chojny83 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 meme - to weź kolegę nad wodę , któż Wam zabroni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 To jak PAnowie 18:00 na główce centralnie pod Gdańskim po prawej stronie oczywiście...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy88 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ok ja będę. Na tej główce w dół rzeki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tak z tego co kojarzę to ona jest prawie centralnie pod mostem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Postaram się być na 18.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Sugerowałbym na przyszłość mini-zloty w tygodniu organizować. W piątek wiadomo co się dzieje nad Wisłą, w szczególności w taką ładna pogodę jak dzisiaj... ...a naprawdę to trochę tak specjalnie napisałem bo dzisiaj nie mogę się stawić nie mniej życzę wszystkim połamania na jakiejś klusce 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ale oczywiście wiemy ze rybki się rusza dużo później. 18.00 to faktycznie falstart będzie. Tylko jaja zapocimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 W razie czego, ja w przyszłym tygodniu też jestem chętny na takie łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja pierdziele. Zawsze k... cos.Szykuje sie fajna impreza a ja akurat w trasie. A chetnie poznalbym sie osobiscie.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 To co? Zostaje 18.00? Ja i tak się nie wyrobie. 20.00 będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja będę na 18 chętnie wpadłbym później ale o 21-21:30 muszę się zawijać także tego...w przyszłym tyg. można się ustawić na jeszcze późniejsze łowienie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Ja będę ok 18.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Ja będę na 18 chętnie wpadłbym później ale o 21-21:30 muszę się zawijać także tego...w przyszłym tyg. można się ustawić na jeszcze późniejsze łowienie...Oj , będzie się działo, ryby drżyjcie. Gdyby nie tyrka , to już bym leciał na zlot. Łowienie w takim towarzystwie . Mam nadzieję że nie będziecie używać chmielowych środków dopingujących , i jeszcze dzisiaj zdacie relację z spotkania . Edytowane 3 Lipca 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Przydałaby się relacja na żywo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Było ciekawie dawno nie wróciłem znad wody z większą ilością przynęt niż przed ryby nie dopisały, ale towarzystwo super.. sajdol - i po co nas ciagnales w te marne miejsca? przy burzowcu na pewno byśmy połowili a tak poważnie - dzięki Panowie i do zobaczenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Widzisz olo,,,,ten co go widzieliście to ostatni z ostatnich. Musiałem Was odciągnąć .Dzięki Panowie za spotkanie. Fajnie było powymieniać się doświadczeniami. Też mi jakoś się więcej wobków zrobiło więc... ten tego Do następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Taaa zaciągną nas na miejscówkę i kije złożyliśmy bo nie było czasu łowić Zagadywał jak tylko coś w wodzie się ruszyło A mógł być piękny przyłów bobra i prezentacja jak ta lala Godzina takiej wymiany doświadczeń to jak tydzień łowienia. Do zobaczenia kolejnym razem! Edytowane 3 Lipca 2015 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Wszystko fajnie - w przyszłym tygodniu możemy to powtórzyc.. ale tym razem z łowieniem Edytowane 3 Lipca 2015 przez olo86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy88 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Dzięki było super ja niestety zostawiłem woblera możemy powtórzyć, tylko gdzie może tym razem czajka w tygodniu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Też mi jakoś się więcej wobków zrobiło więc... ten tego Ryb nie połowili , wszystkim się więcej woblerów zrobiło . Jeszcze ten tego . Ja ich podejrzewałem o doping chmielowy , ale jak oni podwójnie widzą woblery , to musiało być coś mocniejszego . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Jestem za tylko może jakoś w środku tygodnia i łowienie obowiązkowe Może jeszcze ktoś się skusi... Mi się jakoś mniej wobków zrobiło Edytowane 3 Lipca 2015 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy88 Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Heh no tobie tak możemy tylko w jakiejś może późniejszej godzinie bo dziś to upał jak nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Muszę do Was dołączyć którymś razem bo "miejsce startu" mam teraz niemal pod nosem. Będę wypatrywał znaków w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 (edytowane) Ja również się skuszę, jak termin będzie mi odpowiadał Edytowane 5 Lipca 2015 przez mackot_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Ja również się skuszę, jak termin będzie mi odpowiadał Jeśli chodzi o Wisłę , to trzeba się spieszyć . Jak tak dalej pójdzie , to może wody zabraknąć . Jest pomysł żeby spotkać się nad K.Ż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi