RulleZ Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Na mrozy:) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 Odrobina historii. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Panowie i panie w tym roku planuję popływać po Wiśle i chciałbym zwodować się w porcie w Górze Kalwarii. Moje pytanie czy wodował się ktoś tam a jezeli tak to jak wyglada slip? Czy jest parking by bezpiecznie pozostawić samochód z przyczepką? Łódź waży ok. 700kg i zanurzenie ok. 0,35m Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 29 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2024 Fajna mapa, ciekawe z którego roku. Z ciekawostek to zobaczyłem Królikarnię przez u zwykłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Panowie i panie w tym roku planuję popływać po Wiśle i chciałbym zwodować się w porcie w Górze Kalwarii. Moje pytanie czy wodował się ktoś tam a jezeli tak to jak wyglada slip? Czy jest parking by bezpiecznie pozostawić samochód z przyczepką? Łódź waży ok. 700kg i zanurzenie ok. 0,35m Pozdrawiam.wygodny, szeroki niedawno odremontowany slip wraz z niemalże nieograniczoną ilością miejsca na pozostawienie samochodu z przyczepką - bardzo popularny wśród wędkarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Przy najniższych stanach wody latem może być problem ale jak jest normalnie i masz auto 4x4 to dasz radę. Dosyć stromo jest i piasek na płytach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Czy odcinek Płock - Włocławek mieści się w tym temacie - Wisły podwarszawskiej?W lipcu jest tam Catfish Cup Poland i chciałbym zasięgnąć odrobiny języka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Odrobina historii.Dobra mapka Zaznaczony na mamie Buraków wykorzystuję w różnych potyczkach z żoną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Auto jest oczywiście z napędem 4x4. Fajnie że jest gdzie zostawić samochód. Będę pływał z dzieciakami więc raczej wędkarstwo zejdzie na drugie miejsce. Chcę popłynąć do ujścia Pilicy i szkoda że właśnie ona raczej nie pozwoli by na niej popływać bo Ostrołęka to mojej mamy rodzinna miejscowość. Tam za dzieciaka biegałem z wędka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 (edytowane) Dobra mapka Zaznaczony na mamie Buraków wykorzystuję w różnych potyczkach z żoną.Buraków....fajna dość dzika woda kiedyś, jak jeszcze szlaku rowerowego nie było wzdłuż opaski... Edytowane 30 Stycznia 2024 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Buraków....fajna dość dzika woda kiedyś, jak jeszcze szlaku rowerowego nie było wzdłuż opaski...Nie dzisiejszy, tylko ten z mapki, obecnie część Żoliborza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2024 Nie dzisiejszy, tylko ten z mapki, obecnie część Żoliborzaaaaa ok nie zatrybiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Sandacze odpaliły. Ktoś był? Podobno można łowić je na przynęty poniżej 5cm, potem kłaść na betonie, pomierzyć , zrobić sesje i oczywiście wypuści ???? nie wierzycie? Nowa Warszawska Gwiazda internetów zaprasza na film. Ps. Komentarzy pod filmem nie polecam pisać, większość nasz bohater kasuje.https://youtu.be/zwZIMUu-HMs?si=V5Q4Kv7Et8Dc9NzL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Kolejny patocelebryta [emoji17] Co się z tymi ludźmi dzieje, że za „łapkę w górę” potrafią się tak zeszmacić ? [emoji2955] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelson Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Dno. Niestety takiej patologii nie brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Ja przestałem oglądać filmy na yt o tematyce wędkarskiej bo dno i pie.dolenie o szopenie w większości oglądam motoryzację i turystykę przynajmniej jakoś spokojnie mi się to ogląda ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Uwierz mi bo trochę zdążyłem poznać środowisko motoryzacyjnych dziennikarzy w tym kraju że działa to bardzo podobnie do wędkarskiego grajdoła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Ale przynajmniej testują auta które mi się podobają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Doskonale widać gdzie gość łowi, może to zadanie dla okolicznych Straży Rybackich aby gościa zdyscyplinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Czy na podstawie przedstawionego materiału filmowego nie można zawnioskować o ukaranie? Przecież wiadomo gdzie, wiadomo kiedy i wiadomo co. Chyba nawet wiadomo kto, bo kanał jest opatrzony nazwiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Mamy na forum przedstawiciela okręgu. Myślę że wezwanie na sąd koleżeński byłoby dobrym pomysłem...jednak widać jednostka wyjątkowo zadufana w sobie i raczej nie reformowalna. Naszczescie jest szansa że wędkarze wezmą sprawy w swoje ręce ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 (edytowane) Jak to było, a wiem - ryby w okresie ochronnym niezwłocznie wypuścić... I to palenie Jana, że przylow. Edytowane 3 Marca 2024 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) Nie piszcie mu komentarzy. Pisząc komentarze na YT tylko mu się zwiększa zasięg. YT nie rozróżnia czy komentarz był pozytywny czy negatywny. PS. Zobaczymy ile filmik będzie wisiał na YT. Raport poszedł. Edytowane 4 Marca 2024 przez pablo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Z tego, co słyszałem na Wisłą (a typ jest dość popularny) jest to osobnik sponsorowany przez któtegoś z producentów woblerów. Jeśli ktoś może to potwierdzić, można by mu narobić smrodu, docierając do sponsora. Zdaję sobie sprawę, że firmy mają przed oczami głównie słupki sprzedaży. Z drugiej strony reklamowanie się kłusownikiem nie jest chyba najlepszym pomysłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Koleś na jednej z grup na FB „mocno” lokuje woblery Rapala [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi