szczupły Krzysiek Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Sobota jw na zero. Widziałem tylko, jak gość złapał krokodylka bez wymiaru... Edytowane 7 Listopada 2016 przez szczupły Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Znowu pada...łowicie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Powyżej Warszawy podobno lipa. Ja nie byłem od lata (ostatnio parogodzinny wypad w piątek bez kontaktu), ale napotkani spinningiści mocno narzekali. Z sandaczem podobno bardzo słabo, rzadko cos udaje się złowić a jak już to przedszkole. Grunciarz chodzący za zanderami mówił to samo. Chociaż od czasu do czasu coś się wydarzy. Podobno (słyszał ktoś od kogoś) że w Wiśle w okolicach G.Kalwarii padł ostatnio sandacz 9,5 kg. To tak z serii wędkarskich legend.O szczupaku nie wspominam, bo już nawet o niewymiarowego trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Znajomy 2 tygodnie temu na warszawskim odcinku wyjal sandacza 87 cm. Nie wstawie zdjęcia bo miejsce za bardzo czytelne i nadal ma dobre wyniki A co tam wstawie zdjęcie tylko ze zamazane Edytowane 7 Listopada 2016 przez JunakFlyFishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Też próbowałem w sobotę przed Warszawą ale bez skutku. Jedyne pocieszenie że to niekoniecznie moja wina jak widzę z powyższych postów. ;-)Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Fajna fotka Fajnie że coś jeszcze w Wiśle pływa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja zaraz idę, to rano dam znać. Ale ze mnie wędkarz jak z koziej dupy trąba, więc pewnie jakiegoś pstryka albo króciaka będę mógł zameldować. O ile dobrze pójdzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ja zaraz idę, to rano dam znać. Ale ze mnie wędkarz jak z koziej dupy trąba, więc pewnie jakiegoś pstryka albo króciaka będę mógł zameldować. O ile dobrze pójdzie Czemu tak późno? W tym czasie masz "najlepsze" wyniki czy po prostu życie codzienne pozwala akurat na te godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nick zobowiązuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregston82 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Szacun! Ja bym się dzików bał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Night Walker Wróciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Nie ma się co dzików bać. Nie są agresywne, o ile się człowiek nie zbliży do młodych.Przeważnie same uciekają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 No więc tak. Łowione od 21 do 3.Jeśli chodzi o ryby, to 3 króciaki i pare pstryków. Był również przyłów, o który myślę że jeden z naszych forumowiczów chętnie się upomni. C&R nie było, fotka poniżej. Ponadto spotkałem bardzo sympatycznego gronostaja. Zwierzątko mega sympatyczne, i bardzo uprzejme - postanowił odprowadzić mnie jakieś 300-400 metrów. Chyba młody, bo bardzo ciekawski. Chociaż w Warszawie zwierzątko musi być bardzo młode, żeby ludzie wciąż je ciekawili ze względów innych niż wyżydzanie jedzenia Tego ktoś musiał poczęstować amfetaminą, ponieważ tyle energii ile miał.... Padło pytanie czemu tak późno. Bo lubię oraz bo mogę. A lubię, ponieważ: -cisza (wedle standardów naszego miasta), -dzikie (jak na miasto) zwierzęta, niezapchane grunciarzami miejscówki. No i ryby też biorą, pewnie nie lepiej niż w dzień, ale w nocy pstryk sandacza daje mi więcej radochy niż w dzień 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ooo jaka ładna cykada, niech zostanie u Ciebie Fajnie było razem połowic, dziękuje za lekcje Posiedział bym dłużej ale żona w domu spać nie mogła Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Będę więc musiał nauczyć się łowienia cykadami Rety...tyle do nauczenia a tak mało czasu na łowienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 6h...ładna listopadowo-nocna sesja... Cały czas na gumę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) Dziś 4h, wobler, guma, obok gość na filety. Nic. Od 2tyg. Ryba nie żeruje albo jej nie ma. Sesje takie jak urządzasz Night Walker, powinny kończyć się o tej porze roku pięknymi fotkami. Pozostaje chyba molestowanie okonków na Żeraniu... Edytowane 8 Listopada 2016 przez tosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Tak, cały czas guma.Dzisiaj dla odmiany trochę powoblerzyłem w dobrym towarzystwie Wyjąłem 2 mikrorapki (naprawde maleństwa, 20+cm) i pare krąpi z furią atakujących woblera grzbietem. Oraz niewymiarowego zanderka na gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja dziś 3 koło wymiaru plus dwa nocne bolki. jak na 4h zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ja dziś prosto z roboty, po miesiącu bez ryby, idę na przełamanie. Ktoś mnie powstrzyma? NIE!!! http://www.youtube.com/watch?v=yAR4OfwZbbE&feature=related 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Śnieg? Jaki śnieg? Rockiego nie zatrzymał, to i ja nie wymięknę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) . Ryba nie żeruje albo jej nie ma. Sesje takie jak urządzasz Night Walker, powinny kończyć się o tej porze roku pięknymi fotkami.To prawda. Nie ma jej. Tzn. jest w śladowych ilościach. Raz na jakiś czas ktoś trafi pięknego sandacza ale nie ma mowy o systematycznym łowieniu ładnych zedów. Przynajmniej ja takich wędkarzy nie znam.Może ten rok jest taki, może jeszcze za wcześnie, może woda za wysoka, może za niska, a może jeszcze za ciepło, a może już za późno??? No to czekamy na przymrozek ...a później do czerwca. I tak w kółko. To nie tak, że nie ma pięknych ryb. One są..... ale..... jak na tak dużą rzekę z ogromnym potencjałem śmiało można powiedzieć, że ich nie ma Edytowane 9 Listopada 2016 przez sajdol1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karollles Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jakiś czas temu zastanawiałem się czy ja nie potrafię złowić ryby w Warszawie czy może ich nie ma. Znalazłem to forum i śledziłem wątek,liczyłem może te ryby się ruszą bo nie ukrywam od września czekam na coś wymiarowego...wczoraj Narew tez jedynie o okonku mimo że widoki piękne słonecznie. Dzisiaj w okienku planuje wyjść poszukać szczęścia na Tarchominie, może przy tej pogodzie coś się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Czyli z tego wniosek, że żeby regularnie łapać duże ryby to trzeba być rybakiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi