spinnerman Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ktoś z kolegów wybiera się na to spotkanie?http://wmh.pl/article/6274 Oby tylko po pokazie nie zachciało mu się połowić ryb na warszawskiej Wiśle , bo do kolektora nie daleko. Był by wstyd na cały świat . Eee tam, napewno wzbogacił by listę złowionych gatunków o condonusa, podpaskowca, a jakby miał odrobinę szczęścia i solidny sprzęt to nawet króla kolektora - pamperusa rdzawego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Eee tam, napewno wzbogacił by listę złowionych gatunków o condonusa, podpaskowca, a jakby miał odrobinę szczęścia i solidny sprzęt to nawet króla kolektora - pamperusa rdzawego Tutaj jest napisane ,że w lipcu 2012 r miał na koncie złowionych 700 gatunków ryb. To faktycznie na kolektorze mógłby powiększyć tą liczbę .http://www.sebile.pl/o-marce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Właśnie wróciłem. Duża woda, a dodatkowo zdaje się że Królowa jeszcze przybiera, gdyby jeszcze była wysoka i spokojna to można było by gdzieś pomachać a tak został mi spacer podczas którego poznałem Mirka Golańskiego i wększość czasu spędzonego nad wodą przegadaliśmy, wymieniając się doświadczeniami wędkarskimi i około wędkarskimi. Warto rozmawiać.... Teraz trza poczekać aż Pani się uspokoi i zacznie opadać..... Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Hej Panowie. Walczył ktoś ostatnio? Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Czekam, aż zacznie opadać dzisiaj Narew na paproszki i małe obrotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Właśnie wracam:). Jeden klen kolo 38 cm i boleń 51cm. W sumie spoko było Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Mr.Happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ładna ta Wasza Wisła...tylko pozazdrościć:-)Właśnie wróciłem ze spaceru brzegiem Królowej na Nowodworach...niestety bez wyposażenia:-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Dzisiaj 2 godzinki po południu przy promie na tarchominie, bolenie żerowały w warkoczu, jeden 67cm skusił się na woblerka. Edytowane 4 Czerwca 2015 przez mariusz79 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Piękny bolek, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Dzięki Maciek, mam nadzieje że się z nim jeszcze spotkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Jak Ci go nie zjedzą to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ładna ta Wasza Wisła...tylko pozazdrościć:-)Właśnie wróciłem ze spaceru brzegiem Królowej na Nowodworach...niestety bez wyposażenia:-(Ładna , a nawet piękna . Choć ja miałem to szczęście widzieć jak wyglądała 50 lat temu i jak przez ten czas zmienili ją ludzie.Spacer dzisiaj po Nowodworach, to pewnie było trochę tłoku. W wolny od pracy i słoneczny dzień to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja dziś na zero. Tradycyjnie okolice Siekierkowskiego i porty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja dziś bez sprzętu na rowerku pojeździłem nad wisełką.Woda fajna.Pod śląsko piękny bolek ganiał 5 cm uklejki. Był nawet jeden wędkarz, który coś tam próbował ale nie wiedział " o co kaman" w tym temacie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja dziś bez sprzętu na rowerku pojeździłem nad wisełką.Woda fajna.Pod śląsko piękny bolek ganiał 5 cm uklejki. Był nawet jeden wędkarz, który coś tam próbował ale nie wiedział " o co kaman" w tym temacie Po której stronie Wisły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 No no! Przestało wiać, fajnie się zrobiło, jeszcze teraz mnie korci żeby wyskoczyć......Jutro nie odpuszczę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Po której stronie Wisły?Praskiej. No ....na sandałka warto wyskoczyć. Woda idealna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Właśnie wróciłem z 2 rundy, miejscówka ta sama ale zero oznak żerowania boleni, zszedłem o kiju. Czy na waszych metach też pod wieczór przestają żerować z powierzchni? Za to nadziałem się na loszkę z młodymi, kucnąłem cichcem i przeszła bokiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ja po przyborze nie byłem na Wiśle, ale do tej pory u mnie na miejscówkach właśnie wieczorem cokolwiek było widać na powierzchni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Ładna , a nawet piękna . Choć ja miałem to szczęście widzieć jak wyglądała 50 lat temu i jak przez ten czas zmienili ją ludzie.Spacer dzisiaj po Nowodworach, to pewnie było trochę tłoku. W wolny od pracy i słoneczny dzień to norma. Przedzierałem się przez chaszcze i tam tłoku nie było Co najwyżej powalone drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Właśnie wróciłem z 2 rundy, miejscówka ta sama ale zero oznak żerowania boleni, zszedłem o kiju. Czy na waszych metach też pod wieczór przestają żerować z powierzchni? Za to nadziałem się na loszkę z młodymi, kucnąłem cichcem i przeszła bokiem Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Bywa tak że wieczorem kończą , a innego dnia wieczorem dopiero zaczynają.Loszka z pasiakami , czyli adrenalina była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 zauwazylem ze po przyborze bolki bardziej w dzien zaczely szybciej zerowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opada woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) wczoraj 256cm -34dzisiaj 230cmjutro 215cmwg. pogodynki Wygląda że tak. U mnie wczoraj bolenie chodziły tylko wcześnie rano. Edytowane 5 Czerwca 2015 przez dreadknight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 opada opada . na 2metrach moglo by stanac:p dzis jade od 14-17 na czajke pomachac , zobaczymy co sie kreci wodzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi