Włóczykij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Orientujecie się czy trzeba ze sobą brać gotówkę, czy wszystko można kartą obgonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Orientujecie się czy trzeba ze sobą brać gotówkę, czy wszystko można kartą obgonić?"Cyfrowa Polska" nie wszędzie jeszcze dotarła zapewne zwłaszcza na Handlomanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Wyskoczyłem dzisiaj pierwszy raz od dwóch tygodni. 2,5 godzinne łowienie bez kontaktu, ale było bardzo przyjemnie: fajna pogoda, piękne okoliczności przyrody i miłe towarzystwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Wyskoczyłem dzisiaj pierwszy raz od dwóch tygodni. 2,5 godzinne łowienie bez kontaktu, ale było bardzo przyjemnie: fajna pogoda, piękne okoliczności przyrody i miłe towarzystwo.Port w GK zamarznięty? Interesuje mnie slip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie pomogę, nie łowię w tamtych okolicach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schepke Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Wczoraj był 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 zamiast sandacza... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Witam,doradzi ktos gdzie w grudniu szukac w Wiselce, sandacza, plytki blat 1,5 m, czy na glebszej wodzie, w godzinach wieczornych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 14 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2018 Troche z innej strony spojrzenie na Wisłę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Tak. Nawet napisałem kilka postów wyżej. Power pro 0.31 i gruby fluro. Nie chciało mi się przewijac i spinninguje plecionką sumową. Tylko wędkę zmieniłem na boleniowa. Plus taki, ze rozginam haki w zaczepach.Plecionkę z fluo łączysz krętlikiem? Jak tak to jakim węzłem? Pytam, bo miałem ostatnio nawiniętą PowerPro 0,28 i strzelała mi na zaczepach, bez szans na rozgięcie jigów provocator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Panie, bo provocator to ma bardzo mocne haki, gamakatsu, kamatsu czy inne ownery to mogą im główkę powąchać ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszczynski.bp Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Rozginają się jak używam odczepiacza łowiąc z łódki:) Edytowane 19 Grudnia 2018 przez leszczynski.bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Wiedziałem, że ten front śmierdzi rybą !!! Pogoda nie sprzyjała, ale udało się...tłuste 70cm szczęścia. Niezawodny Panic 10cm Adama cały czas w formie . Ryba gruba, silna, waleczna i baaardzo głodna. Edytowane 21 Grudnia 2018 przez Mr.Happy 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zazdroszczę, super ryba w mega klimacie ???? Szczere gratulacje ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Wiedziałem, że ten front śmierdzi rybą !!! Pogoda nie sprzyjała, ale udało się...tłuste 70cm szczęścia. Niezawodny Panic 10cm Adama cały czas w formie . Ryba gruba, silna, waleczna i baaardzo głodna. IMG_0156.jpg Ładny grubasek Graty Panic robi robotę, ale jak to na miejskim ciężko trafić coś pow. 60-ki Chętnych na sandaczowego fileta też nie brakuje... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Brawo ty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Gratuluje Maciek. 70-tka to już fajna ryba. Życzę kolejnych, oczywiście z + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Budował ktoś z Was krzesliska sandaczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Pytanie ma na celu zmobilizowanie siły roboczej do tej działalności, czy potrzebujesz wiedzy technicznej? Jeśli pierwsze - daj termin na pw, jeśli drugie - siedzę przy stole z ichtiologiem pracującym na stawach hodowlanych, nie rozmnażają tam sandaczy, ale może będzie wiedział więc daj konkretne pytania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Night Walker Pytanie jest takie . Czy choinki się do tego nadają? Te poswiąteczne co stoja przy smietnikach. I jak to zrobić by było ok. Rozumiem, że wystarczy utopić. Pozostaje jeszcze kwestia czy mozna sobie samemu utopić choinki np. W centrum Warszawy? Co do mobilizacji przez moment mialem taką nadzieję ale ..... no zobaczymy. Najpierw sprawy techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CacY55 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Z tego co widziałem to obciążone choinki lub gałęzie z choinek w drewnianych skrzyniach i to w odpowiednim miejscu robi robotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) No to ja Zakończyłem dzisiaj sezon 2018 . Nad wodą od 21.30 do 01.00... niestety bez kontaktu. Pogoda fajna, aż się nie chciało wracać, a do tego pustka nad wodą . Czas chować duże woblery i szykować kleniówki Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Mr.Happy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 "Choinki" powinny nadawać się na krzaśliska sandaczowe. Obciążyć i zatopić w miejscu, gdzie tarło ma szansę się udać a tarlaków nie wyłowią dwónożne szkodniki. Pytanie o legalność trzebaby zadać komuś mającemu jakąś wiedzę prawniczą, więc nie mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam, ktoś już w tym roku próbował swoich sił nad Warszawską Wisłą? Nie pytam czy warto iść bo to oczywiste że tak. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w NR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam, ktoś już w tym roku próbował swoich sił nad Warszawską Wisłą? Nie pytam czy warto iść bo to oczywiste że tak. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w NRJak przejeżdżam przez most Poniatowskiego, to codziennie widzę jak próbują swoich setki kormoranów, które upodobały sobie jedną z za filarowych wysepek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi