korol Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 (edytowane) Wyciągnięcie szmaty, czy innego podobnego paskudztwa potrafi zdemotywować. Ja po 3 zastanawiam się, czy ewakuować się nad Wkrę, Podlasie, czy może tylko za Łomianki. Edytowane 16 Czerwca 2016 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dawać mi już ten sezon sumowy !!! Klątwa, prawdziwa klątwa, chyba 10 czy 11sty w tym roku 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 17-19ta. Poszedłem zobaczyć jak wyglądają moje miejscówki na niżówce. 3 średnie Okonie na Horneta wzdłuż kamiennej opaski. Pozatym cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj bolki mnie zlały kompletnie...ale i tak bywa Brak obecności ryb na powierzchni. Pudło przerzuciłem i nic. Może ciśnienie im nie pasowało...bo wiatr i ogólne warunki ok. Za to jakiś chińczyk, koreańczyk czy inny -czyk przez 0,5h focił kamienie kiepy między nimi i co się tylko dało...powinni im zakazać używania cyfrówek Edytowane 18 Czerwca 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,20261338,molo-takze-nad-wisla-bedzie-wielki-remont-starych-ostrog.html#BoxLokWawImg Czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie mają co z kasą robić, pierwsza duża woda i będzie po wypasionym molo...i tak długo wytrzymał stosunkowo dziki praski brzeg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 "Z gówna rzeźby nie ukręcisz".... fajnego mola z tego się chyba zrobić nie da, ale remont tym tamom poprzecznym by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie mają co z kasą robić, pierwsza duża woda i będzie po wypasionym molo...i tak długo wytrzymał stosunkowo dziki praski brzeg...Bo od czasu "wybudowania " plaż, itp. nie było naprawdę dużej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 A te 3 barki to - przepraszam - po jaką cholerę????? Niby nasza warszawska władzuchna od dawna pokazuje, że "myśli inaczej", ale to już przesada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Wyciągnięcie szmaty, czy innego podobnego paskudztwa potrafi zdemotywować. Ja po 3 zastanawiam się, czy ewAA ja dzisiaj po wyciągnięciu kolejnej szmaty , postanowiłem podejść do tematu dydaktycznie i naukowo . Szmata była wyjątkowo duża , to i był duży materiał na oględziny i sprawdzenie czym te nasze klenie i jazie zagryzają. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 No, Piotrze teraz tylko siadać do imadła i kręcić imitację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 To jakaś odmiana kiełża . Bynajmniej odnoszę takie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 A te 3 barki to - przepraszam - po jaką cholerę????? Niby nasza warszawska władzuchna od dawna pokazuje, że "myśli inaczej", ale to już przesada!Te barki są częścią projektu bulwarów...niestety nie udało się zgrać ich ukończenia z otwarciem odcinka 1.1. Cała infrastruktura już jest pod nie przygotowana. Z tego co pamiętam będą na nich restauracje i bary. Według mnie fajna opcja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Wpadłem na 35 min na Czajkę (wiem.. łowisko sensorycznie kontrowersyjne) ale córka miała obok korepetycje a ja spinning w bagażniku....No to co miałem zrobić? O dziwo... żywej duszy! Widocznie 4m/s eliminuje gruntówkę denną, dzwoneczek i polską bolonkę! Jakiś nie wyjęty klenik (wiadomo... w bagażniku spinning dyżurny... Inazuma... jakbym wiedział to wziąłbym wklejankę ;-)Ale jak w warkoczu duży bolesław nawet nie chlapiąc stworzył mały armagedon to pomyślałem, że to Bóg mi kazał ten kijek wozić! (chyba najbardziej uniwersalny na moje potrzeby)...Niestety czas naglił a Pan B. nie chciał współpracować ani z Thrillem, ani z Alaską... Po kilkunastu rzutach czas było się zwijać..Pięknie, ciepło, słonecznie.. choć w pysk dmuchało... na szczęście od Łomianek ;-)S. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 No, Piotrze teraz tylko siadać do imadła i kręcić imitację Adam czytasz w moich myślach . Myślę że dla twórców woblerów , to też może być ciekawe wyzwanie . Stworzyć wobka w takim kształcie , tonącego i najlepiej z jednym hakiem ustawionym ku górze , żeby unikał dennych szmat . Na brzanę to byłaby kosa . Już kiedyś na ten temat z kilkoma osobami rozmawiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ja ten wobler będzie unikać szmat to już w ogóle nic dziać się nie będzie nad wodą. Tak chociaż zobaczysz jak wędka się gnie i pocieszysz się holem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Fala konkretnych upałów przed nami, dalszy spadek wody. Będziecie mieć swoją rafę na wyłączność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Adam czytasz w moich myślach . Myślę że dla twórców woblerów , to też może być ciekawe wyzwanie . Stworzyć wobka w takim kształcie , tonącego i najlepiej z jednym hakiem ustawionym ku górze , żeby unikał dennych szmat . Na brzanę to byłaby kosa . Już kiedyś na ten temat z kilkoma osobami rozmawiałem.Nie przesadzasz? Jak takie maleństwo chcesz zaprezentować w brzanowej rynnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Nie przesadzasz? Jak takie maleństwo chcesz zaprezentować w brzanowej rynnie??? Adam , jest patent już sprawdzony , ale szczegóły tylko zaufanym kolegom na priv . Dlatego podrzucałem temat Kamilowi i Darkowi bo jest potrzeba na taki wobler. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Uhuhuhu na rafie dzisiaj był tłok, ale mnie tam nie było . 4 oknie złowiłem. 36,33,31cm i jeden jak palec. Nie po to przyszedłem, ale na bezrybiu i okoń ryba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Weekend dobry, Chrzest Małej za mną, a poza tym 2 bolki (50, 70), 2 sumy (103,105) i jeszcze 3 małe sandacze, ok 40cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 @Slavecky tez dzis tam bylem od 19-21 i to samo zauwazylem , wszedzie luzno . Moze to wina tego ze przez wal nie mozna autem przejechac bo jest zablkowane betonowymi blokami . Bolki atakowaly a ja bez brania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Uhuhuhu na rafie dzisiaj był tłok, ale mnie tam nie było . 4 oknie złowiłem. 36,33,31cm i jeden jak palec. Nie po to przyszedłem, ale na bezrybiu i okoń ryba . Maciek, 3 oksy 30+ z Wisły na jednym wypadzie!!?? no Szacun....z głównego koryta czy jakieś portowe? W tej sytuacji domyślam się że przyszedłeś po rybę na "eS"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Byłem w ciągu dnia tak rekreacyjnie z jednym pudełkiem w kieszeni. Cel kleń/boleń, ale wyszło jak wyszło. Szedłem od spojni do mostu ŚD z obowiązkową przerwą na zimne piwko przy gdańskim . Na całym długim odcinku tylko dwa miejsca dały ryby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi