Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Panowie i panie w tym roku planuję popływać po Wiśle i chciałbym zwodować się w porcie w Górze Kalwarii. Moje pytanie czy wodował się ktoś tam a jezeli tak to jak wyglada slip? Czy jest parking by bezpiecznie pozostawić samochód z przyczepką? Łódź waży ok. 700kg i zanurzenie ok. 0,35m Pozdrawiam.

Panowie i panie w tym roku planuję popływać po Wiśle i chciałbym zwodować się w porcie w Górze Kalwarii. Moje pytanie czy wodował się ktoś tam a jezeli tak to jak wyglada slip? Czy jest parking by bezpiecznie pozostawić samochód z przyczepką? Łódź waży ok. 700kg i zanurzenie ok. 0,35m Pozdrawiam.

wygodny, szeroki niedawno odremontowany slip wraz z niemalże nieograniczoną ilością miejsca na pozostawienie samochodu z przyczepką - bardzo popularny wśród wędkarzy.

• Like 1

Auto jest oczywiście z napędem 4x4. Fajnie że jest gdzie zostawić samochód. Będę pływał z dzieciakami więc raczej wędkarstwo zejdzie na drugie miejsce. Chcę popłynąć do ujścia Pilicy i szkoda że właśnie ona raczej nie pozwoli by na niej popływać bo Ostrołęka to mojej mamy rodzinna miejscowość. Tam za dzieciaka biegałem z wędka.

Dobra mapka :) Zaznaczony na mamie Buraków wykorzystuję w różnych potyczkach z żoną.

Buraków....fajna dość dzika woda kiedyś, jak jeszcze szlaku rowerowego nie było wzdłuż opaski...

Edytowane przez malcz

• 1 miesiąc temu...

Sandacze odpaliły. Ktoś był? Podobno można łowić je na przynęty poniżej 5cm, potem kłaść na betonie, pomierzyć , zrobić sesje i oczywiście wypuści ???? nie wierzycie? Nowa Warszawska Gwiazda internetów zaprasza na film. Ps. Komentarzy pod filmem nie polecam pisać, większość nasz bohater kasuje.

https://youtu.be/zwZIMUu-HMs?si=V5Q4Kv7Et8Dc9NzL

• Like 1

Mamy na forum przedstawiciela okręgu. Myślę że wezwanie na sąd koleżeński byłoby dobrym pomysłem...jednak widać jednostka wyjątkowo zadufana w sobie i raczej nie reformowalna. Naszczescie jest szansa że wędkarze wezmą sprawy w swoje ręce ????

• Like 1

Z tego, co słyszałem na Wisłą (a typ jest dość popularny) jest to osobnik sponsorowany przez któtegoś z producentów woblerów. Jeśli ktoś może to potwierdzić, można by mu narobić smrodu, docierając do sponsora. Zdaję sobie sprawę, że firmy mają przed oczami głównie słupki sprzedaży. Z drugiej strony reklamowanie się kłusownikiem nie jest chyba najlepszym pomysłem.

• Like 1