Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Tak. Nawet napisałem kilka postów wyżej. Power pro 0.31 i gruby fluro. Nie chciało mi się przewijac i spinninguje plecionką sumową. Tylko wędkę zmieniłem na boleniowa. Plus taki, ze rozginam haki w zaczepach.

Plecionkę z fluo łączysz krętlikiem? Jak tak to jakim węzłem? Pytam, bo miałem ostatnio nawiniętą PowerPro 0,28 i strzelała mi na zaczepach, bez szans na rozgięcie jigów provocator.

Wiedziałem, że ten front śmierdzi rybą :D!!!

Pogoda nie sprzyjała, ale udało się...tłuste 70cm szczęścia. Niezawodny Panic 10cm Adama cały czas w formie :). Ryba gruba, silna, waleczna i baaardzo głodna. 

post-53213-0-67442200-1545350223_thumb.jpg

Edytowane przez Mr.Happy
  • Like 35

Wiedziałem, że ten front śmierdzi rybą :D!!!

Pogoda nie sprzyjała, ale udało się...tłuste 70cm szczęścia. Niezawodny Panic 10cm Adama cały czas w formie :). Ryba gruba, silna, waleczna i baaardzo głodna. 

attachicon.gif IMG_0156.jpg

Ładny grubasek  :good: Graty  :clappinghands:

Panic robi robotę, ale jak to na miejskim ciężko trafić coś pow. 60-ki :( 

Chętnych na sandaczowego fileta też nie brakuje...

post-52196-0-48651400-1545508380_thumb.jpg

post-52196-0-89448200-1545508386_thumb.jpg

• Like 8

Pytanie ma na celu zmobilizowanie siły roboczej do tej działalności, czy potrzebujesz wiedzy technicznej? Jeśli pierwsze - daj termin na pw, jeśli drugie - siedzę przy stole z ichtiologiem pracującym na stawach hodowlanych, nie rozmnażają tam sandaczy, ale może będzie wiedział więc daj konkretne pytania.

• Like 3

Night Walker Pytanie jest takie . Czy choinki się do tego nadają? Te poswiąteczne co stoja przy smietnikach. I jak to zrobić by było ok. Rozumiem, że wystarczy utopić. Pozostaje jeszcze kwestia czy mozna sobie samemu utopić choinki np. W centrum Warszawy? Co do mobilizacji przez moment mialem taką nadzieję ale ..... no zobaczymy. Najpierw sprawy techniczne.

No to ja Zakończyłem dzisiaj sezon 2018 :) . Nad wodą od 21.30 do 01.00... niestety bez kontaktu. Pogoda fajna, aż się nie chciało wracać, a do tego pustka nad wodą :). Czas chować duże woblery i szykować kleniówki :)

Edytowane przez Mr.Happy
  • Like 2

• 3 tygodnie później...

Witam, ktoś już w tym roku próbował swoich sił nad Warszawską Wisłą?

Nie pytam czy warto iść bo to oczywiste że tak.

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w NR

Jak przejeżdżam przez most Poniatowskiego, to codziennie widzę jak próbują swoich setki kormoranów, które upodobały sobie jedną z za filarowych wysepek.