Qcyk Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Hahahaha :-D najlepszy tekst "tylko nie mów nikomu" nigdy się nie sprawdza :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Panowie byłem tam dziś od 7 rano do teraz. Tam nie ma ryb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Nie założyłeś skórzanych stringów z futerkiem, dlatego nie brały. Jak pożyczasz miejscówki to trzeba założyć taki gadżet inaczej nie biorą.Na moich miejscowkach obowiązują krawatoslipy i płetwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Łowione od 22 do 4.Kilka miejsc sprawdzonych pobieżnie, kilka bardzo dokładnie, wręcz kamyk po kamyku.. Na gumy u mnie ani brania.Na woblera jedno coś co było albo sumkiem albo podhaczeniem, wlazło w zaczep i się wypięło. Stawiam na coś podhaczonego, bo rybkę poczułem na wodzie około metrowej. Według mojej mniemanologii toto miało ze 2kg i bardzo, ale to bardzo agresywnie walczyło.....ale nurt był leniwy, nietypowy dla brzany.Nocka bardzo ciepła i fajna, acz mogłoby coś jednak dać się skusić. Smaczku dodaje to, że przez chwilę myślałem, że skróciłem mojego ukochanego Blue Rapida o parenaście cm a okazało się, że jednak nie Dzięki temu ostatnią godzinę spędziłem w wybitnie dobrym humorze Jak spotkam gościa co mi życzył połamania kija, to będę zmuszony poruszyć tę kwestię.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Łowione od 22 do 4. Kilka miejsc sprawdzonych pobieżnie, kilka bardzo dokładnie, wręcz kamyk po kamyku.. Na gumy u mnie ani brania. Na woblera jedno coś co było albo sumkiem albo podhaczeniem, wlazło w zaczep i się wypięło. Stawiam na coś podhaczonego, bo rybkę poczułem na wodzie około metrowej. Według mojej mniemanologii toto miało ze 2kg i bardzo, ale to bardzo agresywnie walczyło.....ale nurt był leniwy, nietypowy dla brzany. Nocka bardzo ciepła i fajna, acz mogłoby coś jednak dać się skusić. Smaczku dodaje to, że przez chwilę myślałem, że skróciłem mojego ukochanego Blue Rapida o parenaście cm a okazało się, że jednak nie Dzięki temu ostatnią godzinę spędziłem w wybitnie dobrym humorze Jak spotkam gościa co mi życzył połamania kija, to będę zmuszony poruszyć tę kwestię.... Paweł ,ale nie wspomniałes o mojej życiowce . Strzeliłem sandala na tej wyprawie mial jebaniec chyba z 40kg tzn 40cm sory. No bydle nie przeciętne ...trafil się po zaledwie 3h lowienia ...Ehh ja to mam skila nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 To nie był sandacz tylko zamaskowany krump Widzimy się dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Co wy na to ??? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Byłem i ja . Na Powiślu. W okolicy poniatoszczaka w cykadę ss puknął troszkę ponad forumowe min.Bolo( ocena "oczna" foto w wodzie, a że miejsce trudne technicznie do podebrania to po podholowaniu do brzegu dałem mu się samemu wypiąć,zdjęcia nie dołączam bo nie piękne , chyba że na życzenie... ) To co Królowa dała to za chwilę zabrała. Cykada została w wodzie..... A rozporządzenie raczej z tych trudnych i dyskusyjnych. Bo można by, i mam tu na myśli Maristo , wprowadzić czasowy zakaz np. od 1.10 do 31.04 na przykład. Ale po tym co tam się odbywa wczesną wiosną( czyli rzeź białorybu...) to w pełni się zgadzam z całkowitym zakazem wędkowania. No i dobrze że zakaz obowiązuje przez 5lat. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Lepsze byłoby no kill, chociaż tak to łatwiej będzie miejskim upilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 czyli od 29 już jest zakaz ? i już przyelektrowni lowić nie będzie można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 No i dodatkowo - zakaz tyczy sie amatorskiego połowu ryb.... tylko amatorskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Meme Po upływie 14 dni od ogłoszenia czyli od 29... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 W sumie tam nie łowiłem.... prawie....ale planowałem pobawić się podlodówką jakby zima pozwoliła, a to były chyba jedyne względnie rybne a jednocześnie względnie bezpieczne miejscówki żeby wyskoczyć '2h przed pracą'. Czy to poprawi rybność łowisk? Obstawiam, że chlapaki będą wyjeżdżały po prostu z innych miejscówek i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 A tak fajnie lowilo się bolki przy elektrowni, trochę szkoda ale są plusy przynajmniej sandacze odpoczna. Najgorsze jest to ze na kanale znoszą odcinek no kill... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ważne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 No i elegancko ...powinni jeszcze dodać zakaz lowienia wszędzie To by było coś Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ja bym jeszcze Kazuń zamknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Szczerze lubię łowić na maristo wczesna wiosna pasiaki ,miałem plany ultra light na wiosnę.Czekam na protesty mięsiarzy Edytowane 19 Listopada 2016 przez Żyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Szczerze lubię łowić na maristo wczesna wiosna pasiaki ,miałem plany ultra light na wiosnę.Czekam na protesty mięsiarzy Lubisz łowić okonie cieknące mleczem ... serio ? Edytowane 19 Listopada 2016 przez Flame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc203 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Ja bym jeszcze Kazuń zamknąłZamknięty, pozycja nr4 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Zamknięty, pozycja nr4 Wysłane z mojego D5803 przy użyciu TapatalkaAno, właśnie to miałem napisać. Warto otworzyć ten pdf, są nawet mapki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Pod linkiem http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=364047 tekst ustawy z mapkami. Edytowane 19 Listopada 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żyła Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Lubisz łowić okonie cieknące mleczem ... serio ? a jak sadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 .Czekam na protesty mięsiarzy Mówisz i masz ..ja jako pierwszy mięsiarz forum - nie zgadzam się !!!! Gdzie ja będę z elektryczną wędką biegal ?!?!? Nie zgadzam się !!! Pierwszy protest juz masz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi