malcz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Gdyby ktoś się wybierał w okolice Gdańskiego za kleniem, to uwaga na zaczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Marcin, akurat z tej strony to złomiarze na prędkości rozszabrują ich wille są w krzakach nieopodal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Wiem, wiem na górce nieopodal krzaczka....hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 latem tam mają takie fajne miasteczka koczownicze i ciuchy się na krzokach suszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) hahaha dokładnie to miałem na myśli, w tym przypadku zupełnie innego wymiaru nabiera tekst: "Twoja Stara pierze w rzece" lol Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Widzę, że wyniki w Warszawie coraz lepsze Mam wrażenie, że ryb jest jeszcze mniej niż w zeszłym roku a wydawało się, że mniej już być nie może Na 4 wypady nie złowiłem klenia ani jazia większego niż 30 cmA 90% ryb to przedział 15-20 cm Jest moc w warszawskiej wodzie nie ma co ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 latem tam mają takie fajne miasteczka koczownicze i ciuchy się na krzokach suszą Panowie, nie wiem czy zwiedzaliście kiedyś osiedle wielkości Ursynowa idą z ujścia Żerańskiego, wzdłuż PGNiG, piękną ścieżką przez lasek w stronę Grota? Niezapomniane uczucie, szczególnie po zmroku. Wrażenia bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Byłem, widziałem i nie polecam. szczególnie po zmroku ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Panowie, nie wiem czy zwiedzaliście kiedyś osiedle wielkości Ursynowa idą z ujścia Żerańskiego, wzdłuż PGNiG, piękną ścieżką przez lasek w stronę Grota? Niezapomniane uczucie, szczególnie po zmroku. Wrażenia bezcenne. To tam teraz aż tak "ciekwie" się zrobiło??? Z tamtej strony nie byłem już 7-8 lat... Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Martin77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Komuna nie jest wcale aż taka duża. Nie da się jej nie zauważyć, to fakt, ale nie trzeba tamtędy chodzić, można iść opaską.Teraz i tak nie jest źle, gorzej będzie jak przyjdą upały i zacznie się rozsiewać żelujący nozdrza zapaszek.No i niestety, ale można natknąć się na zażywającego porannej toalety w ciepłej wiślanej wodzie, wypiętego Menelaosa, a wtedy jest już po łowieniu i zazwyczaj po śniadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 zawsze wszystkim wspominam o parce z główki obok gdańskiego (gorna) babka na szczycie opasana sznurem takim z 30m a na końcu dziadek z bazar kijem w warkoczu łapał bolenie w sumie boleniki ileż to razy zniesmaczony musiał opróżnić zawartość reklamówki z powrotem do wody.....2007/2008 non stop ich tam widywalem .... pamięta ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ich akurat nie kojarzę, pamiętam za to kolesia, który robił rundkę po wędkarzach prosząc o przynęty, że niby chciałby sobie rybkę złowić, wędkę ma, żyłkę ma, ale nie ma na co.Dałem mu na odczepnego kiedyś jakiegoś twisterka, a że był zazwyczaj konkretnie naprany, przyszedł po jakiejś godzinie do mnie, próbując mi go sprzedać za dwa złote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie, ale przemowa zachęcająca mnie do kupna tego "kyllera" to był majstersztyk marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To powinieneś czuć się dumny, gdyż być może przyczyniles się do rozwoju zawodowego przyszłego handlowca w branży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Puszyłem się jak paw, słuchając jak to mój twisterek, który w życiu ryby nie złowił, kosił szczupaki, sandacze, nawet sumy.Jakim niebezpiecznym i skutecznym narzędziem jest w rękach nawet przeciętnego wędkarza.Oraz o niesamowitej, nie trafiającej się codziennie okazji, która może mi przejść koło nosa, gdy go nie kupię, a kupi go wędkarz z główki poniżej, przyjdzie i ryby mi wyłowi, a mi będzie głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ej masz może nr do tego typa ? ChceM mieć tego świstera !! ! Co do Żulencji to za maOLata jak bywałem często na zeranskim w okolicach faelbetu to się zdarzało że prosili o ryby o tym jak helupy tyczkarzy okradaly nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bywały też gorsze sytuacje od kradzieży, ale to na inny temat chyba.Numeru nie mam, ale jak czytam niektóre ogłoszenia na naszej giełdzie to tak sobie myślę, on, nie on? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Trzeba być czujnym jak wazka może jak już wyłowi wszystkie jesiotry i łososie z Wisły to znowu zechce go odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Swoją drogą popatrz jak świetnie kleń i jaź musi brać, skoro menelowy OT trwa już od kilku dni nie zakłócony nawet cieniem informacji, że ktoś, coś złowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To nie tak do końca, klen i jaz bierze tylko ludzie już się nauczyli że są tematy ważne i ważniejsze no to praktykujemy nie ? Jutro mam 2.5 samochodu do spolerowania w jednym dużym kawałku i se postanowiłem se że jak skończę se to pójdę na ryby se, to nawet zaaplikuje tu fotencje tych Warszawskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 To nie tak do końca, klen i jaz bierze tylko ludzie już się nauczyli że są tematy ważne i ważniejsze no to praktykujemy nie ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Swoją drogą popatrz jak świetnie kleń i jaź musi brać, skoro menelowy OT trwa już od kilku dni nie zakłócony nawet cieniem informacji, że ktoś, coś złowił. To ja coś zapodam w zeszłym tygodnia spotkałem nad wodą pana z jednego z warszawskich sklepów wędkarskich, przy mnie złowił jazia 40-stke, ja tylko mały klenik kilka dni później jako przyłów boleń 62 nastawiam się głównie na jazia ale w tym roku póki co tylko kilka małych kleni i dwa bolki, ten 62 i taki +/-50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Był taki krótki okres, że jaź bardzo intensywnie żerował, woda przybierała, wpychała jedzonko w trawy i kto trafił, ten połowił okrutnie. Teraz już norma, czyli dłubanina. Zresztą ja im na razie odpuściłem. Staram się cieszyć majem i boleniowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Po tym co dzisiaj zobaczyłem nie odpuszczę im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi