carpfishing Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Gdzie dostanę lub co można wykorzystać do oklejenia łodzi?Chciałbym upiększyć swoją szalupę bo wszystkie takie ładne na jeziorach pływają teraz.Oczywiście chodzi mi zrobienie tego we własnym zakresie nie w studio graficznym i wersję nie za miliony zł.Pokażcie jak macie swoje i gdzie dostaliście materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UncleZin Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Gdzie dostanę lub co można wykorzystać do oklejenia łodzi?Chciałbym upiększyć swoją szalupę bo wszystkie takie ładne na jeziorach pływają teraz.Oczywiście chodzi mi zrobienie tego we własnym zakresie nie w studio graficznym i wersję nie za miliony zł.Pokażcie jak macie swoje i gdzie dostaliście materiały.Zostań przy standardzie, te wszystkie piękne to pokazówki i wypełnione mięsiarzami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 http://jerkbait.pl/topic/83265-oklejanie-malowanie-%C5%82odzi/page-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
carpfishing
Gdzie dostanę lub co można wykorzystać do oklejenia łodzi?
Chciałbym upiększyć swoją szalupę bo wszystkie takie ładne na jeziorach pływają teraz.
Oczywiście chodzi mi zrobienie tego we własnym zakresie nie w studio graficznym i wersję nie za miliony zł.
Pokażcie jak macie swoje i gdzie dostaliście materiały.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi