Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

(...) Chyba faktycznie coś jest z tą topolą, ale zwykle to pylenie było dużo wcześniej a nie w czerwcu...

Przedłużająca się zima zniechęcała do pylenia. W tym roku cała wegetacja opóźniona. :(

W tym roku wegetacja jest przesunięta o około tydzień w stosunku do ostatnich lat. Koło domu mam kilka wiśni, co roku kwitną na majówkę, w tym roku zakwitły jakoś około 7-8 maja.

Mam wrażenie że drzewa pylą już trochę mniej niż w zeszłym tygodniu. Teraz nie będzie na co zwalać słabych wyników. Pozostaje spadające ciśnienie i wschodni wiatr, ewentualnie pełnia. W każdym razie jakaś wymówka się zawsze znajdzie :-)

W tym roku wegetacja jest przesunięta o około tydzień w stosunku do ostatnich lat.

Tydzień ? Chyba u Ciebie w okolicy ;)

Panowie bross z czerwonym kapslem można kupić niemal wszędzie. Naprawdę daje radę i jest w rozsądnych pieniążkach, a komary są i to całe chmary.

Edytowane przez Sławek Nikt

Tydzień ? Chyba u Ciebie w okolicy ;)

Panowie bross z czerwonym kapslem można kupić niemal wszędzie. Naprawdę daje radę i jest w rozsądnych pieniążkach, a komary są i to całe chmary.

Akurat Bros to mógłby być najskuteczniejszym środkiem na ziemi, ale za to co zrobili z Wartą i umyli rączki to nigdy nic od nich nie kupię i każdy wędkarz powinien robić podobnie.

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

• Like 5

Akurat Bros to mógłby być najskuteczniejszym środkiem na ziemi, ale za to co zrobili z Wartą i umyli rączki to nigdy nic od nich nie kupię i każdy wędkarz powinien robić podobnie.

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

Dokladnie. Jedynynie naszymi wyborami przy zakupach mozna im cos pokazac. Wszystkie inne srodki a nie 'bros'. I cale spoleczenstwo powinno im pokazac. Kiedys kupowalem teraz nie kupic od nich nic
  • Like 2

Skoro mieli przeciek z prokuratury to kto ich ukarze? Jedyna i najskuteczniejsza kara byloby swiadome postepowanie nas - konsumentow. My wybierajac produkty tez mamy duzy wplyw na firmy. Moje 'nie' dla produktow brosa. Przepraszam za offa e niewlasciwym dziale
  • Like 1