szczupły Krzysiek Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Trzy godziny spaceru. Super zabawa z okoniami 20-22... W sumie kilkanaście (po 10 przestałem liczyć). Ciekawe spotkanie z "braćmi" z Ukrainy. Mieli szczęście, że nie wziąłem telefonu i skończyło się tylko na upomnieniu słownym... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 83 cm jutro w wątku bolenie opisze wszystko. rozdzielczosc.jpgMega ryba Dawid [emoji4] Gratuluję [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Trzy godziny spaceru. Super zabawa z okoniami 20-22... W sumie kilkanaście (po 10 przestałem liczyć). Ciekawe spotkanie z "braćmi" z Ukrainy. Mieli szczęście, że nie wziąłem telefonu i skończyło się tylko na upomnieniu słownym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Na siekierkach byles moze, tam ostatnio pognalismy 3 ukrai na grunt sumki lapali, niewymiarowe i nie w sezonie, wchodza na ten cypel na przeciw piaskarni ok 23 i do switu bez karty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Na siekierkach byles ostatnio z kolega pogonilismy 3 ukrai lowili na tym cyplu nprzeciw piaskarki, niewymiarowe sumki, i nie w sezonie, rozmaqialismy z strozem przychodza w nocy ok 22 i siwdza so switu nawet mu rybe chcieli sprzedac, sploszylismy ich ok 4 rano, mysleli ze kontrol, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Na siekierkach byles ostatnio z kolega pogonilismy 3 ukrai lowili na tym cyplu nprzeciw piaskarki, niewymiarowe sumki, i nie w sezonie, rozmaqialismy z strozem przychodza w nocy ok 22 i siwdza so switu nawet mu rybe chcieli sprzedac, sploszylismy ich ok 4 rano, mysleli ze kontrol, oni często tam siedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 oni często tam siedzą...Siekierki Ja tam bywam często ale ich spotkałem pierwszy raz. Jeden to na zwykłą gałąź łowił. No to następnym razem dzwonie na rzeczny komisariat... No mercy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Po ONR dzwoń lepszy efekt bedzie???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 (edytowane) Dawid - gratuluję piękna ryba i marzenie wielu z nas. Chciałbym kiedyś te 8 z przodu osiągnąć....brawo. Piszecie "z głębi" - śmiesznie to brzmi przy tym stanie wody i tym jak ogólnie nam się wypłyciło, takie miejscówki gdzie rzeczywiście jest głębiej to w tej chwili skarb...jeszcze jak się trafi, że woda płynie trochę szybciej i jakiś żwirek na dnie - marzenie. U mnie niestety walka z wiatrakami, chociaż ostatnie wypady to max 1h nad wodą, ale jeśli tylko mam chwilę po pracy to staram się nad tą wodą być. Trzy ostatnie wypady, czyli 3 godziny spędzone nad wodą na "0" tylko z jednym anemicznym kontaktem. 3 wypady, 3 różne miejsca i 3 inne strategie - żadna nie zadziałała, a ryby w łowisku w dwóch przypadkach miałem. Trzeba walczyć Połamania! Edytowane 25 Maja 2018 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 cześć, wybiera się ktoś jutro z rana w okolice mostu Śląsko - dąbrowskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 83 cm jutro w wątku bolenie opisze wszystko. Dawid, szacun za tę rybę! Piękny kawał schaba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Jak sytuacja ze szczupakami na warszawskiej Wiśle?Podobno wszędzie dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Właśnie trzasnąłem życiówkę grube 80 plus, totalny hardcore, ogarnę się to wrzucę fotyDawid , przywracasz wiarę w warszawską Wisłę . Tak jak napisali wcześniej koledzy ,szacun i gratulacje. Piękna życiówka i obyś jeszcze w tym sezonie wynik poprawił .Co nie będzie łatwe , ale jest możliwe. Po takiej rybie to nawet +70 już tak nie cieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinox Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Jak sytuacja ze szczupakami na warszawskiej Wiśle?Podobno wszędzie dramat... byłem dzis pomachac godzineefekt jeden 40 cm ale był ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Jak sytuacja ze szczupakami na warszawskiej Wiśle?Podobno wszędzie dramat...Wczoraj, przy okoniowaniu, 30cm szczurek w pierwszym rzucie. Chyba ribala pod pysk dostał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Wielkie dzieki chlopaki za gratulacje, nie zapomne tej ryby chyba do końca życia. Co do populacji boleni na warszawskim odcinku chyba nie jest źle, jak dotąd jest to bardzo dobry sezon. Trzeba tylko znalezc sie w opowiednim czasie i miejscu Dzisiaj byłem o tej samej godzinie, złowiłem dwa po kolei i cisza, tylko jakieś małe, chyba sobie fun zepsułem tym wczorajszym kabanem A teraz monotematycznie, znowu rapid 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Dzisiaj byłem o tej samej godzinie, złowiłem dwa po kolei i cisza, tylko jakieś małe, chyba sobie fun zepsułem tym wczorajszym kabanem Tak to jest jak się zaczyna od wysokiego C Miałem taki sezon . Złowiłem w maju 81 cm i już do końca sezonu każdy złowiony bolek nie dawał satysfakcji .Na szczęści w październiku prawie na zakończenie sezonu złowiłem identycznego 81 cm . Dlatego napisałem że to trudne , ale możliwe. Wymiarowo były równe , ale wiosenny boleń to tylko cień tego późno jesiennego. Dawid +80 zaliczone , to teraz masz już tylko z górki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Zaraz na drugą stronę spadniemy.... Dzisiejsza fajna przelewowa rapka. Uderzyła w boleniówkę od kolegi @bencur 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Zaraz na drugą stronę spadniemy.... Dzisiejsza fajna przelewowa rapka. Uderzyła w boleniówkę od kolegi @bencurStradicowi już chyba wiele nie brakuje do końca żywota co ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Stradicowi już chyba wiele nie brakuje do końca żywota co ? Twój ulubieniec jest już prawie na emeryturze i służy jako zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Twój ulubieniec jest już prawie na emeryturze i służy jako zapas Hmmm tak jakby mnie to nie dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Taka ciekawostka. Trafiłem kilka kleni najwidoczniej przed tarłem bo mlecz i ikra ciekły po palcach.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 @Wojtekzdradzasz zbyt wiele przez odbicie w okularach Oczywiście przy okazji gratuluję. PozdrawiamMariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Podwarszawski, na Hermesa. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Widzę że nie tylko ja chodze w woderach przy +30????. Przedwczoraj zrealizowalem swój pierwszy wiślany cel na ten rok. Wymiarowy szczupły na popperka???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi