Patryk022 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 To jak wrzucamy przyłowy to i ja dopisze się do tego pamiętnika. Pogoń za sandaczem obdarzyła mojego kolegę leszczem 64cm. Nie pozdrawiam pływających na łódce którzy o godzinie 20 nie potrafili zaprzestać. Niektórych jak widać nie obowiązują przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ci na pychówkach pływający po Warszawie to w ogóle jacyś mocno głodni chyba są hehe klient na takiej niebieskiej jak zobaczył, ze wyciągam najechanego wobleram suchodupca, to centralnie ustawił się w miejscu gdzie rzucałem i zaczął orać gumą. Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Takich "marzeń grunciarza" to już mam na koncie ze 20szt. w ostatnim czasie @pieczywko prezentuje jednego z nich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 W tym roku nie mam czasu się wybrać na miejscówkę, w zeszłym miałem super wyniki na małe cykady Sławka Szuszkiewicza i na kopytka gama - "guma, co łowi sama". Co wymstosujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Takich "marzeń grunciarza" to już mam na koncie ze 20szt. w ostatnim czasie @pieczywko prezentuje jednego z nich Bartek domyślam się, że pływaliście za sandałerem - jak wyniki?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 W tym roku nie mam czasu się wybrać na miejscówkę, w zeszłym miałem super wyniki na małe cykady Sławka Szuszkiewicza i na kopytka gama - "guma, co łowi sama". Co wymstosujecie?To przyłowy przy sandaczowaniu. Bartek domyślam się, że pływaliście za sandałerem - jak wyniki??Lipa Panie, lipa A właściciela niebieskiej pychówki znam, ale nie wiedziałem że ma aż takie ciśnienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Panowie co taka cisza w temacie... Sandacze ostro biorą... ???? ✌ ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Byłem dzisiaj od 18 do 22 poszukać sandaczy nad Wisłą. Cicho, spokojnie, zero ludzi, zero bobrów i zero sandaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 https://ompzw.pl/files/filesfile/1/file-3886.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 No chyba zarybiane bylo bo dzisiaj po dziesiatym szczuplym przestalem liczycz, szkoda ze wszystkie krotkie.... ale co jakis czas okoń ładny siadal. Za to sandały zero współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 https://ompzw.pl/files/filesfile/1/file-3886.pdf Udało się Wam znaleźć informację na temat składki okręgowej tylko na wody nizinne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udało się Wam znaleźć informację na temat składki okręgowej tylko na wody nizinne ?Z tego co gdzieś mi się obiło o uszy to nie ma takiej składki w tym roku. Jest tylko łączona dzięki czemu wody górskie dostaną więcej pieniędzy. Ale głowy uciąć nie dam. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zarybianie było, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Z tego co gdzieś mi się obiło o uszy to nie ma takiej składki w tym roku. Jest tylko łączona dzięki czemu wody górskie dostaną więcej pieniędzy. Ale głowy uciąć nie dam. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Może rzeczywiście tak być Teoretycznie składka na wody górskie będzie tańsza o 20,00 zł wzgledem roku 2017. Biorąc pod uwagę ilość osób, która była zainteresowana do tej pory, a ilość osób, która będzie obligatoryjnie dorzucać tego "piątaka" do puli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 http://m.warszawa.eska.pl/poznaj-miasto/wieloryb-przy-moscie-poniatowskiego-skad-sie-tam-wzial/629403 Wysłane z mojego HTC One A9s przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Nieźle sie porobiło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zaczepic za grzbiecik taka rybcie na UL to dopiero ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 To ściema! jakby to był prawdziwy wieloryb, to już by zostały tylko same flaki, mięsiarza maja dobry węch i jak sępy wywęszą każdą padlinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) To ściema! jakby to był prawdziwy wieloryb, to już by zostały tylko same flaki, mięsiarza maja dobry węch i jak sępy wywęszą każdą padlinę Dokładnie [emoji5] ściema na bank. Musiałby się teleportować bo na pewno by nie przepłynął [emoji16] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Grudnia 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 W tym newsie jest wyrażnie napisane kto stoi za ta akcją.Wieloryb jest, ale sztuczny. Miał wzbudzić zainteresowanie i chyba się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ja myślę, że jak przeskakiwał zaporę we Włocławku to pewnie coś mu w kręgosłupie pękło i nie udało mu się wyżej dopłynąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 W tym newsie jest wyrażnie napisane kto stoi za ta akcją.Wieloryb jest, ale sztuczny. Miał wzbudzić zainteresowanie i chyba się udało. No raczej! całe internety huczą, że wieloryb w Waw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 @Night Walker opróżnij skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Wisła Street View https://www.google.pl/maps/@52.2214134,21.0547194,3a,48.6y,124.09h,90.41t/data=!3m4!1e1!3m2!1sgj8aof4-Kjztb_14d2NIJQ!2e0 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 No to River View chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi