Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj bolki mnie zlały kompletnie...ale i tak bywa :) Brak obecności ryb na powierzchni. Pudło przerzuciłem i nic. Może ciśnienie im nie pasowało...bo wiatr i ogólne warunki ok. Za to jakiś chińczyk, koreańczyk czy inny -czyk przez 0,5h focił kamienie kiepy między nimi i co się tylko dało...powinni im zakazać używania cyfrówek ;)

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1

Wyciągnięcie szmaty, czy innego podobnego paskudztwa potrafi zdemotywować. Ja po 3 zastanawiam się, czy ewA

A ja dzisiaj po wyciągnięciu kolejnej szmaty :(  , postanowiłem podejść do tematu dydaktycznie i naukowo :D . Szmata była wyjątkowo duża , to i był duży materiał na oględziny i sprawdzenie czym te nasze klenie i jazie zagryzają.

post-52308-0-75613800-1466281781_thumb.jpg

post-52308-0-46596800-1466281801_thumb.jpg

• Like 7

A te 3 barki to - przepraszam - po jaką cholerę????? :wacko:  Niby nasza warszawska władzuchna od dawna pokazuje, że "myśli inaczej", ale to już przesada!

Te barki są częścią projektu bulwarów...niestety nie udało się zgrać ich ukończenia z otwarciem  odcinka 1.1. Cała infrastruktura już jest pod nie przygotowana.  Z tego co pamiętam będą na nich restauracje i bary. Według mnie fajna opcja   :)

• Like 1

Wpadłem na 35 min na Czajkę (wiem.. łowisko sensorycznie kontrowersyjne) ale córka miała obok korepetycje a ja spinning w bagażniku....

No to co miałem zrobić? ;)

O dziwo... żywej duszy! Widocznie 4m/s eliminuje gruntówkę denną, dzwoneczek i polską bolonkę! ;)

Jakiś nie wyjęty klenik (wiadomo... w bagażniku spinning dyżurny...  Inazuma... jakbym wiedział to wziąłbym wklejankę ;-)

Ale jak w warkoczu duży bolesław nawet nie chlapiąc stworzył mały armagedon to pomyślałem, że to Bóg mi kazał ten kijek wozić! (chyba najbardziej uniwersalny na moje potrzeby)...

Niestety czas naglił a Pan B. nie chciał współpracować ani z Thrillem, ani z Alaską... Po kilkunastu rzutach czas było się zwijać..

Pięknie, ciepło, słonecznie.. choć w pysk dmuchało... na szczęście od Łomianek ;-)

S.

• Like 2

No, Piotrze teraz tylko siadać do imadła i kręcić imitację ;)

Adam czytasz w moich myślach :) . Myślę że dla twórców woblerów , to też może być ciekawe wyzwanie <_< . Stworzyć wobka w takim kształcie , tonącego i najlepiej z jednym hakiem ustawionym ku górze , żeby unikał dennych szmat :D . Na brzanę to byłaby kosa . Już kiedyś na ten temat z kilkoma osobami rozmawiałem.

• Like 1

Adam czytasz w moich myślach :) . Myślę że dla twórców woblerów , to też może być ciekawe wyzwanie <_< . Stworzyć wobka w takim kształcie , tonącego i najlepiej z jednym hakiem ustawionym ku górze , żeby unikał dennych szmat :D . Na brzanę to byłaby kosa . Już kiedyś na ten temat z kilkoma osobami rozmawiałem.

Nie przesadzasz?  Jak takie maleństwo chcesz zaprezentować w brzanowej rynnie???  :rolleyes:

Nie przesadzasz?  Jak takie maleństwo chcesz zaprezentować w brzanowej rynnie???  :rolleyes:

Adam , jest patent już sprawdzony :)  , ale szczegóły tylko zaufanym kolegom na priv :ph34r: . Dlatego podrzucałem temat Kamilowi i Darkowi bo jest potrzeba na taki wobler.

Edytowane przez pisarz

Uhuhuhu na rafie dzisiaj był tłok, ale mnie tam nie było :D.

4 oknie złowiłem. 36,33,31cm i jeden jak palec. Nie po to przyszedłem, ale na bezrybiu i okoń ryba :P .

Maciek, 3 oksy 30+ z Wisły na jednym wypadzie!!?? no Szacun....z głównego koryta czy jakieś portowe? W tej sytuacji domyślam się że przyszedłeś po rybę na "eS"?