mikryb Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Albo iść z kolegą i mówić że jesteśmy w związku. Bylem tam raz zupełnie nieświadomy ale na szczęście nikogo nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 (edytowane) Miałem wątpliwą przyjemność natknąć się na takiego niuniusia w zeszłym roku w Miedzeszynie. Typ spacerował z rowerem i daleka nic nie wskazywało na to, że odstaje od statystycznego cyklisty. Prawdopodobnie korzystając z okazji, że w pobliżu opalały się nagusy rowerzysta ubierając się w czapkę z daszkiem, t-shirt, skarpety i sandały, zapomniał...Oblecha. Tym bardziej, że przejeżdżały obok dwie rodziny z dziećmi. Nie wiem, czy by to coś dało, ale aż się prosi o telefon na policję. Paragraf powinien się znaleźć. Edytowane 27 Czerwca 2019 przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupły Krzysiek Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Specjalnie dla takich typków, to bym regulamin złamał i trzecią kotwicę do wobka zainstalował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ciekawe co zrobisz jak coś takiego wyląduje Ci w podbieraku? Chyba lepszym wyjściem jest wielkorzeczny uniwersał, cienki nanofil, 30-gramowa oliwka i przypadkowy odstrzał. A po wszystkim pogwizdując sobie cichutko pod nosem zmieniamy miejscówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Wczoraj zakamuflowany na pewnej miejscówce zrobiłem krótką przerwę w rzucaniu pod wiatr. A tu nagle 5 metrów ode mnie lokuje się parka i w szybkim tempie realizuje program 500+...hmmm... co tu robić ? ... nie mam jak się wycofać ... więc rzucam dalej ... mina przyszłej matki bezcenna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Wczoraj zakamuflowany na pewnej miejscówce zrobiłem krótką przerwę w rzucaniu pod wiatr. A tu nagle 5 metrów ode mnie lokuje się parka i w szybkim tempie realizuje program 500+...hmmm... co tu robić ? ... nie mam jak się wycofać ... więc rzucam dalej ... mina przyszłej matki bezcenna Kris , trzeba było przynajmniej woblera zmienić . Taki byłby adekwatny do zaistniałej sytuacji . Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Pisarz.......ewski Piotr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ja kiedyś nocą przy Spójni napotkałem niedogaszone ognisko. Obszedłem wokół, nikogo nie ma no to biorę się za "fizjologiczne" dogaszanie. W tym momencie naprzeciwko zza konaru podniosła się wpatrzona we mnie para. No cóż? Piaskiem już nie zasypywałem. ;-) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulionn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 nie wiem gdzie szukać więc spróbuje tutaj ;]gdzie można zwodować ponton na warszawskiej Wiśle niekoniecznie płacąc ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Spróbuj pod świętokrzyskim od praskiej strony po lewej stronie, ja że znajomym tam wodowalem łódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulionn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 można tam zjechać autem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Teoretycznie tak, ale nie nad samą wodę chyba, że pod samym mostem jakoś spróbować można. Edytowane 28 Czerwca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulionn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 jade z wędką sprawdzić teren dzięki za info !! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na porcie czerniakowskim masz slip. Zjedziesz nad samą wodę, a i samochód możesz zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulionn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Płaci się za port ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Za slipowanie tam nie. To taki start slip, można wjechać tam od ulicy czerniakowskiej. Dużo osób z niego korzysta. Śmiało możesz tam jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulionn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Kiedyś na kanale siekierkowskim wodowaliśmy ponton, ale od samochodu trzeba go było nieść kilka metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Na pograniczu Warszawy i Burakowa jest miejsce gdzie można dojechać samochodem nad samą wodę i jest dogodne miejsce do slipu .Jedzie się ulicą Dziewożny i dalej prosto nad samą Wisłę . https://www.google.pl/maps/@52.3240333,20.9162569,935m/data=!3m1!1e3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Dzisiaj po robocie dwie godzinki pięć kleników jakieś 30-36 cm. Bez szału ale fajnie [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulionn Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Z Ursynowa najbliżej port czerniakowski. Ponton będę musiał rozłożyć na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Ile ja bym dał żeby mieć taki ponton. Jutro wracam z Mazur i pierwsze kroki kieruje nad Wisełke ???? po 10 dniach mam trochę zaległości i już tęsknię za nią. Miejmy nadzieję że wynagrodzi mi te kilka dni bezrybia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 (edytowane) Piotr miałem to samo miejsce podać...swego czasu nawet fajne ryby tam były....miejsce na wodowanie pontonu rzeczywiście idealne. Edytowane 28 Czerwca 2019 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Piotr miałem to samo miejsce podać...swego czasu nawet fajne ryby tam były....miejsce na wodowanie pontonu rzeczywiście idealne.Tam z Bartka pychówką walczyliśmy . To prawda że to fajne miejsce na ryby . Zarówno w górę jak i w dół rzeki też pełno ciekawych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Woda jakaś martwa, jeden okołowymiarowy sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulionn Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Wczoraj okoń 30+ pod gdańskim. Jeden.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi