszłym roku po opłatę podjedź do Mińska Mazowieckiego. Opłacisz siedleckie + wszystkie okręgi z porozumienia. Wracając, w Cisiu zrobisz dopłatę do mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Ja mam Siedlecki. Teraz wymyślili żeby jeszcze dodatkowo dopłacać za każdy rejestr 20zł.więc mimo że Siedlecki ma porozumienie z Lublinem, Radomiem, Białą, Białymstokiem itp to i tak trzeba zabulić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Daniel, bywało tak, że porozumienia były gratisowe. Każdy wędkarz brał wszystkie zezwolenia i jeszcze robił awanturę skarbnikowi, jak mu się któreś skończyły. Potem nie był nigdy na wodach tamtych okręgów. Potem zezwolenia były po 10 zł, nadal większość je brała i nie wykorzystywała. Teraz są po 20 i wreszcie ludzie zaczęli się zastanawiać "po co mi ten Chełm i Ciechanów i tak tam nie pojadę". Cel został osiągnięty, nie trzeba drukować tysięcy zbędnych zezwoleń 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 ... i tu w punkt, u mnie mazowieckie to na szarym końcu... jutro wycieczka z brodzeniem. Z Królową zapoznam się po majówce, trzeba w znoju zarobić na licencję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Bartku masz rację. Płacąc w Siedlcach dokupywałem do Białej Podlaskiej ościenne rejestry, a w tym roku zdałem sobie sprawę, że to było myślenie życzeniowe, bo po sezonie były w nich dwa wpisy na krzyż. Teraz znaczków ubyło, makulatury także, a łowić będę tam, gdzie mi wolno. W razie kaprysu zawsze mogę coś dokupić. No i jest postęp, bo bialski rejestr wrócił do normalnego formatu z rozmiaru XXL. Widać, ktoś pomyślał. Dobre i to. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Mi się marzy żebym mógł kupić dodatkowy okręg przez internet kiedy potrzebuję a w dodatku jak przyjadę nad jakąś wodę żebym mógł sprawdzić czyja to woda, jakie okresy ochronne i wymiary obowiązują, jakieś dodatkowe obostrzenia, itp. I rejestr powinienem móc wypełnić na kartce (niektórzy wolą) lub w telefonie (na pewno nie tylko ja). Mniej drukowanych kartek, informacja dla okręgu na bieżąco i niemożliwa do usunięcia. Nie wiem czemu to u nas niemożliwe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi