vako Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Rozwiń co masz na myśli pod pojęciem "radykalne posunięcia" ?Tak jak napisałem. Decyzje zapadną pod koniec maja (Zarząd OM). Jaki ostateczny kształt będą miały na tą chwilę trudno powiedzieć.Póki nie są oficjalne, nie będę na ten temat wypowiadał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Wiem, ale nie powiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Napewno każdy idący na ryby nad Wisłe, będzie musiał przynieśc ze sobą wiadro wody i wlać do rzeki... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 I tak większość wlewa. Tylko przefiltrowane piwo. ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Nie potrafię złowić kilkunastu, czym tam kilkudziesięciu na raz. Ale jednego, to mogę za każdym razem, znaczy się codziennie ;p 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Nie potrafię złowić kilkunastu, czym tam kilkudziesięciu na raz. Ale jednego, to mogę za każdym razem, znaczy się codziennie ;p 20200501_060030a.jpg Piotrek, bo łowić to tża uuuumić Graty! Fajna rapka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinTarchomin Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) Byłem dzisiaj przez 3 h i złowiłem pierwszego w życiu bolenia! Miał na oko 45-50 cm. Trafił oczywiście do wody (mam świadka!). Dzięki wszystkim za rady, co do odchudzenia zestawu i książki Szymańskiego, pierwsze koty za płoty! Edytowane 1 Maja 2020 przez MarcinTarchomin 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Marcin, ja bym zestawu nie „odchodzał”, No jeszcze pójdzie i nie wróci ???? Gratulacje z okazji pierwszego bolenia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Byłem dzisiaj przez 3 h i złowiłem pierwszego w życiu bolenia! Miał na oko 45-50 cm. Trafił oczywiście do wody (mam świadka!). Dzięki wszystkim za rady, co do odchodzenia zestawu i książki Szymańskiego, pierwsze koty za płoty!???? Marcin tak dalej, w niedzielę Bolek 70+ będzie Twoj!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ktoś kojarzy osobę ze zdjęcia? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ktoś kojarzy osobę ze zdjęcia?Jak dla mnie takiemu gagatkowi od strzału powinni całe pływadło zaj...... Ać i dobrym ludziom oddać w użytkowanie np mi [emoji4][emoji58] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Dopiero teraz zaczaiłem że koles ma w ręku kwok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) ... pewnie kolejny "facebukowy gwiazdor" , tylko mu się chyba terminy poj....y ... , ale na 1 czerwca zdjęcia będą jak znalazł ... do lansu Edytowane 1 Maja 2020 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) A ja dziś złowiłem suma, sandacza i kilka okonki. Czy w sezonie te ryby nie mogą brać zamaast boleni:DWszytkich na rapida przy dnie.Ogonie ranek sympatycznie spędzony. Edytowane 1 Maja 2020 przez zator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 ... pewnie kolejny "facebukowy gwiazdor" , tylko mu się chyba terminy poj....y ... , ale na 1 czerwca zdjęcia będą jak znalazł ... do lansu Albo do reklamy najlepszych przynęt sumowych A.D.2020. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Taka nowa świecka tradycja. Kwoczenie boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 A ja dziś złowiłem suma, sandacza i kilka okonki.Czy w sezonie te ryby nie mogą brać zamaast boleni:D A rozumiesz różnicę między przyłowem, a celowym łowieniem ryb będących w okresie ochronnym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 To , niestety Polska normalność , gdzie idziemy . W czarną d....... Bez opamiętaniaZa wszelką cenę , robimy pogrzeb [emoji848] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Zdjęcie wykonane na Wiśle w okolicach Żerania, gdyby ktoś widział to niech się przyjrzy temu osobnikowi dokładniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Za oknem deszcz, w końcu, bardzo się cieszę!!! Pewnie w przez najbliższy miesiąc będę łowił bolenie. Dlatego można zrobić małe kleniowe wspominki.Niestety sezon musiałem rozpocząć dość późno, a potem dopadła nas plaga z groźbami mandatów. Kiedy było już po wszystkim, rybki dopisały, łowiłem rocznik 45+, właściwie bliżej 50, największy miał 53cm. Należy zwrócić uwagę, że brały dość chimerycznie, ale to może dlatego, że skupiłem się na bardzo krótkich wypadach. Dobre były przytrzymywania. Trzeba było swoje wychodzić.Nawiązując do dyskusji sprzed kilku stron, nie zauważyłem, aby się tarły, dobrze odpasione. Poza kleniami miałem różne przyłowy, na przykład leszcze.Największy wziął na 3,5cm wobler. Śmiesznie, bo myślałem, że mniejszy i chciałem wypiąć bez podbierania, a tu niespodzianka. Przez chwilę mnie zestresował, ale nie na długo. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 ... pewnie masz numery, więc żaden problem z identyfikacją pacjenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Identyfikacja to jedno, złapanie na gorącym to drugie. Co po samych numerach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 A może sobie dziedu nakupował zabawek i chciał na sucho poćwiczyć? Na telefonie jestem, więc niewiele ogarniam, ale sumowego wędziska tam nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Nie wydaje mi się. Pływał po miejscówkach, miał wędki na łodzi, echo i kwok. Osoba która wrzuciła zdjęcie ma jeszcze zdjęcia jak widać przynętę i plecionke w wodzie. Ćwiczyć można w wannie... Powinno być zakazane używanie kwoka tak jak jest to w innych okręgach. Tutaj ewidentnie jest próba łowienia sumów w okresie ochronnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ponieważ trzy poprzednie wypady były bez wymiarowej ryby, bez większych nadziei wybrałem się dzisiaj nad Wisłę. Najpierw trafił się okołowymiarek, a potem na przynętę, którą kupiłem ze dwa lata temu i na którą nie miałem nigdy nawet brania, połakomił się najgrubszy kleń, jakiego kiedykolwiek złowiłem. Miał 47cm, przydzwonił przy samym brzegu na woblera jaxon holo select golbat i zaraz wrócił do wody. Pozdrawiam 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi