AdamD Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dwie godziny z pontonu na zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Nowa miejscówka sie buduje rzut beretem ode mnie. Rowerem będę jeździł na klenie z opaski [emoji16][emoji106][emoji476] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 A tak dokładniej to gdzie to cudo powstaje?O ile to nie tajemnica oczywiście ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 A tak dokładniej to gdzie to cudo powstaje?O ile to nie tajemnica oczywiście ;-)południowa obwodnica Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 A tak dokładniej to gdzie to cudo powstaje?O ile to nie tajemnica oczywiście ;-)Powyżej Falenicy(jadąc w stronę Warszawy), tak mniej więcej na wysokości Miedzeszyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dziękuję bardzo.Może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Październikowy grubasek. Skusił się na wolno prowadzonego bielikowego rapida. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Hejo.Myślicie, że ten orkan to w końcu będzie uprzejmy przybyć do Warszawy? Bo tak czekam, czekam, pogoda idealna wędkarsko....ale perspektywa 35km/h wiaterku to tak średnio nastraja do subtelnego woblerzenia za zanderkiem. Miało wiać od 19....nie zacznie, pójdę na ryby. Dojadę, zacznie. Szlag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Około godziny 22-24 ma dojść do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 AccuWeather mowilo, ze kolo 19...ale chyba jednak zdecyduję, że Ci uwierzę, dojem obiad i spadam na wieczornego. W końcu pogoda z gatunku moich ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 AccuWeather mowilo, ze kolo 19...ale chyba jednak zdecyduję, że Ci uwierzę, dojem obiad i spadam na wieczornego. W końcu pogoda z gatunku moich ulubionych Mam nadzieję że się nie zawiodłeś Daj znać czy coś się udało wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Godzine ryby ganialy jak szalone...ale cos im moje zabawki do gustu nie przypadly...od dluzszego czasu natomiast cisza kompletna. Zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 właśnie 10 min temu zaczęło w W-wie wiać - też miałem ochotę jutro po pracy wyskoczyć ale może bujać łódką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Zaczyna wiać, uważaj tam na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Rano do pracy, wiec na dzisiaj koniec. Jeden maly sandacz na kopyto i jeden maly klen na baczka 7cm. Moze jutro bedzie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Witam poleci ktoś miejscówkę nad Wisłą ,co by zasiadkie na mietusa zrobić, wiem że to forum spiningistow , pytam wszędzie gdzie to mozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Chyba będzie ciężko o miętusa w Warszawskiej Wiśle, choć mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ciężko bedzie. Kiedys w Auchanie mieli, ale teraz to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 W tam tym roku trafiłem 3 przy grociaku 34,38,40 cm ,W tym roku to miejsce woda rozmyla,pozostał sam piach,i ręką ludzka brzegi zostały zmodernizowane wszystko poszło z dymem przy nocnym łowieniu ,a gdzie patyki tam wyniki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Kiedyś to byli miENtusy, całymi paczkami się jadło. Najlepsze w GS-owskim sklepie u mnie na wichurze(zresztą innego nie było). "Kaskadą" się zapijało i było git Teraz niby landrynki "Leśne", w biedronce "UPS!", ale to już nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Kurde, na wspomnienie kaskady łezka w oku się kręci. Kupowaliśmy litrową "na miejscu" na trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba1987 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Wczoraj, brat jedno branie, a my we 2 na zero. Widzieliśmy, mieli z łódki jednego krótkiego... A późnej wielkie nic.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Wczoraj szybka godzinka i jeden mały bolasek na oko jakieś 55. Mimo że krótko to fajnie bo dawno nie widziałem się z Królową...[emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Października 2017 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ja wczoraj tylko białoryb straszyłem...Ale potencjał jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 dziś rano prawy brzeg:- godzina powyżej Świętokrzyskiego cisza i nic na wodzie nie widać, dwie grupki z gruntówkami,- godzina poniżej Gdańskiego, na główce i przy wyspie, stan jw.dawno byłem na prawym brzegu z wędką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi