rafcik87 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ktoś jest nad wodą?? Chcę się wybrać ale wiatr dosyć mocno hula. Da się wystać?? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy95 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Koledzy po kiju. Jak tam sytulacja z sandaczami u nas w Warszawie ? . U mnie jeden sandacz w tym roku. Moze moglby ktos poratowac jakimis wskazowkami? Nie moge zlokalizowac ich , tylko jakies pojedyncze pstryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Bo sandacze w warszawskiej Wiśle są jak jesiotry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Bo sandacze w warszawskiej Wiśle są jak jesiotryNie do końca Trochę jeszcze zostało ,ale fakt ,trzeba wyczekać moment i klika da się złowić . Na szczęście trzeba bardzo często być nad wodą . A tych co czekają tylko na info kiedy biorą ,na szczęście ta sytuacja najczęściej omija . Ja w tym roku mialem dwa tygodnie ,gdzie się ich nalowiłem naprawdę sporo . A po tym czasie nastala totalna kicha- chyba gdzies sobie poszly bo od dobrych kilku dni nie moge zlwić nawet jednego Swój dzień dziecka w tym roku już miałem, a raczej tydzien lub dwa Natomiast potwierdzę slowa kolegi ,że z roku na rok jest ich na Naszym odcinku coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 To prawda. Ja też na końcówkę sezonu nie mogę narzekać. Brały falowo. 4 dni biorą fajnie a potem znikają i czekasz, musisz być często bo przegapisz moment. Można sprawdzać prognozy, czekać na stabilne ciśnienie, stan wody a tak na prawdę nie ma reguł. Trzeba być. W tym roku zdziwiło mnie to, że nie zlowilem ani jednego niewymiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 W tym roku zdziwiło mnie to, że nie zlowilem ani jednego niewymiarka. To chyba dobrze wróży u mnie przeważnie brały same maluchy. Wśród nich pływają także konkretne sztuki ale jest ich jak na lekarstwo. Trzeba by mieszkać nad Wisłą a nie tylko być by je trafiać regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dobrze Wam. Ja jestem tej jesieni wyłączony z łowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dobrze Wam. Ja jestem tej jesieni wyłączony z łowienia.Nie narzekaj - za to pozamiatałeś latem ! Nie zapomnę tych brzan - mi nawet woblera żadna nie powąchała 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Wszystkim kolegom ,którym na widok warszawskiej Wisły mocniej bije serce , życzę Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Pogodnych i radosnych świąt Koledzy No i bezpiecznego sezonu podlodowego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Niestety nie z Warszawy .Drzewko na haku ideał . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Przyznawać się, kto dziś rano spinningował przy M. Świętokrzyskim? Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 W wątku Klenie 2018 widać że da się ładnie połowić w styczniu na Wiśle....inny odcinek co prawda, ale ryby miazga... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) W wątku Klenie 2018 widać że da się ładnie połowić w styczniu na Wiśle....inny odcinek co prawda, ale ryby miazga...Ryby piękne i widać że łowca konkret. Marcin , jeśli piszesz o tym koledze co łowi poniżej Krakowa , to byłem na tym odcinku latem jakieś 5 lat temu.Jakbym miał szukać wspólnych cech, łączących ten odcinek Wisły z warszawską wodą ............... to , i tam i tu płynie H2O. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez pisarz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Hehe, Pisarz dobrze napisane. Łowiłem w Wiśle w okolicy Krakowa i było to jedyne miejsce gdzie powtarzalnie łowilem zimą klenie. Nie brały tylko przy mrozach. Łowienie proste jak konstrukcja cepa bo ryby stały w brzegu. Rapala 5cm floating i zawsze coś miałem. Jak przyjechałem do Wawy skończyło sie łowienie zimnych kleni, za to u nas brały wieksze 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Z dzisiejszego spaceru poniżej Spójni. Ryba koło 55cm.Śladów gryzienia czy pazurów brak.... Leżał na środku ścieżki, całkiem daleko od wody... Wydaje mi się, że to jednak jakieś zwierzę. Edytowane 13 Stycznia 2018 przez psd27 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wypadł Januszowi z gumiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinMal Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 heh to samo miałem na myśli że wypadł z siaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jeszcze z tydzień, może dwa takich mrozów i uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Emigrują za ziołem...raczej?! Edytowane 16 Stycznia 2018 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 To owce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Merynosy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ta i jakiś "ciapaty"ma ich ponoć pilnować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ta i jakiś "ciapaty"ma ich ponoć pilnować Oni wolą kozy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Wreszcie będzie widać dołki po bobrach, bo w tamtym roku przez tą trawę po brodę dwa razy się wpierdzieliłem po uszy Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Mr.Happy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi