mako150 Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Kolektory już nie spuszczają syfu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 17 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) . Edytowane 14 Czerwca 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Znowu łowiłem same maluchy ale byłem blisko sukcesu bo ładny kleń wyszedł za obrotówką. Wybiera się ktoś w niedzielę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Byłem wczoraj, niestety tylko dwa klonki - jeden miał w okolicach 30cm, drugi maluch. Plus jedno niezacięte fajne branie i jeden odjazd i spinka. Ogólnie we wodzie coś się działo ale na wędce niebardzo Jak inni na warszawskim odcinku? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) U mnie masakra....."na mojej" opasce klenia nie widać w ogóle. Wciąż jestem bez klenia:( Przy kleniowaniu miałem jednego bolka na bulleta ale spadł. Przyłowem było kilka okoni, do 25 centów. Edytowane 24 Maja 2013 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) A mi całkiem dobrze się powiodło, we wtorek zaliczyłem dwa czterdziestki : ) Edytowane 24 Maja 2013 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketnik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Cos sie powoli zaczyna dziać. Ja przedwczoraj złapałem fajnego jazia na melego sieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) ja dzisiaj 2 kleniki i jazik, ale wszystko krótkie...działo się na żuczka paul van black'a - niestety woda przynajmniej 60 centów za wysoka:( Edytowane 30 Maja 2013 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dziś wyskoczyliśmy nad Wisełkę, kilka okonków i nic więcej. Za to widzieliśmy piękne jaziska na tarle. Sztuki nawet po 60-70 cm. Śliczny widok jak wielką samice obstępuje 5-7 sporo mniejszych samców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzisiaj dwa przyjemne jaśki, jeden 36cm drugi nie mierzony ale chyba ciut mniejszy, zapowiadalo sie bardzo dobrze bo oba wpadły w ciągu pierwszej godziny a ten mniejszy to w ogóle po 10 minutach łowienia Niestety potem już był spokój ale poranek i tak należy zaliczyć do udanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jak tam panowie, łowicie coś? jest sens ruszać się nad wodę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Przepraszam za infantylność mego pytania, ale tak się zawsze zastanawiam, czytając takie teksty, jak Twoje...Jakby padła odpowiedź negatywna, to byś nie poszedł nad wodę? Z powodu, że komuś innemu nie brało, to byś nie wziął kija w łapę i nie poszedł choć "rozprostować" żyłki? Pokontemplować przyrodę? Lub po prostu nie oglądać się na innych, spiąć się i dać z siebie tyle, ile się da, żeby coś złowić? Chyba zawsze jest sens ruszać się nad wodę? Czy nie? PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 W moim pytaniu chodziło raczej o to czy stan wody na warszawskim odcinku Wisły pozwala na wędkowanie(kto z Warszawy ten wie o co chodzi). Zapytałem "łowicie" a nie "złowiliście" miałem na myśli warunki, nie efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 W Warszawie możesz połowić praktycznie przy każdym stanie wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jak ostatnio powiedziałem sobie że połowić mogę przy każdym stanie wody (akurat to nie było na Wiśle ale mniejsza z tym) to wylądowałem po pas w wodzie gumiaki pewnie do tej pory schną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Michał, ja wczoraj wracając z nad Wkry zajrzałem na miejsce o którym pisaliśmy i akurat tam w tej chwili łowienie kleni i jazi nie ma najmniejszego sensu, zalane wszystko a woda kawa z mlekiem. Trzeba poczekać jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Przy tej wysokiej wodzie byłem z kolegą @Wojtek B. na Wiśle. Po pas w wodzie i po trawach zalanych chodziliśmy. Bolenie i klenie jak głupie ganiały ukleje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wczoraj sporo brań i sporo ryb ale oczywiście największą spier...łem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie ma to jak wyczerpujący opis metody połowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanAtyk Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) @Croy napisałbyś coś więcej, jak masz fotki to wrzuć jakąś bo napisać "sporo ryb" to każdy może Edytowane 26 Czerwca 2013 przez FanAtyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Za sekundę atakuje z kolegą Wisłę . Mam nadzieję, że u nas też będzie sporo ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 @mako daj znać jaki efekt, pogoda na klenio-jazie raczej średnia....powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Trzy okonie wyjęte, a z 3 brania puste. Klenio-jazi nie widać i nie słychać. Za to papier toaletowy polubił moje przynęty strasznie....to możliwe żeby którys kolektor znowu zaczął działać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jeśli byłeś poniżej mostu północnego to nic dziwnego....powinieneś się cieszyć że to był tylko papier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Hmmm byłem przekonany że od grudnia 2012 wszystkie ścieki wędrują do Czajki. Coś mnie ominęło, coś się zmieniło ostatnio ?? Może zalało fabrykę papieru toaletowego gdzieś w górze rzeki Albo po prostu to były nasze ulubione nawilżane chusteczki które jeszcze długo będą towarzyszyć naszym kotwiczkom bo to dziadostwo długo się rozkłada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi