grzesiekre Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Hej.Jak byłem we wtorek, to te siekierkowskie hasały sobie ochoczo jeszcze na powierzchni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Powiem wam, że jak to zobaczyłem to poczułem potężne WKUR.... Żal i poczucie bezsilności wobec głupoty urzędników. Kto wydaje tak debilne decyzje, kto wygrywa przetargi i robi kasę na tak niedorzecznych inwestycjach??? Komu przeszkadzała leśna ścieżka nad rzeką w mieście??? W czasach kiedy cała Europa się renaturalizuje u nas... Ech, odechciewa się wszystkiego patrząc na to kołtuniarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Kołki są rozbite na całym odcinku w kierunku Bielan więc na tym nie koniec. Ciekawe kiedy będą lać beton??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 o shit.....czy to jest centralnie przed "górską rzeką" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Spinnerman, a co to ma być za "inwestycja"? Są na to jakieś projekty czy plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 o shit.....czy to jest centralnie przed "górską rzeką" ???? : Dokładnie tam ( Spinnerman, a co to ma być za "inwestycja"? Są na to jakieś projekty czy plany?Nic nie wiem. Nie ma żadnej tablicy, żadnej informacji. Jakaś samowola budowlana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Aby EKOLOGICZNYM rowerzystom dupy się nie odgniatały to pewnie zrobią wyasfaltowaną ścieżkę rowerową Edytowane 9 Października 2015 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Aby EKOLOGICZNYM rowerzystom dupy się nie odgniatały to pewnie zrobią wyasfaltowaną ścieżkę rowerową Dodatkowo ktoś sobie na takiej inwestycji nieźle zarobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Powiem wam, że jak to zobaczyłem to poczułem potężne WKUR.... Żal i poczucie bezsilności wobec głupoty urzędników. Kto wydaje tak debilne decyzje, kto wygrywa przetargi i robi kasę na tak niedorzecznych inwestycjach??? Komu przeszkadzała leśna ścieżka nad rzeką w mieście??? W czasach kiedy cała Europa się renaturalizuje u nas... Ech, odechciewa się wszystkiego patrząc na to kołtuniarstwo Tak sie kase robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dziś dwu godzinny wypad i jakaś krowa porwała mi woblera. Plecionka musiała gdzieś być przetarta. Ech, żal dupę ściska... :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dziś dwu godzinny wypad i jakaś krowa porwała mi woblera. Plecionka musiała gdzieś być przetarta. Ech, żal dupę ściska... :\ Następnym razem rzucaj w stronę wody a nie w stronę łąki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Zdaje się że uwijaja się przed wyborami. I chcą jak najwięcej zacząć. A wiadomo może przyjdą nowi i będą mieli swoich...a tak jak będzie zaczete to nowi nie odpula wykonawców bo kwit tak jest skonstruowany ze może robić tylko ta firma i koniec!! Prawdziwe pieniądze zarabia się na dużych slomianych inwestycjach....Skur.....ny je...ne!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Żeby Was pocieszyć to w Łomiankach tak samo to wygląda. Pewnie będą łączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Już od dawna taka jest wizja włodarzy Warszawy . Wyasfaltować , wybetonować , wyciąć drzewa i krzaki . Przecież to stolica europejskiego mocarstwa , a to przecież skandal, żeby taka dzicz się szerzyła . Eh, szkoda gadać , a wszystko przez jednego komara , który wpadł do gardła jednej bardzo ważnej Pani. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Na jednym brzegu buduje się wyspy dla ptaszków a na drugim dewastuje cały ekosystem. Szczyt hipokryzji. Oby ten ptaszek narobił tej pani nie raz na kapelusz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Bardzo przykry widok.Znam te miejsca bardzo dobrze,nie raz tam chodziłem.Naturalna ścieżka byla rewelacyjna na rower.Oby jakiś potop jesienny nastąpił i zalal to wszystko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Przecież to o odbudowę po powodzi-chodzi...samograj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dziś na 4 osoby 3 bolenie. 50 60 70cm. Coś daje się wydłubać, ale szału nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Dziś na 4 osoby 3 bolenie. 50 60 70cm. Coś daje się wydłubać, ale szału nie ma. bolki powierzchniowe czy już głębiej szukaliście?ja dziś zaliczyłem kontrole SSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Mnie też dzisiaj dwóch chłopaków z SSR kontrolowało pod mostem ŚD, byłem bardzo miło zaskoczony bo to pierwsza kontrola w Warszawie od 6 lat! Policja też dziś kontrolowała z łódki, fajnie, że coś się dzieje w tym temacie Oby więcej takich akcji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wczoraj na kanale żerańskim najpierw PSR potem SSR za to brania nie było he,he... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Chyba ostatnia 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 piękny kamuflaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Chyba ostatnia Uszanowanie Korol!! Kawał Baśki!!! 75? edytka: już widzę...we właściwym wątku są szczegóły i lepsza fotka....szacun Edytowane 12 Października 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Lepiej Miała 77/78Chyba najładniej wygląda z góry obok kamieni. Widać, jak pasuje do tego środowiska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi