Tomek St. Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Pięknie połowione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Wczoraj był dzień grubych kleni. Dzień ?! Zdjęcia jakieś takie nocne ! Gratulacje , piękne kluseczki . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Dzień ?! Zdjęcia jakieś takie nocne ! Gratulacje , piękne kluseczki . Brały na koniec dnia, już po ciemku Dwa z nich walczyły jak rasowe szczupaki, robiły piękne świece 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Dziś mały rekonesans przed godziną ,,W,,. Po drodze spotykam ,,Stiopę Iwana i Wanię,,. Za nic nie kumaja po polsku ale o dziwo łowią przynętami do 5cm. Na pytanie co bierze, odpowiadają tradycyjnym - panie nich...ja. Potem sielski obraz przerywa warkot sumowej motorówki, która zgrabnie przeciska się miedzy przykosami. Okazuje się ze nie jest sama, tylko ciśnie co gaz wyskoczy do swoich rozstawionych już kolegów. No cóż są dobrzy i lepsi. Strażników z ,,najlepszego koła,, nie uświadczysz nad powierzoną wodą, oni specjalizują się w papierowych kontrolach i raportach..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Ja byłem w zeszłym tygodniu z młodym na rekonesansie i zaobserwowałem już aktywność przy zalanych opaskach. Jednak rozpoczęcia sezonu nie będzie z Boleniami. Tylko jakiś UL Czu XUL na małej rzeczce. Bo nad Wisłą zakładam tłumy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Ja dziś z XULem do 1.5g na Bulwarach.8 rybek wyjętych z wody i mnóstwo puknięć maluchów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Ja dziś z XULem do 1.5g na Bulwarach.8 rybek wyjętych z wody i mnóstwo puknięć maluchów.Jakie rybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barbanful Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Dzisiaj prawy brzeg powyżej EC Siekierki praktycznie zero życia w wodzie. Ani jednego bolenia, nawet uklejki nie oczkują. Sent from my SM-G991B using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Dwa fajne klenie z wczoraj. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Dwa fajne klenie z wczoraj.Kolega zaciął i dał Ci wędkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Kolega zaciął i dał Ci wędkę? Nie, nie. Na ryby chodzę z koleżanką 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 12 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2023 Nimfowe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Ja dziś pierwszy wypad za boleniem i pierwsza ryba na kiju Wiślany standard klasyczna 60-tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Idzie niezły przybór na Wiśle, przyjdzie myślę prawie 2 metry wody. Może ta zmiana coś ruszy na Wiśle, bo póki co - przynajmniej u mnie - maj jest dramatycznie słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Też widziałem, że idzie fala. Kiedy ona może dojść do Wawy? Wtorek? Środa?Żeby wątek nie był pusty: A tu jeszcze forumowy stykacz na znalezioną w zaczepie gumę https://youtu.be/2-LgxG5rQ-E Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Maja 2023 przez karuzo27 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Szacuję że u nas przyjdzie fala jakieś 170-180 cm a najwyższy stan będzie poniedziałek-wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Też widziałem, że idzie fala. Kiedy ona może dojść do Wawy? Wtorek? Środa? Poniżej znajduje się prognoza stanu na najbliższe dni dla stacji WARSZAWA-BULWARY. źródło: https://hydro.imgw.pl/ Edytowane 19 Maja 2023 przez minkof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Czyli w sobotę na ryby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 No to będzie taka 'ala "Janówka" ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Wczoraj już patyki i syf płynął. Ale bolenie się pokazywały. Bez gejzerów ale widać było ich obecność a powierzchni. Niestety czasu na ryby nie było. Ale może niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Aktywność bolków dziś słaba. Wydaje mi się że zimna woda poszła i przygasiła towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 To i tak że u Was widać te bolki jest sukces bo ja widziałem w tym roku tylko dwa ???? a jestem nad wodą prawie codziennie po 2 godzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Z tą aktywnością to bym nie przesadzał ale od czasu do czasu coś widać. Tzn kilka widziałem, wczoraj np dwóch ???? fajnego żerowania nie widziałem w tym roku. Z resztą coraz rzadziej takie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilslimak Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Z tą aktywnością to bym nie przesadzał ale od czasu do czasu coś widać. Tzn kilka widziałem, wczoraj np dwóch ???? fajnego żerowania nie widziałem w tym roku. Z resztą coraz rzadziej takie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilslimak Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Sorki za cytowanie bez odpowiedzi, to przypadek. Ja w tym roku połowiłem, ale jedyne fajne zerowanie widziałem podczas rekonesansu 28 kwietnia na przerwanej ostrodze. Bolenie aż latały w powietrzu. Oczywiście 30 kwietnia nic tam nie złowiłem. Teraz kiedy woda zacznie opadać główka znów będzie przelana i może tym razem się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi