maciekd01 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Wstać to jedno, a umieć złowić to drugie Wychodzi na to korol, że poszedłem w niedzielę na zmianę warty - kiedy ty kończyłeś ja się zameldowałem nad wodą. Deszcz padał, ale dzięki temu ludzi mało i miło spędziłem te 2 godziny, różnica taka, że ryb żadnych nie złowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 15 minut, powiadasz. Można odnieść wrażenie, że z braku czasu umawiasz się z rybami telefonicznie jadąc nad rzekę. Łatwo to wytłumaczyć, zważywszy fakt, że jeden z kolegów utopił jakiś czas temu komórkę. Kto by pomyślał, że w tym kierunku pójdzie wędkarstwo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Trzeba iść z duchem czasu Cóż dodać, przyszła jesień. Bolenie głodne. Dobrze biorą i jakby tylko się na nie nastawiać...można przeżyć wiele niezapomnianych chwil. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) Podziwiam jedziesz nad wodę ubierasz śpiochy żeby łowić 15 minut ???????? U mnie wyniki też okej jednak mi potrzeba więcej czasu na zlowienie ryby. Ostatnie 4 wypady po 3 godziny dają średnio 3 dobre ryby, chodzi o bolenie. Są też puste brania ogólnie dzieje się, jesień. Edytowane 9 Września 2019 przez DAWIDspinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Jutro i ja wstaję nie ma bata. o której zaczyna się przejaśniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 5.15-5.20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) ad. korolNastępnym razem podawaj namiary gps miejscówki z przyporządkowanymi jej dokładnymi porami brań- nie będziemy musieli na darmo zbyt wcześnie wstawać, ani za długo stać w wodzie. Musimy sobie przecież pomagać, no nie? ;-)A, i jeszcze pozaznaczaj na zrzucie googlemaps trasy dojścia do konkretnych miejscówek. Edytowane 9 Września 2019 przez Bobby0404 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Jutro i ja wstaję nie ma bata. o której zaczyna się przejaśniać?Dobra ściąga, zawsze pod ręką, bo to się jednak dość szybko zmienia: http://slonce.alternatywne.info/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 I co najważniejsze żerują też o "normalnych" porach [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Niestety kończąc pracę po 18ej z Ożarowa na południowe miejscówki to min 1h drogi....Na łowienie niewiele zostaje - oczywiście przed zmrokiem., a że nocny łowca ze mnie żaden trzeba chyba szukać rano. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaKolegi Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) W końcu i ja "coś" złowiłem, a raczej wyhaczyłem:) Plaża przy Łazienkowskim. Edytowane 9 Września 2019 przez KolegaKolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Niestety kończąc pracę po 18ej z Ożarowa na południowe miejscówki to min 1h drogi....Na łowienie niewiele zostaje - oczywiście przed zmrokiem., a że nocny łowca ze mnie żaden trzeba chyba szukać rano. Z Ożarowa to i mnie możesz zabrać po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 W końcu i ja "coś" złowiłem, a raczej wyhaczyłem:) Plaża przy Łazienkowskim.Ładny. Chyba po częściowej rotacji karotenoidów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 U mnie ostatni wariat leszcz zaatakował wobler 10 cm ????A bolenie już się nie patyczkują i biorą tak;) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 (edytowane) U mnie ostatni wariat leszcz zaatakował wobler 10 cm [emoji23] IMAG0128-1209x1538.jpgA bolenie już się nie patyczkują i biorą tak;) IMAG0124.jpgDokładnie dzisiaj też miałem obawy po braniu że w skrzela poszło ale jak na razie szczęśliwie w "miękkie" trafia... Udało się zaliczyć jednego na oko z 60 pewnie. Tylko linka wystawała z pyska. Ryba strzeliła między dwoma drzewami więc na starcie hamulec zbetonowany. Przynęta to podarowana Enigma 3 od diabła Pjotera... [emoji6]P. S. Coś odkryłem dzisiaj... żeby coś łowić to trzeba być nad wodą [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Września 2019 przez Qcyk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Daniel też odkryłem to jakiś czas temu ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Daniel też odkryłem to jakiś czas temu [emoji3][emoji16][emoji23]Ja niestety zbyt późno w tym roku ale cieszę się jesienią [emoji4] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Udało mi się w końcu wyskoczyć wczoraj z wieczora nad Wisełkę dosłownie na 1,5 godziny. Trafił się krótki szczupak i podpiąłęm jakiś białoryb. Generalnie słabo, a pogoda dobrze rokowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Taka sytuacja, zdjęcie wykonane z mostu Śląsko-Dąbrowskiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Taka sytuacja, zdjęcie wykonane z mostu Śląsko-Dąbrowskiego. Grubiutkie....fanatycy rybiego białka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Ładne, takie przynajmniej 80cm. Panowie zdolni, złowili je w 30min i zmienili przykosę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 ##$%%&$$&***_$_€ Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 ##$%%&$$&***_$_€ Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Proszę o tłumaczenie na język polski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Proszę o tłumaczenie na język polski ...może lepiej jednak bez tłumaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Znajome twarze ???? Myślałem że ich przysmak to głównie sandacze ale w boleniach też gustują ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi