MatB Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Dzięki bardzo za info. Ktoś łaził po krzakach i ma rozeznanie z brzegu? Dopytuję bo jadę z małym chłopcem i nie chcę go zniechęcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Przez długi weekend przemierzyłem po krzakach pewnie kilka kilometrów. Samemu idzie wytrzymać ale dla chłopca koniecznie jakiś preparat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Dzięki za informację.Długie spodnie, koszula, czapka i moskitiera < nawet najtańsza Jaxon'a>. Teraz walą meszki wespół z komarami, tylko ubiór daje rade, żadne środki, włączając z Mugga 50, nie działają dłużej, jak kilka minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Mnie pogryzły w twarz, ale w takim miejscu byłem że szkoda było się odganiać ????Natomiast jest gęsto, jak Dzieciaka nie zabezpieczysz odpowiednio to 15min i powrót...chyba że będzie słońce, to też inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Kiedyś kumpla tak pogryzły meszki, że skończyło się na wizycie w szpitalu.Na meszki dobry jest olejek waniliowy. Na komary polecam jak wyżej. Mnie komary strasznie lubią ale stosujac ten środek przestałem je zauważać.Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Komarów jeszcze bardzo nie ma, ale meszki dokuczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Hmmm, wczoraj o zachodzie słońca komary starały się skłonić mnie do krwiodawstwa. Wyrobiłem do dziesiątej i dałem dyla. Może gdyby ryby były choć trochę aktywne, wyrobiłbym trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (...) Chyba faktycznie coś jest z tą topolą, ale zwykle to pylenie było dużo wcześniej a nie w czerwcu...Przedłużająca się zima zniechęcała do pylenia. W tym roku cała wegetacja opóźniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 W tym roku wegetacja jest przesunięta o około tydzień w stosunku do ostatnich lat. Koło domu mam kilka wiśni, co roku kwitną na majówkę, w tym roku zakwitły jakoś około 7-8 maja. Mam wrażenie że drzewa pylą już trochę mniej niż w zeszłym tygodniu. Teraz nie będzie na co zwalać słabych wyników. Pozostaje spadające ciśnienie i wschodni wiatr, ewentualnie pełnia. W każdym razie jakaś wymówka się zawsze znajdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Ja tam dzisiaj próbuję na wieczornego, może komary będą oglądały naszych "skórokopów" pod wodzą pawła sosa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Piszę Ci szczerze. Zainwestuj parę zlociszy w ten ultrathon. Kupisz go w aptece.U mnie to działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) W tym roku wegetacja jest przesunięta o około tydzień w stosunku do ostatnich lat. Tydzień ? Chyba u Ciebie w okolicy Panowie bross z czerwonym kapslem można kupić niemal wszędzie. Naprawdę daje radę i jest w rozsądnych pieniążkach, a komary są i to całe chmary. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Tydzień ? Chyba u Ciebie w okolicy Panowie bross z czerwonym kapslem można kupić niemal wszędzie. Naprawdę daje radę i jest w rozsądnych pieniążkach, a komary są i to całe chmary.Akurat Bros to mógłby być najskuteczniejszym środkiem na ziemi, ale za to co zrobili z Wartą i umyli rączki to nigdy nic od nich nie kupię i każdy wędkarz powinien robić podobnie. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Sprawdzę co zrobili bo nie jestem w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Akurat Bros to mógłby być najskuteczniejszym środkiem na ziemi, ale za to co zrobili z Wartą i umyli rączki to nigdy nic od nich nie kupię i każdy wędkarz powinien robić podobnie. Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu TapatalkaDokladnie. Jedynynie naszymi wyborami przy zakupach mozna im cos pokazac. Wszystkie inne srodki a nie 'bros'. I cale spoleczenstwo powinno im pokazac. Kiedys kupowalem teraz nie kupic od nich nic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 https://plus.gloswielkopolski.pl/nowy-zarzut-za-gigantyczne-zatrucie-warty-w-poznaniu-szef-firmy-bros-piotr-m-podejrzany-o-podzeganie-do-zatrucia-rzeki-w-2015/ar/c1-15249126 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Dziwnym trafem dziś wybuchł pożar na jednej z hal produkcyjnych w Poznaniu firmy Bros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Najpierw zatruli wodę, teraz powietrze. Normalnie do Forum Odpowiedzialnego Biznesu ich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 https://plus.gloswielkopolski.pl/nowy-zarzut-za-gigantyczne-zatrucie-warty-w-poznaniu-szef-firmy-bros-piotr-m-podejrzany-o-podzeganie-do-zatrucia-rzeki-w-2015/ar/c1-15249126Skoro mieli przeciek z prokuratury to kto ich ukarze? Jedyna i najskuteczniejsza kara byloby swiadome postepowanie nas - konsumentow. My wybierajac produkty tez mamy duzy wplyw na firmy. Moje 'nie' dla produktow brosa. Przepraszam za offa e niewlasciwym dziale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Z płytkiego. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Nie żebym się czepiał ale czy On nie ma przypadkiem okresu ochronnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Nie żebym się czepiał ale czy On nie ma przypadkiem okresu ochronnego ?Miał...do 31.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 Wczoraj byłem od 19:30 do 20:50, skończyłem przed czasem żeby nie zabijać przyjemności....tak bardzo "nie pachniało" rybą.Komarów nie było bo wiało, woda martwa. Południowy odcinek. Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2021 ... na odcinku ku północy również cisza na wodzie... Wysłane z mojego Hammer Energy przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi