SlawekNikt Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Trzeba było hamulca pilnować, a nie filmy kręcić ???? A tak na poważnie to jaką linkę miałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Kamatsu, Techron 0.14 Edytowane 24 Maja 2019 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekR Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Historia fajna ale łowienie czegokolwiek na takich kotwicach ( słabej jakości, przerdzewiałe ) to celowe skazywanie się na porażkę. Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Historia fajna ale łowienie czegokolwiek na takich kotwicach ( słabej jakości, przerdzewiałe ) to celowe skazywanie się na porażkę. Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu TapatalkaOwner ST-36 to chyba nie taka słaba jakość, wymienione w Hermesie w zeszłym tygodniu także uwaga nie trafiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekR Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Owner ST-36 to chyba nie taka słaba jakość, wymienione w Hermesie w zeszłym tygodniu także uwaga nie trafiona Wybacz, wyglądają słabo ale to w takim razie wynik walki. Zwracam honor :-) Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Wybacz, wyglądają słabo ale to w takim razie wynik walki. Zwracam honor :-) Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu TapatalkaSpoko, efekt walki...tutaj nie wiele dało się zrobić. Nie takim sprzętem. Bardziej bałem się o agrafkę bo ze Spinwalem ostatnio nie było najlepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Wg mnie bez szans na taką wodę, jak dojdzie do 450cm to będzie max.Aktualizacja - na pogodynce na poniedziałek zapowiadają 485. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Ja Królową zdradzam regularnie, ale chyba o tym nie wie, bo dziś pięknie zapłaciła 3 godzinki nad wodą,z czego pewnie 2 efektywnego łowienia i 11 bolków na brzegu. Większość 60-70, 3 przekroczyły 70. Słabo z fotkami w samotności, ale coś się nadaje do pokazania 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Ja Królową zdradzam regularnie, ale chyba o tym nie wie, bo dziś pięknie zapłaciła 3 godzinki nad wodą,z czego pewnie 2 efektywnego łowienia i 11 bolków na brzegu. Większość 60-70, 3 przekroczyły 70. Słabo z fotkami w samotności, ale coś się nadaje do pokazania 11 na jednym wypadzie? Czapki z głów....Warszawski odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Warszawski był moment, że zamarzylem o rekordzie Pisarza, ale to jednak inna liga 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Olo, jeśli to nie tajemnica to zdradz czy orałeś po dnie, w pół wody czy przy powierzchni? No i oczywiście gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Warszawski był moment, że zamarzylem o rekordzie Pisarza, ale to jednak inna liga Myślę że większość z nas zamarzyłaby o połowie Twojego wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Olo, jeśli to nie tajemnica to zdradz czy orałeś po dnie, w pół wody czy przy powierzchni? No i oczywiście gratulacje!Brały tak samo dobrze na płytko prowadzone sterowce jak i na Rh prowadzone w pół wody. Po prostu tam były i jadły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Też dziś miałem piękne pożegnanie z Wisłą, pięknego kabana zlowilem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Owner ST-36 to chyba nie taka słaba jakość, wymienione w Hermesie w zeszłym tygodniu także uwaga nie trafiona St36 to jedne z najgorszych kotwic stosunek jakość/cena oczywiście to tylko moje zdanie [emoji6] P. S Graty Olaf[emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Maja 2019 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mekDa Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 St36 to jedne z najgorszych kotwic stosunek jakość/cena oczywiście to tylko moje zdanie [emoji6] P. S Graty Olaf[emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaJakie kotwice polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Takie chwilowe pożegnanie z Wisełka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 St36 to jedne z najgorszych kotwic stosunek jakość/cena oczywiście to tylko moje zdanie [emoji6] P. S Graty Olaf[emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu TapatalkaCena rzeczywiście nie jest najszczęśliwsza, ale to jest top tego co można kupić pisanie o ownerach "jedne z najgorszych" w jakimkolwiek kontekście moim zdaniem jest nietrafione. Co prawda ja osobiście wolę groove anchor Kamatsu, niestety nie zawsze mam do nich dostęp. Pozdrawiam,Malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Ja Królową zdradzam regularnie, ale chyba o tym nie wie, bo dziś pięknie zapłaciła 3 godzinki nad wodą,z czego pewnie 2 efektywnego łowienia i 11 bolków na brzegu. Większość 60-70, 3 przekroczyły 70. Słabo z fotkami w samotności, ale coś się nadaje do pokazania Olaf skończył łowić około 13.30 i zwolnił mi miejscówkę , a efekt to 15 boleni i sum 120 cm . A że wcześniej w innym miejscu złowiłem 2 bolki , to zakończyłem dzień 17 boleni i sum. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 To poholowaliscie, niezle zgrupowanie ???????? Ja szukam tych pojedynczych niestety ???? Fajnie że ta miejscówka darzy , widać zgrupowaly się przed dużą wodą ???? Korzystajcie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Jakie kotwice polecasz?Używam kamatsu Grand prix lub kamatsu anchor sporo wytrzymują a st36 nie raz pękały na rybie Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Byłem dziś wieczorem i ja, ale rybki tylko pooglądałem na lustrze wody ... Może jutro będzie lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 26 Bolków z jednego miejsca? Grubo....myślałem że takie historie to na jesieni...Gratuluję i Zazdroszczę Panowie. Połowione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) 26 Bolków z jednego miejsca? Grubo....myślałem że takie historie to na jesieni...Gratuluję i Zazdroszczę Panowie. Połowione.Było więcej .Po publikacji zdjęć Olafa dwóch kolegów z forum rozpoznało miejsce i przyjechali popołudniu .Mówili że rozpoznali po krzakach . Jeden zszedł o kiju , drugi połowił . Edytowane 24 Maja 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Ładnie ładnie Piotr, nie wiedziałem że z Ciebie taki boleniowy łowca ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi