slaniel Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 To chyba phantom III:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Byłem wczoraj godzinę. Jeden spadł pogoda nieprzyjemna a woda cuda wyczynia z rzeką przybrzeżną łaszkę zabiera zęby ją oddać kilkadziesiąt metrów dalej ... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Byłem wczoraj godzinę. Jeden spadł pogoda nieprzyjemna a woda cuda wyczynia z rzeką przybrzeżną łaszkę zabiera zęby ją oddać kilkadziesiąt metrów dalej ...Panta Rhei ja wczoraj lekko przed 17 zahaczyłem chyba leszcza ale spadł. Caly przypon w śluzie. A potem coś poszarpało wędką i puściło :/ Edytowane 24 Października 2017 przez RulleZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Znalezisko z Królowej Te zabawki są fajne, ale muszą mieć kontakt z bazą jak się zbyt daleko odleci to wariują i spadają. A potem szukaj wiatru w rzece Edytowane 24 Października 2017 przez RulleZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Byłem wczoraj godzinę. Jeden spadł Dron ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Wyłowiony przy Łazienkowskim, zabrałem z nadzieją że coś z karty pamięci się odzyska ale niestety śmietnik. Za nowy można zmontować fajny zestaw Szkoda że długo leżał w wodzie... i oczywiście szkoda dla właściciela. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Wyłowiony przy Łazienkowskim, zabrałem z nadzieją że coś z karty pamięci się odzyska ale niestety śmietnik. Za nowy można zmontować fajny zestaw Szkoda że długo leżał w wodzie... i oczywiście szkoda dla właściciela.Wyślij Antoniemu , to pewnie jeden z jego dronów , przerzucał wojsko na drugi brzeg , kapral był za ciężki i poszedł z dronem do Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nie piszcie koledzy o władzy bo zamkną nam forum. Wędkarze są apolityczni.Ps. Na cieplych wyspach łowią latawcami to może ktoś wpadł na świetny pomysł z dronem i trafił się jakiś przyłow topiąc dronisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nie piszcie koledzy o władzy bo zamkną nam forum. Wędkarze są apolityczni.Ps. Na cieplych wyspach łowią latawcami to może ktoś wpadł na świetny pomysł z dronem i trafił się jakiś przyłow topiąc dronisko.racjamea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Oczywiście, że apolityczni - jak honorowy prezes pzw Jak tam nad wodą, łowicie jakieś sandacze? Woda dość mocno opadała, ale idzie już kolejny przybór. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Czy przyławianie narybku sandacza podczas prób łowienia sandaczy jest przez kolegę Korola podciągane pod łowienie 'jakichś' sandaczy? Niby gatunek się zgadza... Zresztą....bardziej klenie mi się przyławiają niż sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Jak jest narybek to będą i okazy tylko trzeba poczekać.No i liczyć na uczciwość innych łowiących.Ja miałem w ubiegły piątek 49 cm. Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Teza pozornie poprawna pod wzgledem logicznym pocieszam sie takim rozumowaniem juz ktorystam rok z rzedu niestety, mnie biora takie 40-45cm i one ewidentnie sa skarlowaciale bo w tym samym kalibrze biora przez caly sezon od paru lat i za diabla nie chca byc wieksze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Zmień coś zatem, jestem prawie pewien że łowisz w takich samych miejscach, w ten sam sposób. Efekt masz cały czas taki sam.Masz obowiązek coś zmienić, miejsca, prowadzenie, wielkość i wagę przynęty itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Te małe to tez jakies;) cóż zrobić. ..tego stanu się nie obejdzie. Trzeba przywyknąc, do dziadostwa i liczyć na rodzynki. U mnie jeden 55, chyba trzeba się już cieszyć. Kiedyś bym nie uwierzył w to co piszę . Sandacz był od 65-70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Duże sandacze się trafiają. Widziałem sporo takich z tego sezonu. Jedne leżały na worku foliowym a inne na gazetach a pośród nich leszcze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Nie no, Panowie.... wyjąłem kilka takich okolo 60cm. Ale na ponad 50 wyjść 'na wieczornego' w tym roku te 'kilka' to dość krytyczny wynik. Wiem już jak go poprawić, ale jednak wolę łowić mniej a po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 eee to jak Ty masz kilka ponad 60 z centrum to spec jestes ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Tiaa, zwłaszcza porównując do Twoich wyników Btw wygląda na to, że cały weekend będę siedział i dłubał woblery, jak potrzebujesz trochę korpusów to określ jakie to zrobię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Tiaa, zwłaszcza porównując do Twoich wyników Btw wygląda na to, że cały weekend będę siedział i dłubał woblery, jak potrzebujesz trochę korpusów to określ jakie to zrobię. Na początku oczyść skrzynkę 5-7-9cm rapalopodobne mi się przydadzą - ale to priv . NIe zaśmiecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Nie no, Panowie.... wyjąłem kilka takich okolo 60cm. Ale na ponad 50 wyjść 'na wieczornego' w tym roku te 'kilka' to dość krytyczny wynik. Wiem już jak go poprawić, ale jednak wolę łowić mniej a po swojemu @Night...a z tych kilku około 60cm była jakaś powtarzalność co do godzin z której można wyciągnąć wnioski czy zbyt mało ryb, żeby było to w jakimś stopniu podpowiedzią kiedy walczyć? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 To ja się podłączę do tematu Wisły z jeziorkiem Kamionkowskim na warszawskiej Pradze. Otóż spotkałem wędkarza który w przeciągu tygodnia wyciągnął dwie światy z wody. Niestety dzwoniąc na PSR nie doczekał się interwencji i postanowił usunąć je z wody samemu. Jeżeli ktoś odwiedza ten rejon to proszę być czujnym w zakolach obok restauracji, tam gdzie pomost drewniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Szkoda że na policję nie zadzwonił, prędzej by przyjechali. Patologia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Kolejny hit z dzisiejszego szwendania się nad Wisłą i rozmawiania z miejscowymi. Godzina 3 w nocy, lokalizacja port czerniakowski. Trzech gości i siata w wodzie. Niestety nie możliwe jest podjęcie jakich kolwiek działań z powodu rozładowanego telefonu. Dodatkowy cios jaki dzisiaj mnie spotkał to boleń na kotlety 4.95kg który już zmierzał w kierunku samochodu :/ tydzień temu podobno sandacz 78cm ale tego nie widziałem Szczerze powiedziawszy to już dość wrażeń na kolejne tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Szybka i dość intensywna godzina po pracy. Okazów nie było. Dwa małe bolenie na brzegu. Jedno potężne branie spaprane...i na koniec jeden na oko 55-60 spada pod nogami... Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi