Skocz do zawartości

Warszawska i podwarszawska Wisła

tomek307

Rekomendowane odpowiedzi

Sugerowałbym na przyszłość mini-zloty w tygodniu organizować. W piątek wiadomo co się dzieje nad Wisłą, w szczególności w taką ładna pogodę jak dzisiaj...

...a naprawdę to trochę tak specjalnie napisałem bo dzisiaj nie mogę się stawić :P

nie mniej życzę wszystkim połamania na jakiejś klusce 50+ :)

Ja będę na 18 chętnie wpadłbym później ale o 21-21:30 muszę się zawijać także tego...w przyszłym tyg. można się ustawić na jeszcze późniejsze łowienie...

Oj , będzie się działo, ryby drżyjcie. Gdyby nie tyrka , to już bym leciał  ;)  na zlot. Łowienie w takim towarzystwie :) . Mam nadzieję że nie będziecie używać chmielowych środków dopingujących :D , i jeszcze dzisiaj zdacie relację z spotkania :) .

Edytowane przez pisarz

Było ciekawie ;)

dawno nie wróciłem znad wody z większą ilością przynęt niż przed ;)

ryby nie dopisały, ale towarzystwo super.. 

sajdol - i po co nas ciagnales w te marne miejsca? przy burzowcu na pewno byśmy połowili ;)

a tak poważnie - dzięki Panowie i do zobaczenia :)

• Like 2

Taaa zaciągną nas na miejscówkę i kije złożyliśmy bo nie było czasu łowić ;) Zagadywał jak tylko coś w wodzie się ruszyło :D A mógł być piękny przyłów bobra i prezentacja jak ta lala :D Godzina takiej wymiany doświadczeń to jak tydzień łowienia. Do zobaczenia kolejnym razem!

Edytowane przez Qcyk
  • Like 3

Też mi jakoś się więcej wobków zrobiło więc... ten tego ;)  

Ryb nie połowili , wszystkim się więcej woblerów zrobiło :huh: . Jeszcze ten tego ;) . Ja ich podejrzewałem o doping chmielowy , ale jak oni podwójnie widzą woblery , to musiało być coś mocniejszego :D .

• Like 2