Osin Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Super sprawa te brzany! Wczoraj wybrałem się też spróbować i jedna przeciągnęła mnie po kamieniach nieźle, niestety wypieła się na powierzchni leżąc na boku:/to normalne podczas holu czy była najechana? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) U mnie póki co 2-0 dla Basiek [emoji53] A to dzisiejszy forumowy stykacz na tle znanych i lubianych zielonych kamyczków, przyłowiony na pocieszenie Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Ziom 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Piękne zdjęcie, widziałem Was tam chyba dzisiaj na rafie, tyle, że ja po drugiej stronie woblery ustawiałem. Też się trafił jeden boleń w przerwie od roboty ale bez happy endu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Piękne zdjęcie, widziałem Was tam chyba dzisiaj na rafie, tyle, że ja po drugiej stronie woblery ustawiałem. Też się trafił jeden boleń w przerwie od roboty ale bez happy endu.Zapewne widziałes mnie i Przemka - natomiast my widzieliśmy kolegę z postu wyżej i jego bolenia Spokojnie nie zdradzimy i nie będziemy zajmować miejscówki - my nie z tych U nas jeden sumek i spięty sandaczyk. Dodatkowo widok wielu skaczących brzanek ,które miały glęboko w du....e wszystko co im aplikowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 @Ziom - zdjęcie klasa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zapewne widziałes mnie i Przemka - natomiast my widzieliśmy kolegę z postu wyżej i jego bolenia Spokojnie nie zdradzimy i nie będziemy zajmować miejscówki - my nie z tych U nas jeden sumek i spięty sandaczyk. Dodatkowo widok wielu skaczących brzanek ,które miały glęboko w du....e wszystko co im aplikowaliśmy A to pewnie tak, tam przed rafką pocinaliście. Ja się dzisiaj miałem wybrać na drugą stronę ale chyba nie dam rady upałom i zostanę przy spójni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 U mnie miały być brzany ,a było jak zwykle ...Ehhhhh 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak to właściwie jest z brodzeniem na odcinku stołecznym?!Znowu złapałam pouczenie od wodnego patrolu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak to właściwie jest z brodzeniem na odcinku stołecznym?!Znowu złapałam pouczenie od wodnego patrolu...a to nie wolno brodzić ? Pierwsze słyszę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jak to właściwie jest z brodzeniem na odcinku stołecznym?!Znowu złapałam pouczenie od wodnego patrolu...Możliwe że nie można w torze wodnym bo to ogólne zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Zdarzyło mi się kilka razy, że mnie gonili z rafy bo za daleko ich zdaniem właziłem. Chyba woleliby mnie po prostu nie ratować Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Flame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 A mnie się patrol pytał, dlaczego łowię z brzegu, a nie brodzę na rafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) A to pewnie tak, tam przed rafką pocinaliście. Ja się dzisiaj miałem wybrać na drugą stronę ale chyba nie dam rady upałom i zostanę przy spójni.Boguś to jutro dawaj na drugą stronę polecimy Wezmę rękawki i dętkie z ciągnika to się we Wisłe wlezie Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 OK, umiesz namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 To jak z brodzeniem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Możliwe że nie można w torze wodnym bo to ogólne zasady.Raczej nie dojdziesz do toru wodnego z żadnej z raf choć Darek potrafi zaskoczyć.Darek Ty weź się lepiej przyznaj,obstawiam że znowu z fajfusem na wierzchu się prezentowałeś ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Raczej nie dojdziesz do toru wodnego z żadnej z raf choć Darek potrafi zaskoczyć.Darek Ty weź się lepiej przyznaj,obstawiam że znowu z fajfusem na wierzchu się prezentowałeś Tor wodny wyznaczaja dwie boje i czasem wydaje nam sie ze nie jesteśmy a jesteśmy. Też mnie policja uświadomiła. Nie można kotwiczyć i pewnie brodzić ze wzgledów bezpieczeństwa. Innego wytłumaczenia nie znam bo to moja sprawa czy sobie łaże metr od brzegu czy 50. Metr od brzegu też moze być 4m a 50 0.5m głebokości, więc względy bezpieczeństwa nie mają wytłumaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Boja i tykwa, których jest jak na lekarstwo biorąc pod uwagę jak niebezpieczna jest Wisła, szczególnie przy takim stanie. Wczoraj na plaży przy narodowym ratownicy kazali wyjść kąpiącym się. Nie wszyscy chcieli słuchać. Może Darek był na odcinku gdzie jest zakazkąpieli. Kiedyś na plaży na wysokości Zwycięzców był taki znak zakazu. Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dzisiaj trza było pokręcić nowym sprzętem więc pojechałem z kolegą w okolice gdańskiego po prawej stronie chyba 2 raz w tym sezonie. Na wyniki się nie nastawiałem więc Wisła sprostała moim oczekiwaniom i skończyłem na 0 Zauważyłem natomiast pielgrzymki na rafę sporo was tam było Nie powiem przez chwilę sam o tym pomyślałem bo spodniobuty w bagażniku ale zaraz okazało się, że rękawki zostały w domu Jakieś tam małe bolki się chlapały...ale ogólnie bez kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Raz człowiek pianki nie weźmie...a tu 'Wielki brat' nie śpi.????Z pływaniem odnalazłem ciekawy paradoks:w obrębieplaży ze znakiem zakazu kąpieli(omijam)- kara 500zl,a poza...upomnienie!?W piance nie da się utonąć,choć można się utopić.Wygląda na to,że brodzenie zależy od indywidualnej interpretacji dowödcy patrolu. Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dzisiaj trza było pokręcić nowym sprzętem więc pojechałem z kolegą w okolice gdańskiego po prawej stronie chyba 2 raz w tym sezonie. Na wyniki się nie nastawiałem więc Wisła sprostała moim oczekiwaniom i skończyłem na 0 Zauważyłem natomiast pielgrzymki na rafę sporo was tam było Nie powiem przez chwilę sam o tym pomyślałem bo spodniobuty w bagażniku ale zaraz okazało się, że rękawki zostały w domu Jakieś tam małe bolki się chlapały...ale ogólnie bez kontaktu.Oj tam od razu pielgrzymki - było nas od 5 rano łącznie 4_ech.Ja z Przemkiem na zero - chodź miałem coś na kiju co nie dało się ruszyć i po jednym odjezdzie się wypielo. Stawiam na podchaczona brzanke...Dwóch pozostałych kolegów też chyba bez kontaktu - szybko się zwineli. Ogólnie dzisiejszy ranek bardzo słaby.Do 8 rano nie widziałem nawet jednego ataku bolenia . Wniosek prostu od dziś rano to będę spał...pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Naliczyłem pięciu Również zauważyłem większą aktywność ryb wieczorem i też chyba w najbliższym czasie będę się wysypiał dopóki nie zrobi się chłodniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Oj tam od razu pielgrzymki - było nas od 5 rano łącznie 4_ech.Ja z Przemkiem na zero - chodź miałem coś na kiju co nie dało się ruszyć i po jednym odjezdzie się wypielo. Stawiam na podchaczona brzanke...Dwóch pozostałych kolegów też chyba bez kontaktu - szybko się zwineli. Ogólnie dzisiejszy ranek bardzo słaby.Do 8 rano nie widziałem nawet jednego ataku bolenia . Wniosek prostu od dziś rano to będę spał...pzdrJa też schodząc ok 10 naliczyłem w sumie 4 ale Daniela - mogło Cię wprowadzić w błąd dwóch gości którzy byli na rafie, a nie łowili.U mnie też słabiutko - krótki kontakt z brzaną (prawdopodobnie podhaczoną) i tyle... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dzisiaj trza było pokręcić nowym sprzętem więc pojechałem z kolegą w okolice gdańskiego po prawej stronie chyba 2 raz w tym sezonie. Na wyniki się nie nastawiałem więc Wisła sprostała moim oczekiwaniom i skończyłem na 0 Zauważyłem natomiast pielgrzymki na rafę sporo was tam było Nie powiem przez chwilę sam o tym pomyślałem bo spodniobuty w bagażniku ale zaraz okazało się, że rękawki zostały w domu Jakieś tam małe bolki się chlapały...ale ogólnie bez kontaktu.Daniel kupiłeś tego Twinka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Idzie załamanie pogody. PS. Myslalem ze będzie dziś wiekszy najazd Hunow; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi