bob74 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 ... to Kolega @Stachu coś więcej zapoda... jakieś murowanie, odejścia, nie mówiąc o pionowje świecy... oj, mogą być Polaków nocne rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Butla jedno a znaleźne to po drugie, kij gubiony na tarchominie a odnaleziony na wysokości Jabłonnej, pływał przy brzegu korkiem na powierzchni, więc sobie popłyną i dlatego go na dnie nie znalazłem, zestaw miał być na dożywocie i tak będzie bo chyba będę go miał przypiętego na jakiejś smyczy do nadgarstka jak będę brodził .Wróciła mi wiara w ludzi.Mariusz,dziękuję Ci raz jeszcze.Chociaż naprawdę nie trzeba było...Żeby już nie zaśmiecać wiślanego wątku - oprócz Avida, tylko jedno branie małego bolka pod nogami, ale i tak nie trafił dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Mariusz, można powiedzieć, ze wygrałeś już w tym roku „6” w totolotka ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zapraszam na priv w sprawie odbioru Avida z Rarkiem. Przed chwilą go wyłowiłem. To jedynie domysły, bo niczego takiego nie doświadczyłem, ale możliwe, że tak się rodzą wędkarskie przyjaźnie. Wielkie brawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 No ze Stachem mam nadzieje na wspólne klenie jak wrócę z urlopu i woda opadnie tak że znowu będzie można wejść na rafy. Chłop naprawdę mi sprawił kupę radości i wybawił z problemu szukania kolejnego kija i kręćka. Jeszcze ras wielkie dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) No to się stało!!Ze strony OM więc już oficjalnie:,,Informujemy również, że w wyniku uzyskanej opinii i przeprowadzonych konsultacji z instytucjami nadzorującymi zostały zawieszone odłowy rybackie w obwodzie Wisła nr 3. W Zbiorniku Zegrzyńskim przeprowadzono natomiast reorganizację sposobu ich realizacji. Sześć dotychczas poławiających brygad licencyjnych zostało zlikwidowanych, a w ich miejsce powołano dodatkową brygadę zawodową. W związku z powyższym odłowy rybackie na tym łowisku od dnia 01.06 prowadzone będą od poniedziałku do piątku przez 2 brygady zawodowe. Wzmożono nadzór nad tymi działaniami. Wszystkie złowione ryby będą zdawane do Magazynu w Ośrodku Rybackim w Wierzbicy, który będzie na bieżąco monitorował pracę w/w brygad rybackich." Świetna wiadomość odnośnie zawieszenia odłowów w obwodzie nr 3. Teraz tylko nalezy obserwować, czy dotychczasowi rybacy nie będą kontynuowali swojej działalności. Ja tego ze swojego rewiru będę miał na oku. Edytowane 2 Czerwca 2020 przez Tomek St. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Stachu... Szacun...Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Jeszcze ras wielkie dzięki.I jeszcze jeden!i jeszcze raz!Sto lat Stachu niech żyje nam!Sto lat!Sto lat!Sto lat niech łowi nam!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nocka nieprzespana ale rarek kręci jak przed kąpielą, może trochę ciężej bo dostał trochę czerwonego sosu ale masło jest , pełen sukces. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Nocka nieprzespana ale rarek kręci jak przed kąpielą, może trochę ciężej bo dostał trochę czerwonego sosu ale masło jest , pełen sukces.Super wieści! Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinnow Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dzisiejszy "wariacik" 73 cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Mam pytanie do kolegów łapiących na północy Warszawy. Czy ktoś mógłby zrobić fotki tego miejsca pomiędzy Łomiankami a Nowodworami? Czy da tam się zwodować z mała łódką? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Od burakowa spokojnie powinno dać radę, jest "slip" Edytowane 3 Czerwca 2020 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczupakos Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dzisiaj wypadzik na "stare smieci". 2.5h zaowocowało fajnym klenikiem. Może nie jakiś okaz, ale ucieszył tymbardziej ze to nowe PB 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Tak to jest jak się w czasie przyboru rusza na Wisłę z kleniowym sprzętem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Mam pytanie do kolegów łapiących na północy Warszawy. Czy ktoś mógłby zrobić fotki tego miejsca pomiędzy Łomiankami a Nowodworami?Na mapach googla jak masz widok obszaru jaki pokazales kliknij "street view" i naduś na trase po srodku Wisly. Wisla warszawska jest niemal cala z fotkami 360st zrobionymi z pychowki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Tak to jest jak się w czasie przyboru rusza na Wisłę z kleniowym sprzętem... IMG_20200604_065012.jpg Olaf, stary wyga i taki błąd w sztuce. Przybór ma swoje prawa. To zdecydowanie nie czas finezji. Ja poszedłem na ciężko. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Ładny wąs, dzisiaj widziałem dwa jak się przełożyły, jeden niewielki ale drugi całkiem całkiem. Byłem od 6 do 9 z nastawieniem na bolenia. miałem dwa kontakty, w tym jeden spięty po chwili. Generalnie bez szału, boleń w ogóle się nie chlapał, z kolei dość intensywnie żerował na powierzchni sum i ganiały drobnicę małe sandaczyki. W trawach coś się trze, chyba ukleja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Olaf, stary wyga i taki błąd w sztuce. Przybór ma swoje prawa. To zdecydowanie nie czas finezji. Ja poszedłem na ciężko. Wiesz- ciężko jednocześnie sięgać fajnych kleni z dalekiej rafki i poradzić sobie z poltorametrowym sumkiem Życie to sztuka wyboru Na pocieszenie takiego gościa spotkałem w drodze powrotnej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Kilka lat temu miałem taki sezon, że trafiałem na prawdę wiele przyłowów sumowych przy boleniach.Najpierw zmieniłem żyłkę na plecionkę sandaczową + VEP, a skończyło się, że łowiłem bolenie zestawem sumowym Ale taka obfitość już raczej nie wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 U mnie dzisiaj kolejny wypad z rzędu na 0.To już chyba piętnasty po kolei... pora chyba zmienić hobby.Największa ryba sezonu klonek pod 30 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 U mnie dzisiaj kolejny wypad z rzędu na 0.To już chyba piętnasty po kolei... pora chyba zmienić hobby.Największa ryba sezonu klonek pod 30 :( Wisła uczy pokory jak żadna inna rzeka. Nie poddawaj się . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jeszcze nigdy nie było takiej lipy na moim odcinku. Trafiło się kilka wypadów pod rząd bez ryby , ale nie dwucyfrowa liczba ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Jeszcze nigdy nie było takiej lipy na moim odcinku. Trafiło się kilka wypadów pod rząd bez ryby , ale nie dwucyfrowa liczba ???? Robert chciał Ci delikatnie powiedzieć, że u nas też słabo w tym sezonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Robert chciał Ci delikatnie powiedzieć, że u nas też słabo w tym sezonie bo my więcej zwiedzamy pływając niż łowimy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi