slawek_2348 Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Wczorajszego to każdy może wstawić, jutrzejszego wstaw !!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 26 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja Jutrzejszy będzie z dedykacją dla Ciebie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja To ten "jutrzejszy" średniak dla Sławka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja To ten "jutrzejszy" średniak dla Sławka Pozamiatane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca (edytowane) PodSUMowując wczorajszy wieczorny wypad z brodzeniem zakomunikuję, że udało się skusić 7 rybek, w tym 5 z długim wąsem ???? Pokazało sie mnóstwo drobnicy. Nie było co prawda tarła uklejek (na odcinku na którym łowiłem), ale zapewne będzie lub chwilę wcześniej było (co mogły sugerować padnięte pod brzegiem sztuki). Pozdrawiam, połamania ????Adam W. (Wacha) Edytowane 4 Czerwca przez Wacha 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 4 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca ????????????Adam...widać ,że dobrze wykorzystałeś przyborek ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Dawno mnie tu nie było, ale coś mi się wydaje, że teraz będę częściej dochodził do głosu.Zmotywował mnie Adam. Efekt - dwa szybkie wypady zakończone w podobny sposób.Poniżej większy gagatek:Bardzo silny, fajnie powalczył, taki wariat można powiedzieć.Co jeszcze mogę dodać.Rzeka w nocy ma swój urok i potrafi pozytywnie nastroić.Odniosłem też wrażenie, że po długiej przerwie jestem trochę zardzewiały, senny, mniej pewny.Powodzenia nad wodą. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca Panowie, gratuluję. Fajnie że Warszawski wątek zaczyna w końcu żyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Przyborek się skończył, aktywność ryb (głównie chlapiących boleni) przy powierzchni mocno spadła, ale jednego wąsa udało się jeszcze wydłubać PozdrawiamAdam W. (Wacha) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Właśnie się zaczyna drugi, ciut większy, więc chyba nie odpoczniesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Podwarszawska Wisła znów zaskoczyła, nie wiem czy pozytywnie, boleń stał sie sumem ale szybko okazało się że to zupełnie inny przyłów...a ze są wśród nas karpiarze to wrzucam metrówke jako ciekawostkę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Widać ,że populacja wiślanego karpia ma się dobrze.U mnie dzisiaj podobnie.Holowany w zamyśle dobry sumek,ostatecznie okazał się podpiętym za ogon około 5 kg sazanem ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Podwarszawska Wisła znów zaskoczyła, nie wiem czy pozytywnie, boleń stał sie sumem ale szybko okazało się że to zupełnie inny przyłów...a ze są wśród nas karpiarze to wrzucam metrówke jako ciekawostkę Do dzioba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Do dzioba?tzw. okolice głowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca tzw. okolice głowy Czyli bardziej 'wyszarpany', jak przyłowiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Czyli bardziej 'wyszarpany', jak przyłowiony. Wyszarpany czyli bardziej wykłusowany , a jak wykłusowany tzn że sprzedany i teraz pływa w burdelu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Wyszarpany czyli bardziej wykłusowany , a jak wykłusowany tzn że sprzedany i teraz pływa w burdelu Cudzysłów był użyty celowo, zbędny sarkazm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Doświadczamy po prostu rozszerzającej interpretacji przyłowu. Kiedyś się chodziło na ryby, teraz jak ktoś idzie z muchą na wzdręgi, a złowi jazia, to ma przyłów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Doświadczamy po prostu rozszerzającej interpretacji przyłowu. Kiedyś się chodziło na ryby, teraz jak ktoś idzie z muchą na wzdręgi, a złowi jazia, to ma przyłów Yep. Wydaje mi się, że chodzi o nastawienie przy wyjściu z domu, bądź jakąś dziwną modę.. Tak jak zakładasz mady na haczyk, chcesz łowić plotki, bo.i zanęta na płocie, haczyk na płocie, kukurydza bonduelle na płocie, wędka na płocie....a tutaj psikus, łapie się Lechon i boom, przyłów. ???? Dalej, ktoś na forum w wątku poświęconym przyłowom, niedawno wstawił zdjęcie bodaj kawałka gałęzi i też miał przyłów, tak że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Też mam przyłów, w odrobinę innej kategorii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca A weź przylów jedno małe zobaczymy co duże zrobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Też mam przyłów, w odrobinę innej kategorii 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpgIdę.na zakupy do Biedry, jest promka na pomidory...znając życie, znowu zaliczę.przyłów 2 paczek Lays Fromage.. ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Tu wszystko zalezy od strategi lowienia, jeslinktos ją ma. Jak ktos idzie na brzany, to klen 50cm noe cieszy jak wiosną na lekkim zestawie.Jak ktos idzie na cokolwiek, to wszystko cieszy. Gdzies na jb ktos fajnie napisal ze czesto wedkarz ma etapy lowienia w ciągu lat albo potrzeby chwili:Zlowic cokolwiekDuzo cokolwiekKonkretny gatunekDuzo danego gatunkuOkazy danego gatunku Edytowane 13 Czerwca przez elmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Tu wszystko zalezy od strategi lowienia, jeslinktos ją ma. Jak ktos idzie na brzany, to klen 50cm noe cieszy jak wiosną na lekkim zestawie.Jak ktos idzie na cokolwiek, to wszystko cieszy. Gdzies na jb ktos fajnie napisal ze czesto wedkarz ma etapy lowienia w ciągu lat albo potrzeby chwili:Zlowic cokolwiekDuzo cokolwiekKonkretny gatunekDuzo danego gatunkuOkazy danego gatunkuCo nie.zmienia faktu,że za przyłów można traktować np.zlowienie karpia na cannibala,a nie rybę drapieżną na przynętę sztuczną. Widziałem teraz na kanale.Pawła Kukla, który złowił troć na Bzyka..ktoś pogratulował przyłowu.. jaki to przyłów? Ryba drapieżna, złowiona na przynętę sztuczną, przypominająca naturalny pokarm tej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Co nie.zmienia faktu,że za przyłów można traktować np.zlowienie karpia na cannibala,a nie rybę drapieżną na przynętę sztuczną. Widziałem teraz na kanale.Pawła Kukla, który złowił troć na Bzyka..ktoś pogratulował przyłowu.. jaki to przyłów? Ryba drapieżna, złowiona na przynętę sztuczną, przypominająca naturalny pokarm tej ryby.Oczywisty przylow przy lowieniu kleni czy jazi, chyba ze ktos celowo lowi trocie na takie przynety i zestawem odpowiednim do tej ryby. Przynajmniej ja tak rozumiem znaczenie tego slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi