mariusz79 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Niedzielny klenik 42, miłe powitanie po 2 tygodniowym urlopie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Dzisiejsze dwie rybki, była też trzecia ale kilku cm jej zabrakło zeby zaistnieć na ściance dżerka. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Paskuda z Wisły pojmana 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Jakie stylowe okulary ma ta "paskuda"Fajna fota ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Dzisiejsze dwie rybki, była też trzecia ale kilku cm jej zabrakło zeby zaistnieć na ściance dżerka.Wojtek on fire Co zagryzły??Pozdrawiam,Malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczupakos Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Forumowy stykacz z wczoraj. Cieszy bo to pierwszy w tym ciężkim sezonie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Paskuda z Wisły pojmana Faktycznie paskuda Ryba też niezła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Paskuda z Wisły pojmana Brawo Jasiek, kawał zwierza! Graty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Paskuda z Wisły pojmana No tutaj to widać rozmiar paskudy. Na zdjęciach z telefonu brakowało punktu odniesienia. Masz do nich szczęście. Gratulacje :-) Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 (edytowane) Mi na razie biorą tylko małe Paskudy. Edytowane 18 Czerwca 2021 przez Traq 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 No tutaj to widać rozmiar paskudy. Na zdjęciach z telefonu brakowało punktu odniesienia. Masz do nich szczęście. Gratulacje :-) Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaNo do Twojego 195 Bartek z łapy jeszcze trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Faktycznie paskuda Ryba też niezła Wiem, gęba czerwona jak filtra na dwa dni nie wziąłem i klata nie wygolona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morisss Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Same sumy i rapy, a gdzie się podziały sandacze. Ja dziś wieczorem czwarty raz moczyłem sandaczowe wobki i trafiły się dwa bolenie na oko 60-65cm. Sandacza ni widu ni słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Same sumy i rapy, a gdzie się podziały sandacze. Ja dziś wieczorem czwarty raz moczyłem sandaczowe wobki i trafiły się dwa bolenie na oko 60-65cm. Sandacza ni widu ni słychu.To moczyłeś o jakieś 100 razy za mało???? A tak na poważnie to w tym wątku jakoś nigdy sandłiczy nie było zbyt wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Dzisiaj w końcu zmobilizowałem się na wczesno poranne łowienie. Pobudka o 2. nad wodą byłem przed 3 do około godz.6. Jeden mały bolek na brzegu, jeden średniak nie wcięty. Generalnie lipa, spławiającej się i oczkującej drobnicy bardzo dużo, ale powierzchniowych ataków drapieżnika zauważyłem może ze cztery. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 To moczyłeś o jakieś 100 razy za mało A tak na poważnie to w tym wątku jakoś nigdy sandłiczy nie było zbyt wiele...Nie ma, bo Piotrek nie ma czasu na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Dzisiaj bolenie gadały trochę powierzchniowo. To dobrze bo to mnie zmusi do lepszego gospodarowania czasem i może uda się częściej odwiedzać rzekę[emoji6] 2 ryby o, których rozmiarach nie wspomnę. I jedna już fajna spadła po kilku kołowrotkach. Mój błąd bo zacięte w punkt... Wszystkie ryby wcześniej zdradziły swoją obecność.PozdrawiamDaniel Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 https://youtu.be/aY4upqlKEvU Mi na razie biorą tylko małe Paskudy.Super film. Bez opowieści dziwnej treści jak u celebrytow na yt. Tylko dzwięki natury, branie, hol. Szybko, schludnie, ryba moment poza wodą. Idealne nagranie ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @Traq -zdradź proszę jakim kijem holowałeś tego sumka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @Traq -zdradź proszę jakim kijem holowałeś tego sumka?Xzoga MA-S75MH2. Właścowy kij na sumy leżał obok... Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Z czerwcowych boków te dwa były fajne. Nie jest łatwo, ale jak się chce poznawać nowe miejsca, przynęty i sposoby - tak być musi. Dobrze, że czasami można wrócić w stare miejsca i coś sobie cyknąć pozdr m. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 19:30-21:15, opaska tuż powyżej WA, południowe rubieże. Miliony kleników i innej drobnicy uganiającej się za owadami, powierzchniowej aktywności boleni oraz innych drapieżników zero, null, nada...jeden bolek na kiju, taki na oko 60-65, spadł po 3 sekundach - także żyją.Pozdrawiam,Malcz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menek Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Ten rok ta jakaś farsa od początku maja wędkuje na zachodnim brzegu Wisły od Spójni do mostu Północnego. Przez te pawie 2 miesiące jeden bolek taki ze 40 cm.Powoli tracę wiarę w swoje umiejętności oraz Wisłę na tym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Nigdy nie trać wiary w swoje umiejętności ale cały czas staraj się nie upgrejdować, w Wisłę na tym odcinku też nie trać wiary...może spróbuj o innych porach niż dotychczas...?A tak poza tym ogólnie jest słabo.Głowa do góry???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Nie wiem czy zauważyliście, przynajmniej tak jest w mojej okolicy, że jest bardzo mało latającego robactwa. Ryby żerującej z powierzchni jest mało. Wydaje mi się, że w związku z tym i drobnica i drapieżniki mogły zmienić zwyczaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi