zator Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Z innej beczki ale związanej z Wisłą.Od jakiegoś czasu znajomi mieszkają w stolicy.Szukają miejsca na spacery w ciszy. Nie są dokuczliwi dla moczykijów.Gdzie w obrębie 40-50 km od wawy można spokojnie pospacerować nad rzeką?Szukają miejsca z dobrym dojazdem i spokojnym parkingiem, i oczywiście spacery w lekkim obuwiu sportowym. Bulwary i Zegrze są dla nich zbyt tłoczne.Pozdrawiam.Mogą zacząć na ul. Romantycznej w Wawrze. W tej odległości 40 km od Wawy jest bsrdzo dużo takich miejscowek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Były zdjęcia teraz jest krótki film:https://www.facebook.com/ompzwpl/videos/236452791503089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 No i znowu:https://www.facebook.com/ompzwpl/photos/a.387611218087704/1798204693695009/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Mogą zacząć na ul. Romantycznej w Wawrze. W tej odległości 40 km od Wawy jest bsrdzo dużo takich miejscowekDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Dzięki Od romantycznej w górę Wisły, w ciepłe dni, nie polecam...Może otwarcie mostu coś zmieni, ale od wielu lat, jest to rejon gromadzenia się nudystów homoseksualistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Od romantycznej w górę Wisły, w ciepłe dni, nie polecam...Może otwarcie mostu coś zmieni, ale od wielu lat, jest to rejon gromadzenia się nudystów homoseksualistów.Zapomniałeś dodać słowa klucz : starych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Otwarcie mostu zmieni jedynie to, że będą zerkać łapczywie w kierunku przejeżdżających nim samochodów. Teren wysokiego ryzyka, dostępny w deszczowe dni po wystąpieniu solidnych przymrozków. Najlepiej nocą i w zwartej grupie. Gaz pieprzowy też nie zawadzi. Dzieciom wstęp surowo wzbroniony i to od wysokości Bysławskiej, aż po Romantyczną. Spotkanie beretującego gumofilca, czy stada żerujących kormoranów to w porównaniu z natknięciem się na tych dewiantów wielka frajda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zapomniałeś dodać słowa klucz : starych Co za różnica Zostać utopionym, czy potem jeszcze dodatkowo spalonym. Człowiek i tak nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Otwarcie mostu zmieni jedynie to, że będą zerkać łapczywie w kierunku przejeżdżających nim samochodów. Teren wysokiego ryzyka, dostępny w deszczowe dni po wystąpieniu solidnych przymrozków. Najlepiej nocą i w zwartej grupie. Gaz pieprzowy też nie zawadzi. Dzieciom wstęp surowo wzbroniony i to od wysokości Bysławskiej, aż po Romantyczną. Spotkanie beretującego gumofilca, czy stada żerujących kormoranów to w porównaniu z natknięciem się na tych dewiantów wielka frajda.Poważnie jest tak źle? chciałem tam połazić w tym roku w związku z otwarciem mostu. Pamiętam że kiedyś było ich trochę na wilanowskich plażach ale mój ukochany Boksio skutecznie ich przepędzał gdy podchodzili zbyt blisko a ja zwlekałem chwile z odwołaniem piesia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barsliw Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Naprawdę goli geje ganiają Was po krzakach? [emoji1787] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Na wysokości Bysławskiej jakieś trzy lata temu przyprawił mnie o mdłości widok gościa z rowerem. Na pierwszy rzut oka normalny, ale miał zdekompletowaną garderobę i paradował z rysiem na wierzchu. Przykre, że mijał się z małżeństwem z dwójką dzieci. Niby to naturyści, ale pochowani w chaszczach i na pewno nie wygląda to na piknik, czy wygrzewanie się w słońcu. Koło mostu jest gorzej, bo tam towarzystwo przyjeżdża tylko w jednym celu i myślę, że kalosze, wędka i plecak nie robią im różnicy. Lepszy rydz niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Kotwicę z zadziorami w majty. Dla bezpieczeństwa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Ja przez kilka lat miałem tam trasę swoich treningów kajakowych i w słoneczny dzień, potrafiło ich być na gęsto między plażą romantyczną a dzisiejszym mostem. I tak jak kolega napisał, raczej po krzakach niż na piasku. Po drugiej stronie rzeki niby plaża naturystów płci obojga, ale kobiet za dużo to tam nigdy nie było jak pływałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 W zasadzie wyprawa byla na Jeziorke ale pozmienialo sie sporo i lowic sie nie da. Wiec wyskoczylem nizej na krolowa i taki gosc sie polasil na kleniowego wobka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Fajny przyłów. Czy to jest minnow 5cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Fajny przyłów. Czy to jest minnow 5cm?Sprawne oko. Tak jest. Minnow 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W razie kontroli długość się liczy ze sterem i kotwica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 W razie kontroli długość się liczy ze sterem i kotwica.Do tego chciałem nawiązać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 A w ciechanowskim tylko korpus. U nas chyba ster zależy czy jest przeźroczysty. Pytanie jak to ocenić?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Na szczęście jeszcze tylko kilkanaście dni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Wisełka już mocno przybiera. Dzisiaj spotkałem podczas spaceru gościa z feederami, trafił na białe leszcza 4 kg, którego - szacun - wypuścił, pokazał mi tylko zdjęcie. Leszek wypchany mocno ikrą, ale podobno jeszcze bez wysypki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz79 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Mi się wczoraj leszcz zapiął za kapotę,to już był z wysypką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Z niedzieli, taki już "fajniejszy". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Do tego chciałem nawiązać To mnie zaciekawiliscie. W szczegółowych zasadach wędkowania obowiązujących w 2021 na wodach OM nic nie ma na temat mierzenia ze sterem i kotwica. Skąd taka interpretacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 pomierzyłem z ciekawości wobki którymi łowie z uwzględnieniem steru i kotwicy i wyszło by że nie wolno łowić np kenartem pill i winnerem 3,5... więc tak trochę lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi