Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

To jak wrzucamy przyłowy to i ja dopisze się do tego pamiętnika. Pogoń za sandaczem obdarzyła mojego kolegę leszczem 64cm.

Nie pozdrawiam pływających na łódce którzy o godzinie 20 nie potrafili zaprzestać. Niektórych jak widać nie obowiązują przepisy.

Ci na pychówkach pływający po Warszawie to w ogóle jacyś mocno głodni chyba są hehe klient na takiej niebieskiej jak zobaczył, ze wyciągam najechanego wobleram suchodupca, to centralnie ustawił się w miejscu gdzie rzucałem i zaczął orać gumą. Żenada.

W tym roku nie mam czasu się wybrać na miejscówkę, w zeszłym miałem super wyniki na małe cykady Sławka Szuszkiewicza i na kopytka gama - "guma, co łowi sama". Co wymstosujecie?

To przyłowy przy sandaczowaniu.

Bartek domyślam się, że pływaliście za sandałerem - jak wyniki??

Lipa Panie, lipa :)

A właściciela niebieskiej pychówki znam, ale nie wiedziałem że ma aż takie ciśnienie :o.

Udało się Wam znaleźć informację na temat składki okręgowej tylko na wody nizinne :)?

Z tego co gdzieś mi się obiło o uszy to nie ma takiej składki w tym roku. Jest tylko łączona dzięki czemu wody górskie dostaną więcej pieniędzy. Ale głowy uciąć nie dam.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Z tego co gdzieś mi się obiło o uszy to nie ma takiej składki w tym roku. Jest tylko łączona dzięki czemu wody górskie dostaną więcej pieniędzy. Ale głowy uciąć nie dam.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Może rzeczywiście tak być :) Teoretycznie składka na wody górskie będzie tańsza o 20,00 zł wzgledem roku 2017. Biorąc pod uwagę ilość osób, która była zainteresowana do tej pory, a ilość osób, która będzie obligatoryjnie dorzucać tego "piątaka" do puli... :)

To ściema! jakby to był prawdziwy wieloryb, to już by zostały tylko same flaki, mięsiarza maja dobry węch i jak sępy wywęszą każdą padlinę :D

Dokładnie [emoji5] ściema na bank. Musiałby się teleportować bo na pewno by nie przepłynął [emoji16]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Qcyk
  • Like 1