Qcyk Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dzisiaj 1,5h. 2 gumy RH utopione...kontaktu z rybą brak...ale i tak warto było wszak to Królowa. Oj potrzebne mi to było 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Pepper, łowisz od 5 lat i potrafisz regularnie łapać wymiarowe sandacze z Wisły w Warszawie i jeszcze do tego twierdzisz że jest go sporo??? Bez obrazy, ale zajeżdża mi fantastyką jakąś Odpowiem tak, wiosną kupiłem ponton + silnik zmyślą o łowieniu na zalewie. Byłem tam w czerwcu cztery razy dwa okonie i sandacz. Cały letni sezon ponton leży w garażu. ...i jakoś mi tego nie żal:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja wybieram sie jutro z rana na "główki praskie" - oczywiście jak wstane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja wybieram sie jutro z rana na "główki praskie" - oczywiście jak wstane:) O której to rano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 tak aby być o 5 już nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Łamię się ale jednak dzisiejszy dzień dał mi za mocno w kość, więc chyba odeśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Piotrek - sen jest dla słabych Jak chcesz zgarnę Ciebie z przygotowaną ciepłą kawa na dobry początek dnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jednak jestem słaby, a raczej osłabiony bo zasnąłem chwilę po napisaniu swojego posta.Następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Byłem dzisiaj 9-10 zobaczyć jak wygląda Wisła, trochę wody przybyło. Miałem dwa skubnięcia:-), niestety nie zacięte, prawdopodobnie drobnica. Widać coś się zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Byłem dzisiaj 9-10 zobaczyć jak wygląda Wisła, trochę wody przybyło. Miałem dwa skubnięcia:-), niestety nie zacięte, prawdopodobnie drobnica. Widać coś się zmienia. @Meme jak wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jak pisałem dwa razy skubnęło, ale nie zdążyłem zaciąć. Ślady zębów na przynęcie zostawiło:-) Jakiś drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja bylem od 4:30 ( cosik spać nie mogłem ) do okolo 7:30-8 - pare urwanych ogonków cos się dzieje delikatnie pora chyba zakładać amunicje dum dum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Ja zaliczyłem wypad od 8:30 do 11:00 i nic konkretnego nie było, nie licząc prawdopodobnie lecha za kapotę. Poderwanie z dna woblera, tępy opór, zacięcie i krótki gwizd hamulca. I tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Jutro powtórka z wypadu. Może coś się ruszy przy brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolMart Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Powoli się coś rusza ..bardzo powoli. Dziś dwa krótkie, takie bydlaki prawie po 40 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irgod Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 ja byłem godzinkę w dzień w przerwie pracy i nic tylko jakiś przedszkolak sandaczowy się zapiął przy okoniowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 2 godziny z lekkim sprzętem przy siekierkowskim w oczekiwaniu na klenia czy okonia. Brań zero, widocznej aktywności zero, drobnicy zero. Any advice?Spotkany wędkarz przybliżył mi za to charakter tego odcinka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 8-10 na opasce. Zero brań. Widoki na wyremontowany most. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dzisiaj nie wytrzymałem i prosto z pracy wyskoczyłem na godzinny desant... w miejsce, którego dawno nie odwiedzałem. Nic się nie uwiesiło ale...widziałem kilka ataków Bolesława i zaliczyłem jedno je.....cie. Niestety rybon nie chciał już powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Sumki wciaz gryza z wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja dziś po pracy wyskoczyłem nad wodę, co siędziało. Przed zmrokiem potężne uderzenie w rh 85 prowadzony wolno przy dnie. Fajny hol jak na bolenia, gdy ryba wyszła z rynny na rafę to wyszła pod powierzchnię i zaczęła szaleć. Niestety wypiela się. Moja wina, kijek mocny,sztywny, plecionka, a hamulec za mocno ustawiony. Po zmroku kolo 17 założyłem miernika 9 cm. Jeden gruby sandaczyk 46cm. Jak na szybki wypad w całkowicie nową metę to całkiem spoko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irgod Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 ja dzisiaj po zmroku kilka małych sandaczyków, największy ze czterdzieści parę cm. Niestety większe gdzieś się pochowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Ja dziś po pracy wyskoczyłem nad wodę, co siędziało. Przed zmrokiem potężne uderzenie w rh 85 prowadzony wolno przy dnie. Fajny hol jak na bolenia, gdy ryba wyszła z rynny na rafę to wyszła pod powierzchnię i zaczęła szaleć. Niestety wypiela się. Moja wina, kijek mocny,sztywny, plecionka, a hamulec za mocno ustawiony. Po zmroku kolo 17 założyłem miernika 9 cm. Jeden gruby sandaczyk 46cm. Jak na szybki wypad w całkowicie nową metę to całkiem spoko Widocznie tak miało być. Ja lubię mieć ustawiony mocno hamulec. Hol krótszy ale emocje nieporównywalnie większe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 U mnie dzisiaj studnia zero aktywności, chyba Zawady sobie odpuszczę strasznie płytko się zrobiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Wczoraj wieczorem byłem pod Grotem, bez kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi