silurus Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Widziałem kiedyś koło koziej wyspy. Trochę tego towaru pływa/ ..to może by sklep otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Tylko, kto to będzie zbierał...może koledzy spod Mostu Grota? Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) to może by sklep otworzyć I sprzedawać sprzęt z recyklingu, nawet ch... zasługuje na drugie życie. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Ja dziś poranna sesja po kilku dniach przerwy, w sumie bardzo słabo bolenie nie aktywne, jedno branie które okazało sie ponad wymiarowym sandaczem, kolega na zero. Śmieszny akcent na wyprawie to telefon on kolegi z forum z zapytaniem czy wchodziłem o 1 w nocy na rafe wręcz nazwany zostałem samobójcą ????????Oczywiście to nie ja wchodziłem, ciekawe który to taki odważny ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 (edytowane) Ja dziś poranna sesja po kilku dniach przerwy, w sumie bardzo słabo bolenie nie aktywne, jedno branie które okazało sie ponad wymiarowym sandaczem, kolega na zero. Śmieszny akcent na wyprawie to telefon on kolegi z forum z zapytaniem czy wchodziłem o 1 w nocy na rafe wręcz nazwany zostałem samobójcą [emoji32][emoji16]Oczywiście to nie ja wchodziłem, ciekawe który to taki odważny [emoji1][emoji3]Sorki to ja pomyliłem imiona ,.[emoji848]. Przepraszam za pomyłkę. [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Sierpnia 2019 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Fajnie wiedzieć że nie jestem najgorszym z wariatów, o 1 rano na rafe ???????? Chyba mnie coś omija bo bez powodu się pewnie tam o tej godzinie nie wchodzi ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Ja koło 4 się cofnalem wody i poczekalem na świt. Także też nie jestem największym. Nic nie tracisz. Słabe brania. A przy okazji, juz wiem kto, ale nie będę zdradzać tej niechlubnej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Takie mnie dziś widoki zastały nad wodą... Spływała z nurtem (dobrze mówią, że tylko martwe ryby z nim płyną). Chyba ktoś przeciągał formalności przy procedurze "Release". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Wczoraj widziałem płynącego zdechłego szczupaka 70-80 cm[emoji53] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dzisiaj zamiast o świcie schodzić z wody, dopiero ok 10 pojawilem się nad Wisłą. Miały być bolki, ale ze były nieaktywne, sprawdziłem czy kleniom słońce nie przeszkadza co prawda bran mniej i ryby mniejsze niż nocą, ale 7 szt udało się złowić. Wszystko jeden rocznik. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Co do tych "zdechlaczków". Długie sesje fotograficzne przy takich niżówkach nie pomagają rybom. Warto o tym też pamiętać. Poza tym połamania ! Mariusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Co do tych "zdechlaczków". Długie sesje fotograficzne przy takich niżówkach nie pomagają rybom. Warto o tym też pamiętać. Poza tym połamania ! Mariuszaż prosi się o dokładne zdefiniowanie terminu "długie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrmurzyn Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Takie mnie dziś widoki zastały nad wodą... Spływała z nurtem (dobrze mówią, że tylko martwe ryby z nim płyną). Chyba ktoś przeciągał formalności przy procedurze "Release".Wczoraj popołudniu pływała przy Dewajtis Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Wczoraj popołudniu pływała przy Dewajtis to daleko nie odpłynęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjornOFF Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Czasem ryby też po prostu zdychają Fakt, trzeba być ostrożnym, ale pamiętajmy że po śmierci ryby nie znikają w magiczny sposób. Just sayin'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 aż prosi się o dokładne zdefiniowanie terminu "długie".Robert,Jak będziesz uważnie się rozglądał na rybach, to zauważysz kto i jak "długo" Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Wczoraj wieczorkiem wyskoczyłem na jakieś 3 godzinki, efekt to okoń i okołowymiarowy kleń, do tego jakieś pobicia, odprowadzenia itp. Generalnie na wodzie mało się działo, drapieżnik uaktywnił się około 19.30 ale dosłownie na 15-20 minut, potem znów cisza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 A dziś rano ładny kleń i około wymiarowy sandacz. Ale na wodzie cisza, wszystkie brania jakby z dna, nic z powierzchni. No i wyłowiłem Canibala 8cm Perch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Też byłem, wynik to jeden wymiarek i dwa maluchy. Ale jeden mogł być fajny bo huknął w wobka że mało kija nie wyrwał z ręki, tyle że dziad jeden się nie zapiął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Ja zajrzałem dzisiaj na godzinkę na rekonesans nowej nocnej mety i miałem okazję obserwować z dystansu nierówna walkę wędkarza z prawdopodobnie dużym sumem meta obiecująca i niedeptana, więc na dniach atakuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolerfer Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Wyciek ścieków do Wisły... https://warszawawpigulce.pl/wyciek-w-oczyszczalni-sciekow-zwolano-sztab-kryzysowy/ No i chu... z łowieniem w tym sezonie... Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Rolerfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordeo Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 http://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,25130227,awaria-w-oczyszczalni-czajka-scieki-plyna-do-wisly-trzaskowski.html#s=BoxWyboMT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 ręce opadają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Nosz... A miałem się za godzinę zebrać z roboty nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Koledzy to leci z Czajki na Nowodwrach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi