Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Super sprawa te brzany! Wczoraj wybrałem się też spróbować i jedna przeciągnęła mnie po kamieniach nieźle, niestety wypieła się na powierzchni leżąc na boku:/to normalne podczas holu czy była najechana?

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Piękne zdjęcie, widziałem Was tam chyba dzisiaj na rafie, tyle, że ja po drugiej stronie woblery ustawiałem. Też się trafił jeden boleń w przerwie od roboty ale bez happy endu.

Zapewne widziałes mnie i Przemka - natomiast my widzieliśmy kolegę z postu wyżej i jego bolenia :) Spokojnie nie zdradzimy i nie będziemy zajmować miejscówki - my nie z tych :)

U nas jeden sumek i spięty sandaczyk. Dodatkowo widok wielu skaczących brzanek ,które miały glęboko w du....e wszystko co im aplikowaliśmy :)

Zapewne widziałes mnie i Przemka - natomiast my widzieliśmy kolegę z postu wyżej i jego bolenia :) Spokojnie nie zdradzimy i nie będziemy zajmować miejscówki - my nie z tych :)

U nas jeden sumek i spięty sandaczyk. Dodatkowo widok wielu skaczących brzanek ,które miały glęboko w du....e wszystko co im aplikowaliśmy :)

A to pewnie tak, tam przed rafką pocinaliście. Ja się dzisiaj miałem wybrać na drugą stronę ale chyba nie dam rady upałom i zostanę przy spójni.

A to pewnie tak, tam przed rafką pocinaliście. Ja się dzisiaj miałem wybrać na drugą stronę ale chyba nie dam rady upałom i zostanę przy spójni.

Boguś to jutro dawaj na drugą stronę polecimy :) Wezmę rękawki i dętkie z ciągnika to się we Wisłe wlezie :D 

Edytowane przez Qcyk
  • Like 2

Raczej nie dojdziesz do toru wodnego z żadnej z raf choć Darek potrafi zaskoczyć.

Darek Ty weź się lepiej przyznaj,obstawiam że znowu z fajfusem na wierzchu się prezentowałeś

Tor wodny wyznaczaja dwie boje i czasem wydaje nam sie ze nie jesteśmy a jesteśmy. Też mnie policja uświadomiła. Nie można kotwiczyć i pewnie brodzić ze wzgledów bezpieczeństwa. Innego wytłumaczenia nie znam bo to moja sprawa czy sobie łaże metr od brzegu czy 50. Metr od brzegu też moze być 4m a 50 0.5m głebokości, więc względy bezpieczeństwa nie mają wytłumaczenia.

Boja i tykwa, których jest jak na lekarstwo biorąc pod uwagę jak niebezpieczna jest Wisła, szczególnie przy takim stanie. Wczoraj na plaży przy narodowym ratownicy kazali wyjść kąpiącym się. Nie wszyscy chcieli słuchać. Może Darek był na odcinku gdzie jest zakazkąpieli. Kiedyś na plaży na wysokości Zwycięzców był taki znak zakazu.

Edytowane przez sajdol1

Dzisiaj trza było pokręcić nowym sprzętem więc pojechałem z kolegą w okolice gdańskiego po prawej stronie chyba 2 raz w tym sezonie. Na wyniki się nie nastawiałem więc Wisła sprostała moim oczekiwaniom i skończyłem na 0 ;) Zauważyłem natomiast pielgrzymki na rafę sporo was tam było :) Nie powiem przez chwilę sam o tym pomyślałem bo spodniobuty w bagażniku ale zaraz okazało się, że rękawki zostały w domu ;) Jakieś tam małe bolki się chlapały...ale ogólnie bez kontaktu.

Raz człowiek pianki nie weźmie...

a tu 'Wielki brat' nie śpi.????

Z pływaniem odnalazłem ciekawy paradoks:w obrębie

plaży ze znakiem zakazu kąpieli(omijam)- kara 500zl,a poza...upomnienie!?

W piance nie da się utonąć,choć można się utopić.

Wygląda na to,że brodzenie zależy od indywidualnej interpretacji dowödcy patrolu.

Edytowane przez darek1

Dzisiaj trza było pokręcić nowym sprzętem więc pojechałem z kolegą w okolice gdańskiego po prawej stronie chyba 2 raz w tym sezonie. Na wyniki się nie nastawiałem więc Wisła sprostała moim oczekiwaniom i skończyłem na 0 ;) Zauważyłem natomiast pielgrzymki na rafę sporo was tam było :) Nie powiem przez chwilę sam o tym pomyślałem bo spodniobuty w bagażniku ale zaraz okazało się, że rękawki zostały w domu ;) Jakieś tam małe bolki się chlapały...ale ogólnie bez kontaktu.

Oj tam od razu pielgrzymki - było nas od 5 rano łącznie 4_ech.Ja z Przemkiem na zero - chodź miałem coś na kiju co nie dało się ruszyć i po jednym odjezdzie się wypielo. Stawiam na podchaczona brzanke...Dwóch pozostałych kolegów też chyba bez kontaktu - szybko się zwineli. Ogólnie dzisiejszy ranek bardzo słaby.Do 8 rano nie widziałem nawet jednego ataku bolenia . Wniosek prostu od dziś rano to będę spał...pzdr

• Like 1

Oj tam od razu pielgrzymki - było nas od 5 rano łącznie 4_ech.Ja z Przemkiem na zero - chodź miałem coś na kiju co nie dało się ruszyć i po jednym odjezdzie się wypielo. Stawiam na podchaczona brzanke...Dwóch pozostałych kolegów też chyba bez kontaktu - szybko się zwineli. Ogólnie dzisiejszy ranek bardzo słaby.Do 8 rano nie widziałem nawet jednego ataku bolenia . Wniosek prostu od dziś rano to będę spał...pzdr

Ja też schodząc ok 10 naliczyłem w sumie 4 ;)

ale Daniela - mogło Cię wprowadzić w błąd dwóch gości którzy byli na rafie, a nie łowili.

U mnie też słabiutko - krótki kontakt z brzaną (prawdopodobnie podhaczoną) i tyle...

• Like 1

Daniel kupiłeś tego Twinka?