Maciej W. Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 A ja stanę do pomocy z podbierakiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nie ma co się licytować kto, kiedy i ile . Mi łowienie musi sprawiać przyjemność, a w taką pogode jak dzisiaj po prostu lepiej posiedzieć w domu i naładować akumulatory.racja.....jak dla mnie zabijanie przyjemności....chociaż akurat dzisiaj rano o 4ej się obudziłem i stoczyłem wewnętrzną walkę czy się nie ruszyć na południowe rubieże, w weekend nie miałem okazji zainaugurować sezonu bolkowego i teraz nosi, a pogoda co raz słabsza ma być... Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Przyjmujecie błędne założenie, że łowienie w gorszych warunkach pogodowych nie sprawia mi radości O ile bierze, to mam mega frajdę. Może wiać, czy tam padać (po to kupiłem lepszą kurtkę goretexową). W zeszłym roku, jedno z lepszych wyjść, to było właśnie w nocy przed świtem, w deszcz, W krótkim czasie złowiłem wtedy dwa sandacze 70+ i bolenia 78.Aby tylko nie było mrozu, żyłka/plecionka nie zamarzała, ręce nie marzły. Odkąd wyjechałem z Podlasia, jestem mniej twardy i mrozy mnie zniechęcają. Piotrek, masz zdecydowanie wyżej ode mnie ustawiony „level hardcore” a mam przypomnieć, kto w zeszłym roku mało nie popłynął wchodząc w nocy na rafę ? ja się wtedy cofnąłem i poczekałem 2h do świtu... Edytowane 5 Maja 2020 przez korol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Kolejny . Wstawiłem dwa największe, mniejszych bez sensu pokazywać Edytowane 5 Maja 2020 przez wujek 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 A przed deszczem to łatwizna Przed deszczem się nie liczy, i jak Piotrek brodzisz to też się nie liczy; nie liczy i już! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Przed deszczem się nie liczy, i jak Piotrek brodzisz to też się nie liczy; nie liczy i już!Adam to był żart, luzik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Haha u mnie też )) luzik )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Byłem dziś na zwiadach i widziałem czarnego bociana. Edytowane 5 Maja 2020 przez korol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Często je widzę na wysokości Łomianek, gnieżdżą się w Kampinosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Czyżby barka Stefana w tle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Ja często obserwowałem w Parku Krajobrazowym, nad Bugiem. Nie spodziewałem się, że trafię na jednego w industrialnej części Warszawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Ja jednego widziałem w Ząbkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Ja jednego widziałem na jesieni na ujściu Świdra. Wracając do ryb . Wczoraj 2h na zero, jedno odprowadzenie bolka pod nogi . Dzisja 2h na zero , obcinka sporego szczupaka na napływie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 a mam przypomnieć, kto w zeszłym roku mało nie popłynął wchodząc w nocy na rafę ? ja się wtedy cofnąłem i poczekałem 2h do świtu...Doprecyzujmy - to, że było to niebezpieczne i lekkomyślne okazało się, gdy byłem już na środku przelewu, zatem było za późno, aby się cofać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Doprecyzujmy - to, że było to niebezpieczne i lekkomyślne okazało się, gdy byłem już na środku przelewu, zatem było za późno, aby się cofać Paweł , już raz Ci mówiłem , ryby nie są najważniejsze. Proszę nie rób takich rzeczy , to nie jest warte życia. To że inni łowią więcej , daj spokój niech łowią . To ma być przyjemność [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Paweł , już raz Ci mówiłem , ryby nie są najważniejsze. Proszę nie rób takich rzeczy , to nie jest warte życia. To że inni łowią więcej , daj spokój niech łowią . To ma być przyjemność [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaJacku, przypomnij mi proszę, kto tego dnia pojawił się na rafie 2 godziny po mnie, a chwilę przed Piotrkiem ....? I naprawdę było tak, że dopiero, jak byłem na środku, zorientowałem się, że jest kłopot i w którą stronę bym się nie ruszył, było niebezpiecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Jacku, przypomnij mi proszę, kto tego dnia pojawił się na rafie 2 godziny po mnie, a chwilę przed Piotrkiem ....? I naprawdę było tak, że dopiero, jak byłem na środku, zorientowałem się, że jest kłopot i w którą stronę bym się nie ruszył, było niebezpiecznie.Paweł ale ja tam chodzę od 25 lat [emoji848] . Nie będę się z Tobą przepychał , pamiętam jak próbowałeś pierwszy raz i to też nie było rozsądne. Wielkich ryb i szczęścia jak dotychczas [emoji106][emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Paweł ale ja tam chodzę od 25 lat [emoji848] . Nie będę się z Tobą przepychał , pamiętam jak próbowałeś pierwszy raz i to też nie było rozsądne. Wielkich ryb i szczęścia jak dotychczas [emoji106][emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaZero przepychanek - ja doskonale wiem, o co Ci chodzi, bo sam byłem wtedy spocony ze strachu. Tylko podroczyć się lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Powiem szczerze, że się wtedy trochę martwiłem. Widziałem Twój samochód, a jednocześnie sam uznałem, że trzeba się cofnąć i przeczekać. Wróciłem z tego świeżo zwalonego drzewa.Jesteś sporo niższy, więc automatycznie masz od nas niższy punkt przelania spodniobutów. Tutaj najlepiej ma Womar Podsumowując, szaleństwo szaleństwem, ale musimy uważać, również ja ;p 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Wzrost ma zalety i wady - łatwiej wejść, za to ryby na zdjęciach wydają się mniejsze 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Najładniejszy w sezonie, choć to może za dużo powiedziane, bo ledwie drugi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Jak widać po mapach za kilka dni można się spodziewać wyższej wody na naszym odcinku. Większość południowego dorzecza Wisły ma już stany wysokie średnie a San wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Pytanie, ile to będzie, zanim dojdzie do Warszawy? Bo jeśli 50cm, to właściwie żadna różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Każdy przyborek ma swoje zalety, wiadomo że 50 cm szału nie zrobi ale dobre i to, osobiście liczę, że będzie więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 (edytowane) Dzisiaj sesja od 18 do 22 most siekierkowski. Ruch jak w Auchan... Wędkarze i spacerowicze. Nie widzieliśmy żeby ktoś coś trafił, żadnego zerowania drapieżnika też nie widać, za to leszcze się trą. Trafiliśmy dwa na wobki boleniowe. Edytowane 7 Maja 2020 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi