RulleZ Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nawet bym rzekł że od 4. Byliśmy nad wodą od 3:10, do 4:15 już cisza totalna. Przed 4 wyjąłem Bolka 61cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ja byłem od 22 do 1 w nocy, na przełomie dnia i nocy coś tam chlapalo potem cisza. Nawet brania nie było Nockę wcześniej padł mały szczupły około 50 cm. Wisła wciąż opada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eotheod Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Ja byłem w zeszl tyg, można śmiało iść z fedeerem.Byłem od 4 do 14 polowione konkretnie. Sugeruję zmianę forum, może w mediach społecznościowych zostaniesz doceniony Edytowane 20 Czerwca 2019 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wiem że temat Warszawski ale z racji tego iż jestem obecnie w okolicach Węgorzewa to chciałem się z Wami podzielić informacją. Wchodzę do wędkarskiego po zezwolenie i dowiaduje się od przesympatycznej Pani że w tym roku podwyżka 100%. Dzień łowienia na tych wodach kosztuje 30zł!!! W tamtym roku płaciłem 15, to zaczyna być naprawdę wku.....ce Pozdrawiam i życzę owocnych połowów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Dzisiaj całkiem miłe 2h w ciągu dnia, dwa razy trzeba było wysychać, ale przy tej temperaturze to żaden problem na wodzie generalnie cisza i martwo, dwa brania zaliczone i 80+ bolenia na brzegu, niestety w dwóch kawałkach brania potężne, nieadekwatne do wielkości ryb. Pozdrawiam,Malcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalN Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Wiem że temat Warszawski ale z racji tego iż jestem obecnie w okolicach Węgorzewa to chciałem się z Wami podzielić informacją. Wchodzę do wędkarskiego po zezwolenie i dowiaduje się od przesympatycznej Pani że w tym roku podwyżka 100%. Dzień łowienia na tych wodach kosztuje 30zł!!! W tamtym roku płaciłem 15, to zaczyna być naprawdę wku.....ce Pozdrawiam i życzę owocnych połowów To tyle samo co w OM. Edytowane 22 Czerwca 2019 przez MichalN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Dzisiaj krotki atak pomiędzy 4 a 6 dwa okonki i jeden Bolek. Ciężko określić wielkość, ale atak na Panica Adama spowodował przerwanie fluorocarobnu 0.28Może źle wywiązałem węzel. Pytanie czy fluorocaron kupiony w ubiegłym roku na jesieni może tak szybko stracić swoje właściwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Polecam przed każdym wyjściem przewiązywac jeszcze raz wszystkie węzły, niektórzy wiążą jeszcze raz nawet po dobrym zaczepie No i sprawdzać czy węzeł który wykonaliśmy jest mocny, mega szkoda ryby z woblerem w pysku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Raczej nie powinien, jeżeli nie był wystawiony na Słońce etc. Problem mógł być w węźle,który po tak dynamicznym ataku puścił. Warto hamulec "trochę" poluźnić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło... Szkoda ryby i wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zdarza się. Po każdym takim zdarzeniu pozostaje sporo myśli w głowie co mogłem zrobić lepiej. Następnym razem będzie fotka, zobaczysz. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hombre06 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Ja dziś odwiedziłem nową miejscówkę na Wiśle gdzie napotkałem bardzo aktywne rybki i nie towarzyszyły mi komary. W jednym miejscu 3 godziny przerzucałem wszystkim co mam w pudełkach żeby złowić sporego drapieżnika który atakował co chwila w promieniu 10 metrów ode mnie. Niestety żywe rybki okazały się bardziej interesujące i musiałem mu odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 (edytowane) Ja dziś kolejne 2h nad rzeką, godziny inne niż wczoraj, miejsca inne - efekt podobny. Dwa bolki na brzegu, poprawiłem się o kilka cm względem wczorajszego wypadu. Dzisiaj było blisko 90cm w dwóch kawałkach. Z jednej strony fajnie że są takie sportowce, niemniej miejsca książkowe pod ryby raczej większe, może trzeba raniutko? Na wodzie ogólnie martwo - poza dwoma atakami już ładnych ryb na przykosie 70m od brzegu.Jutro przerwa, trzeba trochę pomieszkać itp...Następna próba w poniedziałek - nowe miejsca, nowe godziny...Pozdrawiam Malcz Edytowane 22 Czerwca 2019 przez malcz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 U mnie blisko 130, też w dwóch kawalkach;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 U mnie blisko 130, też w dwóch kawalkach;)Ja tam bym wolał mieć nawet krótszego ale jednak w jednym kawałku. ;-))) Gratulacje Panowie. Długi weekend spędziłem 60 km przed Warszawą. Kilka brań było ale skuteczność słaba. Tęskniłem za warszawskimi opaskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Okradli mi piwnicw z calym sprzetem wedkarskim jak by cos bylo coeplego do kupienia qalc typa w ryj i dawac znac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 ...nowe miejsca i nowe godziny....i dodam trochę czerwonych płetw do wątku Ryba między 43-45, żaden gigant, ale cieszą okoliczności. Pojechałem na bolki, ale przypomniałem sobie że tuż przy miejscu gdzie zawsze parkuję auto, jest fajna rafa i rynienka, mała kameralna miejscówka na kilkanaście minut. Problem w tym, że zawsze jak tam jestem to kamienie są już na wodą, główny nurt z dala i kręci się tam całe kleniowe przedszkole. Teraz stan prawie idealny, kamienisko około 40-50cm pod wodą - pomyślałem spróbuję na lekko, a że zawsze mam dwa kije w aucie to problemu nie było. Dałem sobie 20 minut i obłowienie miejscówki z trzech różnych kątów. Zadziałało klasycznie, pod prąd - w 16minucie "tury". Tym razem, bez żadnego malucha za to jeszcze z jednym dyżurnym oksem. Później poleciałem w górę na bolki....do 20:30 woda martwa, później trochę się pokazały - nie wciąłem jednego fajnego brania i po 21 zawinąłem się na bazę. P.S. do tej pory byłem twardy, ale dzisiaj komarowa armia "przegła"..... Pozdrawiam,malcz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Maro123, może coś więcej napiszesz. Nikt nie jedzie z Ursynowa w ciemno np. na Białołęke i nie okrada piwnicy. Pomyśl kto w bloku mógłby w tym pomóc, a i napisz co mniej więcej zginęło. p.s z jakiej dzielnicy jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Maro123, może coś więcej napiszesz. Nikt nie jedzie z Ursynowa w ciemno np. na Białołęke i nie okrada piwnicy. Pomyśl kto w bloku mógłby w tym pomóc, a i napisz co mniej więcej zginęło. p.s z jakiej dzielnicy jesteś?Dokładnie. Musiał cię przyfilować "swojak"...Napisz dzielnicę, może trzeba się rozejrzeć bo bazarkach w weekend. Olimpia, Koło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Masakra. To był mój argument, dlaczego muszę zagracać mieszkanie, a do piwnicy to mogę znieść farby i stary wiatrak.I zaanektowałem szafę w pracy, tutaj już najbezpieczniej.Mam nadzieję, że się sprawca/y znajdą i uda się odzyskać chodź trochę sprzętu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ursynow, zajumali 2 federry mikada 100gr rekojwsc z czarnej pianki, 120Gr rekojesc z korka, z kolowrotkami dragon, i mikado, wedke do ktorej mam sentyment czeskiego tokoza spining zielony porcelanowe czerwone przelotki wislanym sumom dawala rade do niej byl kolowrotek dragon impakt z zielona plecionka. Wedka sumowa Cat combat zielona z kolowrotkiem mikado pleconka, spining mikado so 15 gr z dorabiana przelotka szczytowa z kolowrotkiem Mitchell nawinieta plexionka, pikierek sonata do 20 gr z kolowrotkiem mikado, w huj przynet blach, obrotowek gum, woblerkow, roznyxh firm niektore pamietaja lata 80 dirmy sum, sumex, dewar, cmy jetki mepsy obrotowki, xiezarki koszyki, splawiki i cala reszta, plecak czarny fiemy Hp, pokrowiec zielony mikado w ktorym byly 2 wedki federy i twn tokoz, pokrowiec ma paski przewiazane zielona linka bo regulaxja puszczala i sowaki zle apinajace komory pokrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Maro123, ja z tym ursynowem tylko strzelałem na przykład. Proponuję kolegą po kiju jak będą na bazarach się rozejrzeć. Dodatkowo patrz na lombardy, tam biorą na dowód i nie musisz mieć papierów. Obleć kilka lombardów w okolicy. Napisałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Z.W.M URSYNOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Jak wzięli to już dawno poszło do żyda za flaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi