Maro 123 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Patryk022 101cm czy 95cm,:-):-):-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Metrowy esox z warszawskiej Wisły - niecodzienny widok????Szczerze gratuluję - piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Patryk022 101cm czy 95cm,:-):-):-):-):-)Podobno 101cm, waga 10.8kg Był jeszcze sandacz to fakt, wrzucę foto jak Moderator uważa że słabe to proszę usunąć Wybacz, ale zdecydowanie niezgodne z naszym regulaminem Edytowane 31 Października 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 (edytowane) Piękne ryby ,i pływają dalej ,złowione w rejonie Wisły gdzie biczują wodę wszelkimi przynętami,jaki masa drobnicy całym rokiem jest gratki dla łowcy Edytowane 30 Października 2017 przez Maro 123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Gratulacje zębatego. W sumie to obu zębatych Btw właśnie wróciłem ze spaceru, drobnica o dziwo pod wierzchem. Coś ją nawet ganiało czasem, ale współpracy podjąć nie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Podobno 101cm, waga 10.8kgW skutek emocji z tą wagą kolego to chyba Cię poniosło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 W skutek emocji z tą wagą kolego to chyba Cię poniosło .Jak byś kolego czytał ze zrozumieniem to byś nie pisał tego postu. Proponuję przeczytać jeszcze raz i się zastanowić. Jeżeli Ci się nie uda zrozumieć to zapraszam na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 No to trafił na dzień, szczodrze królowa go obdarowała. Na taki dzień czeka się latami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Na tej główce takie ryby wyjeżdżają dosyć często. Może szczupaki nie bardzo ale sandacze tak. Tylko praktycznie wszystkie ryby dostają w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Znalezisko z Królowej Może "Zaborka" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Wszędzie ryby dostają w łeb i dostawać będą, niestety. A to czajka jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Nie ma gdzie zapytać więc pytam tutaj. Wędkuje ktoś na kamionku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 6h na kamionku i aż jedno branie chyba palczaka. Syf, kiła i mogiła w nawiązaniu do dzisiejszego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Dzisiaj byłem ale tylko przez godzinę bo zapomniałem ciężkich główek. A 25 gramami to mogłem się połechtać w dzyndzel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 A i spotkałem Ukraińca z wędka ale to by nie było nic dziwnego. Dziwne było to że miał morski multiplikator, żyłkę 40-50 i Jerka chyba z 20-25cm. Może szukał tego suma co był złapany rok czy dwa lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 A może do jedzenia czegoś szukał... Ta wysoka woda to dawno przyszła, bo miałem 2 tyg pauzy i dziś rano mi trochę gul skoczył...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Przedwczoraj...25 jerk to nic specjalnego : miarowy szczupak potrafi dziabnąć,ostatnio mi jeden bezsterowego Hermesa skroił pod m.północnym...zachciało mi się bolka intersować i odpiąłem stalówkę,ryzykownie?!-ledwo o tym pomyślałem to się pojawił krokodyl,no i masz !"Ale, głupi kawał!"...jak w dowcipie powiedział słoń po odgryzieniu trąby. Edytowane 1 Listopada 2017 przez darek1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ktoś był nad Wisłą ? Główki już odkryte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Bylem wczoraj caly dzien z lodki, opad i na zero. Głowki zalane. Ta przy berglu przy polnocnym jedynie odslonięta. Przejrzystosc wody taka sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Główki dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Tzw. Rusałka ma większe albo wyższe możliwości od pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Bylem wczoraj caly dzien z lodki, opad i na zero. Głowki zalane. Ta przy berglu przy polnocnym jedynie odslonięta. Przejrzystosc wody taka sobie Jakich gramatur używałeś przy takim stanie wody? Pytam, bo przy 170cm nie schodziłem w rynnach poniżej 35g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 35,40,45,50...jest wielemożliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zdażyło się, że łowiłem 55g. (35+20) na 3m. wodzie przy stanie niższym niż obecny i wcale nie był to agresywny opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) To już druga noc wolna po przyjściu na świat kolejnego potomka.Ku rozpaczy żony i mniejszej mojej dalej nie było wolnej jedynki. Także Św,Zofia powiedziała mi o 19.30 nara i do zobaczenia jutro, znów o 11.00.Wczoraj wyszedłem koło 22.00, czasu było mniej i wykorzystałem go na wstawienie do prania pieluch i skosztowaniu z kumplem dobrego szampana. Zabawne, na studiach z tym samym kolegą kupilibyśmy na to miejsce ze trzy zgrzewki igristoje. Już widzę te miny Pań z recepcji akademika przy Madalińskiego.Drogę do samochodu przeznaczyłem na podjęcie decyzji. Może powinienem dziś świętować wg Polskiej tradycji? Chętni się zgłosili, barek i lodówka pełne...A może wyciągnąć coś do czytania. ostatnio nie miałem na to czasu. A w biblioteczce czekają nowe pozycje: historyczne, geopolityczne i ekonomiczne. A może ryby? Tylko jakoś zimno i woda na nieszczęście wysoka. Musiałbym się przebrać, a jak wrócę do domu, kto da mi gwarancję, że jeszcze zejdę na dół ? Pojechałem prosto pod Most Północny. Wyszedłem z samochodu i powoli zacząłem zmierzać w stronę szczytu Bergla. Mocno wieje, ciekawe, czy jeszcze jakiś idiota siedzi teraz nad wodą? Wydało mi się, że dojrzałem jakąś lampkę przy Dewajtis, ok nie jestem sam. Na wodzie, w zatoczce spostrzegłem oczko. Wróciłem do samochodu po wędkę. Przez 30 minut brań nie było. Chyba jedno najechanie, bóbr, dwie ganiające się czaple i jakiś chlupot w starorzeczu.Wykonując kolejne rzuty na chwilę przeniosłem się czasie. Gdzie bym łowił 15 lat temu? Szybko wytypowałem kilka miejsc. W każdym, do 22.30, w najgorszym przypadku miałbym kilka zmarnowanych brań. A dziś?Wtedy czegoś mi brakowało, teraz czegoś innego. Dlaczego nie można mieć wszystkiego? Zabrakło determinacji. Szybko wróciłem, może powrócę nad wodę rano po 5, a może już nie.15 lat temu walczyłbym do 24.00. Kilkanaście minut przed północną wyciągnąłbym okazałego sandacza, a potem radosny pojechałbym do domu zimnym jak lód rowerem. NOMINACJA DO KONKURSU "OPIS MIESIĄCA" Edytowane 6 Listopada 2017 przez bartsiedlce 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi