Tomek St. Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Mnie jak zrąbały 2 maja to do dzisiaj mnie swędzi. A jak u Was z rybami? U mnie majówka straszna lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor84 Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Ganiał boleń,ale bez kontaktu, grunciarze też na 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 W moich okolicach aktywność drapieżnika niewielka, miałem dwa pobicia i jedną spiętą rybę, ale na brzegu nic nie wylądowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Dzisiaj skoro swit pierwsze wyjście za bolkiem w tym roku.W pierwszym żucie w warkocz atomowy strzał ,może po 3 sekundach ryba spada.Na woblerze (Siek Siga) dwa groty rozgięte????.Później udaje sie zdjąć chlapaczka 40 cm.I na koniec na szpiegusa walną 40 cm szczupaczek.Takie miałem wiślane rozpoczęcie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Pozdrawiam,Robert 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Na woblerze (Siek Siga) dwa groty rozgięte[emoji36]Z ciekawości - kotwice "oryginalnye" czy wymieniane? Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Z ciekawości - kotwice "oryginalnye" czy wymieniane?Orginalne,ale wobler miał z 4 lata,dziś dokupiłem nowe sigi ,to już na BKK Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Cześć wszystkim. Na napływie kanału burzowego po praskiej stronie Wisły ( ponizej mostu Gdańskiego) rozgościł sie kłusownik. Rozstawia samołówki, dość dobrze zakamuflowane.Jeśli ktos bedzie w okolicy, to bylbym wdzięczny gdyby zwrócił uwagę czy cos znow nie stoi. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Z podwarszawskich rejonów. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 10 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2024 Na ROD w centrum podobnie. Mam wrażenie, że ani mogą ani naturalne olejki nie pomagają. Flanela, moskitiera, Vaco- Deet 50%, olejek lawendowy na dłonie i po temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Byłem dziś na kleniach. Na jednej z miejscówek zabawę popsuł mi wąsaty. Hulał sobie i popłoszył ryby. Na kolejnej spotkałem wydrę... Trochę mi to szyki pomieszało, ale finalnie nie bylo źle 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Czarne chmury 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Na Żeraniu pełno popalonych elementów na ulicach, chodnikach, ogródkach, balkonach...jak po ostrej imprezie sylwestrowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 A cały syf po akcji gaśniczej spłynie do Kanału Żerańskiego.... chyba Piotrek szybko krasnopiórek nie połowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert2 Opublikowano 12 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Niech będzie na początek nowej strony 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Jazie, klenie i bolenie nie były dziś aktywne (na odcinku na którym postanowiłem pomachać po pracy), za to ugryzły mi dwa szczupaczki, większy niestety popłynął z przynętą. W jednym miejscu dostrzegłem powtarzalne spławy ryb, rzucałem małym woblerkiem tuż obok, wobler wszedł w zaczep, ale że woda mocno opadła ostatnio i mialem śpiochy - udało się podejść i wyczepić przynętę...a przy okazji po cichu dobrze się przyjrzeć co to za rybki się pluskały (pomimo mojej bliskości nie przestały). Na wodzie dużo poniżej kolan stało koło 10 brzan...wiem, że trochę za wcześnie, ale wyglądało mi to na tarło. Przestałem łowić i obserwowałem ich figle, płetwy wystawały im z wody, baraszkowały tuż obok mnie. Piękny widok ???? Pozdrawiam,Adam W. (Wacha) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Rybka z przedwczoraj, wczoraj 5 szt. ale rozmiarowo 30-35cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Powierzchniowe już dziabią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) Wczoraj tak, brały na płytkiej wodzie. Dzisiaj i przedwczoraj na płycie nach zero, ryba że zdjęcia z rynienki przy dnie. Dziś wcale klenie nie brały, zato w szybkim płytkim wlewie na 3cm wobka wziął boleń, były jeszcze 2 kiełbie:) Edytowane 16 Maja 2024 przez mariusz79 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Przyznać się Panowie, który to ten Jezus ????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Hehe kilka osób mi to już wysłało...To nie ja, ale mam swoje typy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Przyznać się Panowie, który to ten Jezus ????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Przy tym poziomie wody tylko osoby postronne (czyt. “laicy”) mogą widzieć tam “nieodpowiedzialne” zachowanie…. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 21 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2024 Wrzucam link do Jezusa. ????https://www.facebook.com/share/v/ToxrHbbP5mGcpGtT/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi