mariusz79 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja byłem dzisiaj na rafie na tarchominie przy piaskarni 4 klonki jak dłoń i jeden około wymiaru, jutro powtórka, może się ktoś wybiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Gruubo się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dzis tu i ówdzie. Coś (kleń/boleń ponad 40, nie wiem co bo spadło) było, zaobserwowany spław ładnego leszcza, drobnica oczkuje (coś zbiera...ale co?). Generalnie miły dzień.....tylko goście ustawiali sie z trupkem na nockę. Cos realnie da sie z tym zrobic? Bo truc dupe PSR nadaremno szkoda. Jak ktoś przerobił temat w praktyce to poproszę jakieś dane na pw Tzn odnosnie legalnego rozwiazania sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czemu od razu robisz z tego gościa kłusownika, na 100% nastawiał się na miętusa. Bez ryby w siatce nikt nie jest w stania kolesiowi nic udowodnić legalnie.A jak złapie rybę w okresie ochronnym na pewno ją wypuści. Normalna praktyka na Wiśle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Panowie, ale niedawno i ja ustawiałem się z trupkiem na nockę. Co prawda akurat nie na Wiśle, ale Królową też miałem w planach.Nawet bez wstydu opisałem to na blogu. Intencje miałem czyste - miętus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie znam sie na mietusach, ale wybierają raczej miejsca z dużą ilością kryjówek? Przynajmniej mnie sama obecność białorybu w rynnie nie przekonałaby do ustawienia się właśnie w tym miejscu. Niemniej fakt, mógł to być łowca miętusów z optymistycznym podejściem.Sam łowię niżówkowe klenie na tyle nietypowo, że pewnie jestem brany za kłusola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Sam łowię niżówkowe klenie na tyle nietypowo, że pewnie jestem brany za kłusola. Czyli jak je łowisz? Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Na spore woblery, w nocy. Więc możnaby dedukować, że kłusuję za sandaczem/sumem, zależnie od miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 I ja dziś wyskoczyłem pierwszy raz w tym roku nad Wisełkę.Dwie godziny łowienia dały klenia 40+,okonka i przyłów w postaci rybitwy .Zwijałem zaplątanego wobka po powierzchni, nagle łup i siedzi .Zapięła się za skrzydło i trochę mnie podziobała zanim ją uwolniłem.Jakiś ruch na wodzie już widać,drobnicę czasem już też coś goni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Myślałem że nie da się już bardziej zasrać twego brzegu piachem :/ Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dramat. Przykro patrzeć...Ile tam kiedyś było wody.....a teraz główki stoją w piachu. Pisałem już o tym... Ech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Widzę, że idą z tą rurą na północ zasypując coraz to nowe części Wisełki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Miejsce zmieniło się nie do poznania i to w przeciągu krótkiego okresu czasu. Latem zeszłego roku pojechałem tam i nie moglem uwierzyć w to co widzę.Kiedyś to było jedno z ulubionych moich miejsc na warszawskiej Wiśle .W zeszłym roku po krótkim spacerze po piachach, zawinąłem się i pojechałem w inne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) A wie ktoś w jakim celu robi się te (pogłębienia?) prace? Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Sicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) A wie ktoś w jakim celu robi się te (pogłębienia?) prace?Żebyś mógł mieć wodę w kranie.Wymieniają cały drenaż pod dnem. Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez MARCUS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Żebyś mógł mieć wodę w kranie.Wymieniają cały drenaż pod dnem.Niekoniecznie . Ja mam wodę w kranie z Zalewu Zegrzyńskiego .http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/skad-pochodzi-woda-ktora-plynie-z-kranow-w-warszawskich,610278,art,t,id,tm.html Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Miejsce zmieniło się nie do poznania i to w przeciągu krótkiego okresu czasu. Latem zeszłego roku pojechałem tam i nie moglem uwierzyć w to co widzę.Kiedyś to było jedno z ulubionych moich miejsc na warszawskiej Wiśle .W zeszłym roku po krótkim spacerze po piachach, zawinąłem się i pojechałem w inne miejsce. Zgadzam się jakieś 2-3 lata wstecz fajnie się tam łowiło...a teraz zgroza.Można tam jeszcze liczyć na co nie co ale to miejsce dla bardzo cierpliwych... Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Niestety..odcinek Wisły koło Maciejowic to też sam piach, główki porozmywane, coraz bardziej zasypane piachem, nikt tego nie naprawia..ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan bubu 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Oj już tak nie narzekajcie... To raj dla naturystów i na takich wydmach niezłą foczkę można oblukać. Oczywiście raczej nie na wysokości Warszawy. Albo rybka albo pipka Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez pan bubu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Kolego zdziwiłbyś się na jakie akcje można się napatoczyć nad Warszawską Wisłą Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan bubu 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Akcje - akcjami, sam czasami je uskuteczniam ale plaży naturystów w okolicach Warszawy nie widziałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Akcje - akcjami, sam czasami je uskuteczniam ale plaży naturystów w okolicach Warszawy nie widziałem To mało widziałeś Tylko, że o foczkę tam trudno......fajfusów za to zatrzęsienie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan bubu 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Łoo matko... Nie przy jedzeniu no... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Z piątkowego wypadu nad Wisłę, na małą cykadę skusił się też mały bolek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Ja dzisiaj 4h na rurach na tarchominie 3 klenie największy koło 25cm ogólnie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi