gawel2000 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Kilka dni temu podczas prób nocnego sandaczowania, trafiłem takiego słodziaka. Co to jest waszym zdaniem? Na klenia ma jakiś dziwny pysk (górna warga dłuższa niż dolna) i płetwy nie w tym kolorze, jaź w ogóle mi nie pasuje. To jakaś dziwna mieszanka klenia z boleniem? Edytowane 22 Października 2019 przez gawel2000 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Kleń, ma wadę zgryzu. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Kleń, ma wadę zgryzu. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu TapatalkaStrzelił karpia Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Po prostu Kleniozaur, dlatego wygląda inaczej niż zazwyczaj łowione 40-taki Gratuluje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Dosłownie duży kleń . Nic dziwnego tu nie widzę [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Października 2019 przez jacekp29 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawel2000 Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Dziękuje panowie. W takim razie mam nowe PB klenia[emoji16] a strzelił na 10 cm plytkoschodzacego srebrnego woblerka z Ali. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Jaka była długość tego słodziaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Dziękuje panowie. W takim razie mam nowe PB klenia[emoji16] a strzelił na 10 cm plytkoschodzacego srebrnego woblerka z Ali. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu TapatalkaPodobno właśnie ten okres to szansa na dużego klenia podczas nocnego sandaczowania. Ponoć bez skrupułów walę w wobki 10cm....ja niestety nie miałem przyjemności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Piękny kleń, wygląda jakby miał pod 6 dyszek, takie się nie trafiają na codzień Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) Wiślany bass Edytowane 23 Października 2019 przez AAS 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Aj aj aj - ile miał i napisz coś więcej o okolicznościach. Wygląda na 8x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Tak dobrze to nie było tylko 72 centy Złowiony na 13 cm gumę z główką 21g w sercu miasta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Gratuluje. Piękny, odpasiony Zed. PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Uczę się , może coś z tego będzie[emoji848] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinTarchomin Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Wiślany bass Czy możesz napisać o której godzinie wziął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 24 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Jasne branie koło 17 jeszcze było widno bardzo delikatnie w zasadzie to tylko po szczytówce zorientowałem się że coś się kroi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Wczoraj wpadł tylko sandaczyk 40cm na starego, poczciwego glooga nike, ale za to wedkarzów jak mrówków, te bulwary to musi być jakieś niesłychane eldorado 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Dlatego nie lubię tego rejonu, dla mnie Wisła zaczyna się od rafy gdańskiej i ciągnie się daleko w dół, nie mam zajawki na łowienie w centrum betonowego lasu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu_92 Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Dlatego nie lubię tego rejonu, dla mnie Wisła zaczyna się od rafy gdańskiej i ciągnie się daleko w dół, nie mam zajawki na łowienie w centrum betonowego lasu Ja nawet lubię łowić na bulwarach, ale tylko w momencie kiedy dwa poniższe warunki zostają spełnione, a mianowicie: 1. Piździ 2. Jest środek nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Dlatego nie lubię tego rejonu, dla mnie Wisła zaczyna się od rafy gdańskiej i ciągnie się daleko w dół, nie mam zajawki na łowienie w centrum betonowego lasu Można od strony Pragi atakować jak betonu za dużo z drugiej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Dzięki zostanę jednak przy Wiśle podwarszawskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Też zdecydowanie wolę mniej industrialne otoczenie ale w środku tygodnia, mając do dyspozycji rower jako środek komunikacji, nie wybrzydzam Od strony Pragi też byłem, ale w miejscach gdzie kilka lat temu łowiliśmy sandacze (no, powiedzmy sandaczyki) teraz jest piach i kamienie zamiast wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Wczoraj wpadł tylko sandaczyk 40cm na starego, poczciwego glooga nike, ale za to wedkarzów jak mrówków, te bulwary to musi być jakieś niesłychane eldorado Kiedyś można było fajnie połowić jak na metę w środku miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Warszawska Wisła- miejscowy z Siekierek...miałem pogratulować bo legalnie na białą gumę ale zabrał suma w ostatnią podróż do domku drapieżcy ????????...miał oczywiście prawo ale warto pokazać że pewne rzeczy są tu niezmienne...mgła zatarła profil... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Obraz polskiego wedkarstwa. Gumofilce, mundur moro, krew i taczka. Często jeszcze zapach gorzaly, tego nie zobaczysz na filmach wedkarskich na YouTube 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi